Nový level hydratácie: Bioderma Atoderm (+ giveaway o výrobky z príspevku!)

8:30

Ach to temno čo je teraz neustále vonku! Stmievanie o 3tej popoludní ma naozaj nadchnúť nevie. Jediným pozitívom na tomto celom je aspoň to, že sa už blížia Vianoce, a potom dni už budú len a len dlhšie. Ale zatiaľ ma tento fenomén kvalitne oberá o energiu.

Okrem tmy je čím ďalej tým aj chladnejšie. Trpia tým moje pery, vlasy i telo, začínam si pripadať ako sušienka, čo nie je u mňa zvykom. Do boja preto musím nasadzovať zbrane stále silnejšieho kalibru. V starostlivosti o telo som sa dostala k rade, ktorú svojou hydratáciou podľa mňa predčí len naozaj málo výrobkov. Ide o radu značky Bioderma Atoderm, ktorá je určená pre suchú, veľmi suchú až atopickú pokožku.

Musím zaklopať na drevo, ale atopia sa našej rodine zatiaľ vyhýba, preto nemôžem krvopotne tvrdiť, že atopikom rada Atoderm nejako rapídne zmierni jej nepríjemné prejavy. Avšak môžem výrobky posúdiť  z hľadiska svojej sušienkovej zimnej pokožky, takže mi môžete veriť, že si nevymýšľam. :)

Z rady Atoderm som ako prvý testovala sprchovací gél Créme Lavante (200ml, odporúčaná cena 9,90 EUR). Poviete si, čo sa tak dá vylepšovať na sprchovacom géli, tie vždy do určitej miery vysušujú. Ani u tohoto sa tomu 100% nevyhnete, avšak je to o dosť menej badateľné. Sprcháč nemá žiadnu parfemáciu, preto by nemal byť dráždivý. Ja ho možno trochu barbarsky používam pri holení, je naozaj neskutočne jemný a hydratačný, koža preto nie je napnutá ani vysušená. Je to jednoduchý, ale účinný sprchovací krém. Popravde by som si ho však už znova nekúpila, lebo keďže moja koža nie je až tak citlivá na parfemáciu, ocením aj voňavejšie kúsky. 

Favoritom celej kolekcie sa pre mňa stal telový krém nazvaný jednoducho Atoderm Créme (200ml, odporúčaná cena 16,89 EUR). Už aj 200ml balenie má pumpičku, čo je vždy plus. Krém je hustejší, bez parfemácie. Hoci je jeho konzistencia hutnejšia a mastnejšia, vstrebávanie je žiaden problém. Jasné, určite by som si hneď po nanesení nenatiahla obtiahnuté rifle, ale do 15 minút sa môžete obliekať. Ja ho aj tak najradšej používam na noc, pokožka je potom takmer nadpozemsky hebká a vydrží tak až do ďalšieho sprchovania.

Novinkou rady je taktiež telový krém, a to ešte intenzívnejší ako Atoderm Créme - Atoderm Intensive (500ml, odporúčaná cena 21,90 EUR). Ak mám byť úprimná, jeho účinky sa mi zdajú takmer totožné, avšak konzistencia je ešte hutnejšia a mastnejšia, teda môže byť efektívny aj pri extra suchej pokožke so sklonom k šupinateniu. Mal by zmierňovať svrbivé a bolestivé prejavy atopickej pokožky, ale kľudne sa môže stať ideálnym zimným krémom pre celú rodinu. 

Pre porovnanie konzistencie:

Zaujala vás táto rada? V tom prípade môžete všetky vyššie spomínané výrobky vyhrať (samozrejme v novom, neotvorenom balení) a pridáme vám k nim aj kozmetickú taštičku s textúrou hrubej zimnej bundy, ktorá hravo ochráni vaše poklady pri cestovaní.

Čo preto treba urobiť? Ostaneme u klasických pravidiel:
1. Sledujte nás cez GFC alebo Facebook (napíšte aj cez čo, nech to vieme overiť :))
2. Komentujte tento príspevok, môžete nám napr. napísať ako ste na tom s vianočnými prípravami.
3. Pridajte aj svoj e-mail (je to nepovinné, ale v prípade výhry nás potom budete musieť kontaktovať samy)
4. Stihnite to všetko do 2. adventnej nedele, 7.12, 19:00.

Dúfame, že sa zapojíte, výrobky naozaj stoja za to ;)

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

24 komentárov

  1. s vianočnými pripravami som este nezacala,ale pomaly,ale isto sa uz blizim ktomu :)
    sledujem aj na fb,aj cez gfc,cez gfc ako Lucia A

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sledujem vás cez fb :) A už pečieme s deťmi medovníčky :) marta.fanfarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sledujem cez GFC
    zacala som uz pomalicky kupovat darceky :)
    mirindapo@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. s vianočnými prípravami to nechávam zatiaľ viacmenej na rodičov, ale už je asi celkom na čase vymýšľať darčeky, tak si prajem veľa šťastia :) :-D
    skvéla GA ;)
    tims.sobotova@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. sledujem cez gfc ako Nat, môj mail: natalia.gazova@gmail.com
    A prípravy...dnes som sa pokúsila pripevniť vianočné svetielka na okno, ale nejako nedržia, takže som z toho trochu sklamaná, ale keď príde chlap, určite sa s tým nejako popasujeme :-) A ešte dôležitá vec, chystám sa tento rok prvýkrát piecť perníčky, tak som si kúpila na ne vykrajovačky! Mimochodom super súťaž :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. GFC : miskasiska p
    FB : Miskasiska Ppopc
    miskasiska25@gmail.com
    Vianoce sa nám už neúprosne blížia. Väčšinu darčekov mám už pokúpenú. Mala by som začať už piecť vianočné oblátky pre rodinu, nech to stihnem a pomaly sa aj zamýšľam, aké všetky vianočné dobroty budú u nás na stole.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. fashionpassionbye@gmail.com a s prípravami som ešte nezačala, lebo najskôr musím porobiť zápočty :D:D
    Pozývam aj ja na moju Vianočnú GIVEAWAY - množstvo produktov, čím viac Vás bude, tým viac toho vyhráte! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super balíček! Mám vrozený atopický ekzém, tak bych uvedené věcičky ráda zkusila. :)
    S vánočními přípravami jsem na tom tak, že včera jsem oprášila adventní věnec a zapálila první svíčku. Celý podzim je ze mě parádní pyroman. Co se týče dárků, mám už cca větší polovinu, ale chybí mi pořád ty hlavní (větší) a inspiraci mám zatím prachbídnou... Úklid odkládám až těsně před no a cukroví si drze uzmu u maminky, které samozřejmě pomůžu s pečením (a ujídáním) . :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. GFC Jana Marcinova :)
    Pomaly už kupujem darčeky, ozdobila som si izbu, na okne mi svietia svietielká a rozmýšľam nad tým aké zákusky upečiem spolu s mamou :)
    povedat_ti_chcem@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. GFC: Michaela Crash
    FB: Michaela Šutková
    s vianočnými prípravami som na tom biedne, ešte ma nechytila ta správna atmosféra =D
    msutkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. GFC aj FB ako Lenka Brestenská lenka.brestenska@gmail.com
    Vzhľadom na to, že mám malé deti, som na tom s prípravami na Vianoce dobre. Darčeky, aj keď ešte nekúpené, ale aspoň vymyslené :).

    OdpovedaťOdstrániť
  13. sledujem cez GFC Aelin
    no a vianocne pripravy jedine co sa zatial nejako podarilo ze som napiekla medvedie tlapky :)
    monikabullova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Sledujem vás cez oba kanály a Vianoce nechávam na svokru. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Biodermu mám moc ráda, takže super Giveaway :)
    Sleduji přes GFC jako Lucie Martináková
    A co se týče vánočních příprav, musím se pochlubit, že mám dárečky už nakoupeny, už mi jen zbývá pořídit balící papír a dárkové tašky :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    lucie.martinakova@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Sleduji vás přes GFC jako Jana. Já už s vánočními přípravami pomalu finišuji, ale jen kvůli tomu, že zhruba za týden bych měla rodit, tak abych to všechno stihla:-)
    scruffy@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Sledujem cez GFC pod mojim menom- Petra a aj cez FB. S prípravami som na tom dosť zle, v podstate nemám nič kúpené, len pár hračiek pre syna, ale tento víkend sa chystám ísť na nákupy :)
    petra.kuklova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. GFC: Majka P.
    Vianočné darčeky už mám pokúpené, chýbajú mi už len také drobnosti...:)
    maja.pekyy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. sledujem vás cez FB, nákupy mám ešte pred sebou, zoznam spísaný... tak hor sa nakupovať... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahojte, sledujem vás cez GFC aj FB ako Jarka Baková. Vianočné nákupy mám už čiastočne za sebou. To čo som ešte nekúpila mám už aspoň premyslené, takže nestresujem :-D Viac ma trápi otázka pečenia - skvelých receptov je tak veľa a času a miesta v žalúdku tak málo. mail: bakova.jarka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Sledujem cez GFC ako Skalinky.
    Uz mam doma vianocnu vyzdobu, ale tento rok nejako nemam napady na darceky.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ahojky, sledujem cez FB ako Zuzana Orošová Kubačková, a aj cez GFC (no už tak dávno, že si nepamätám či som sa registrovala).
    Tento rok som do tradičnej predvianočnej prípravy zahrnula výrobu sviečok zo včelieho vosku - síce sa len učím, ale celkom sa mi darí.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Vianočné prípravy sú smrť.. Na druhej strane, milujem Vianoce.. Tie sviatky pokoja, kedy sme po kope s našou rodinkou.. Vždy ako prvé poumývam okná , nahodím vianočné závesy, ozdobím okná , napečiem koláčiky a už si len chillujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta