Milani Powder Baked Blush - Red Vino

8:30

Aj keď značku Milani nezoženiete bežne v drogérii, jej dostupnosť na Slovensku i v Česku je vďaka viacerým e-shopom veľmi dobrá (na SVK napr. Krasotika, Romie Beauty..), preto si myslím, že recenzia jedného z ich kultových produktov nemusí byť na tomto blogu úplne odveci.

Lícenka z rady zapečených tváreniek v odtieni Red Vino nebola pôvodne určená pre mňa, chcela som ju darovať, avšak daná osoba už presne tento odtieň mala, tak sme sa dohodli na menšej výmene a lícenku som si nechala. Cenovo sa tento kúsok pohybuje okolo 5,50€. 

Zapečené lícenky Milani sú balené v pevnom, i keď pomerne hrubom zlatom obale. Hrubší je preto, lebo pod samotným produktom sa dole skrýva ešte jedno "oddelenie" so zrkadielkom a štetcom. Ten som nepoužila a ani sa nechystám, keď človek raz vyskúša poriadne štetce, o tieto srandičky už ani nezavadí (klobúk dole pred ľuďmi, ktorí sa tým dokážu líčiť na dennej báze, mňa by asi trafilo :D). Celkovo mi obal príde v pohode, škoda len, že nápis navrchu sa už teraz začal zošúchavať.

Tvárenka je na pohľad naozaj krásna, sýtejšia koralová farba pretkávaná zlatom a trblietkami. Tie sú možno až príliš výrazné, veď si to môžete všimnúť aj na swatchi na ďalšom obrázku. Napočudovanie, na tvár sa ich nedostane veľa, čo vnímam ako plus. 

Odtieň Red Vino je pigmentovaný viac než dosť. Vlastne až príliš. Lebo intenzívna pigmentácia nie je problém, pokiaľ sa s produktom dá dobre pracovať. Red Vino má však strašnú nevýhodu - mizerne sa rozotiera, ak ťuknete štetcom do farby trošku silnejšie, alebo nedajbože je ten štetec trošku tvrdší, máte po chlebe. Alebo skôr máte fľaky na tvári, ktoré sa nedajú rozmazať do stratena. Vo svojej podstate ich dole nedostane nič, iba odličovač, mám totiž pocit, že Red Vino vytvára akýsi "stain". 

Takže, nevýhodu sme spomenuli, okrem toho však môžem hovoriť len o pekných veciach. Ak máte jemný štetec a ľahkú ruku, lícenka má krásne prirodzený a žiarivý efekt. A vydrží na pleti ozaj celý deň, aj večer je čo odličovať. 

A aj takto to môže vyzerať po len trošilinku silnejšom nanesení - omylom. Ozaj som sa snažila o prirodzený efekt na oboch lícach, ale na jednom to proste nevyšlo. A to foťák zožral ešte aspoň polovicu intenzity farby! 

Vo všeobecnosti sa ale zapečených líceniek Milani netreba báť, ide o naozaj skvelý produkt, avšak ak ste také bledé ako ja, nevyberajte si prosím odtieň Red Vino! :)

Máte doma nejaké produkty značky Milani? Ako sa vám pozdáva? 

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. Vyzerajú krásne! Ako obal, tak efekt, ktorý dokážu vytvoriť !! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pigmentácia je naozaj silná, ja mám z týchto líceniek dva kúsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný odstín :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten odstin ti moc sedi! Mam Milani kvetinove tvarenky a pigmsntace az az, nejednou jsem dopadla stejne,

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta