Teeth Expert White Look sada na bielenie zubov - recenzia

8:30

Zdravé a pekné zuby sú pre mňa prioritou. Zdravie je top, takže dôkladné čistenie, medzizubné nite a preventívne prehliadky by mali byť samozrejmosťou, ale ani vizuálna stránka veci mi nie je ľahostajná. Ústa sú veľmi výraznou črtou tváre a úsmev je jednou z najsilnejších charakteristík, preto ma stav mojich zubov vždy zaujímal. Vo všeobecnosti mám ich vzhľad v dobrom stave, avšak keďže denne pijem kávu a čaj, ich prirodzená belosť sa stráca. Preto nepohrdnem výrobkami, ktoré tento stav vedia vylepšiť a dostať zuby do pôvodného stavu. 

Bielenie zubov nie je na Slovensku tak populárne , preto ani na trhu nie je veľa dostupných výrobkov. Z toho dôvodu ma začiatkom roka v dm drogerie zaujala táto kompletná sada Teeth Expert White Look, ktorá sľubuje vybielenie až o 7 odtieňov. A čo ma úplne šokovalo, je vyrobená na Slovensku, aj keď podľa obalu, ktorý je celý v angličtine by vám to ani nenapadlo. 

S kúpou som váhala, lebo cena za sadu bola necelých 20€, ale mala som zľavový kupón  -25% a povedala som si, že sa pre účely blogu obetujem :). V konečnom dôsledku ma sada vyšla na 15€.

Sada obsahuje bieliacu zubnú pastu, ktorú je nutné pred bielením použiť, bieliaci gél, zubné nosiče v praktickom obale a stupnicu belosti, podľa ktorej si môžete skontrolovať vaše pokroky.

Balenie pasty aj gélu je takmer totožné, podobne ako ich konzistencia, preto doporučujem dávať pozor na názvy :). Celkovo je spôsob použitia jednoduchý, viac-menej klasický u tohto druhu produktov. Zuby si umyjete bieliacou pastou, do zubných nosičov dáte gél, nasadíte a necháte pôsobiť 20 minút. Ústa potom starostlivo od gélu vypláchnete. Celý proces budete opakovať dvakrát denne po dobu 10 dní.

Čo je však pridaná hodnota je to, že zubné nosiče je možné pred prvým používaním prispôsobiť svojmu chrupu. Hornú aj dolnú časť je potrebné namočiť do horúcej vody (80 stupňov Celzia), vložiť do úst a vytvarovať podľa potreby. Obal je tiež dosť dobrý bonus, rozhodne nechcete, aby sa vám takéto delikátne záležitosti povaľovali len tak po kúpelni. :)

Čo sa týka samotného procesu používania, musím povedať, že som nemala najmenší problém. Ide asi o prvý produkt na bielenie (a to rátam aj rôzne rádoby bieliace pasty) pri ktorom som nemala ani trošku citlivé zuby. Osobne to pripisujem tomu, že ide o produkt vyrobený v EÚ a tu sú celkovo oveľa prísnejšie nariadenia, čo sa týka použitých ingrediencií a ich množstva. Napr. také pásiky Crest sú vyrobené v USA a tam sú v tomto oveľa tolerantnejší - a preto sú tam podobné výrobky účinnejšie, ale aj škodlivejšie. Zubné nosiče sú vcelku pohodlné a aj keď máte pocit, akoby ste mali hokejové chrániče, dá sa to v pohode vydržať.

A čo teda výsledky? Starostlivo som vám nafotila celý proces, na prvý, piaty i posledný deň, avšak je to jeden veľký FAIL :D, lebo očividne zaúradovali svetelné podmienky a na fotke z prvého dňa mám ešte belšie zuby ako z výslednej fotky.Priložená stupnica sa mi zdala dosť nanič, všetky odtiene tam boli neskutočne žlté, mala som pocit, že moje zuby sú z jedného uhla na stupni 5 a z druhého na stupni 8.. Proste by som sa tým neriadila. 

A vy s asi tiež budete musieť spoľahnúť len na moje slová - myslím, si, že o 7 odtieňov vám táto sada zuby nevybieli ani náhodou. U mňa to bol tak jeden a celkový výsledok spočíval skôr v odstránení zažltnutia z kávy a v akomsi rozžiarení, ako vo viditeľnej zmene farby.

Pridávam aj foto celej tváre, aby ste si celkový efekt mohli pozrieť aj inak ako z 5 cm vzdialenosti :)

A aký je záverečný ortieľ? Som spokojná a po čase (tak po roku, dvoch) by som sa k tomuto výrobku rozhodne vrátila. To, že som nemala citlivé zuby bol pre mňa jasný znak, že produkt nie je k zubom nejako drastický. A keďže mám šťastie na prirodzene bielu farbu zubov, ku spokojnosti mi stačia aj menej výrazné výsledky. 

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

18 komentárov

  1. Hm, efekt výrobku asi nič moc, keďže na fotke DAY 1 vyzerajú zuby najbelšie, čo je tak trošku paradox :-) Inak skvelý príspevok :-) Ja som skúšala len tie bieliace pasty, tiež to nebolo neviem aké skvelé, ale trošku boli zuby belšie, aj keď zároveň aj citlivejšie. Preto teraz používam hlavne Elmex, toto je niečo, čo mojim zubom úplne vyhovuje :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som pisala v clanku, ono tie fotky su skor o svetle a jeho momentalnom tone, snazila som sa ich robit v rovnaku cast dna, ale raz proste trosku viac svieti slnko, raz je zamracene... Je mozne si to vsimnut aj na pleti, na prvej fotke mam ovela chladnejsi ton pleti ako na poslednej, cize cela fotka ma v sebe modry podton - co robi automaticky belsie zuby.. Nechcela som clanok ochudobnit o fotky, ale mozno tu kolaz dam aj prec, lebo je matuca :) Subjektivne mam ozaj pocit rozziarenia, myslim si, ze z poslednej fotky celej tvare je zrejmy :)
      Veronika

      Odstrániť
  2. Na tej poslednej fotke si velmi pekna a zubky ziaria ako perlicky. Na leto som ochotna nieco take vyskusat aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ale pekná posledná fotka :) rovnakú službu ti spraví aj clinomyn zubná pasta, je síce pre fajčiarov, ale odstraňuje aj škvrny od vína, kávy, čaju a pod.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zaujimave, viem, ze to asi bude svetlom pri foteni, ale mne sa ako najbelsie javia zuby na zaciatku :) A na tej poslednej foto si strasne zlata!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) A áno, je to tým svetlom, mala som 100 chuti tie fotky poprehadzovať, ale nemôžem vás predsa zavádzať :)))
      Veronika

      Odstrániť
  5. Ako hovoríš - ty máš prirodzene pekné zuby. To ja by som potrebovala za tú cenu asi niečo drastickejšie :) ale super recenzia - super fotky a pripájam sa k babám - na tej poslednej si riadne zlatá :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to odporúčam potom PlusWhite. Je to americký produkt, a preto aj intenzívnejší. Dá sa kúpiť napr. na eBay, priamo z USA. Ale treba rátať s citlivosťou a určite by som neodporúčala pri problémoch so sklovinou. A ďakujem, potrebovala som novú fotku na Linkedin, tak som sa doma cvakla :)
      Veronika

      Odstrániť
  6. mas uzasnu farbu vlasov to je vymyta niektora taka alebo si si nanovo farbila ?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dobrá recenzia, možno sa na to pozriem :) A na tej poslednej fotke si rozkošná!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. :DDD Tak toto je FAIL :D A hlavne ta veta, ze " Som spokojná a po čase (tak po roku, dvoch) by som sa k tomuto výrobku rozhodne vrátila." :D Ved ti to nevybielilo zuby ani o odtien. Cize pochvalu si im napisala len preto, lebo ti ten produkt darovali ZADARMO, vsakze? :) Takto sa to totiz medzi neuprimnymi bloggerkami robí...Ale dakujeme ti za tie fotky, z ktorych je jasne, ze ten produkt absolutne nefunguje :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som spominala, fotky vedia velmi skreslit, hlavne ak nema clovek stale svetelne podmienky. Produkt bol zakupeny za vlastne peniaze, ci tomu verite alebo nie :) A nechapem uplne tento utocny komentar, predavate azda nejaky konkurencny vyrobok a utekaju vam trzby? ;)
      Veronika

      Odstrániť
  9. Nie nie, to ani zdaleka :) Ja len pisem aka je realita...vela blogeriek za posledny polrok dostalo tento produkt do DARU, kedze ho rozdavali (podplacali) ako keby to boli lacne rožky... ale take kupene recenzie nemaju ziadnu vahu. Tak ci tak, v tejto Vasej recenzii nevidno ziadny efekt, cize sa velmi okato snazite pochvalit nefunkcny produkt... na internete je aj par recenzii od blogeriek, ktore si ten produkt naozaj same kupili a nedostali ho do daru a vsetky su negativne :) napriklad tato recenzia: https://www.youtube.com/watch?v=gVj2dpqb_7o

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mna je to aj o ocakavaniach, zuby maju proste svoj prirodzeny odtien, ak sa chcete dostat na nejaku hollywoodsku bielu, musite im dat poriadne zabrat, tam nejaky gelik z dmky nepostaci :) u mna bol ucel odstranit neziaduci odtien sposobeny kavou,cajom ci vinom a na to to zabralo. Verim, ze nazivo by sa vam moj chrup zdal dostatocne biely :D A ak nepredavate konkurencny produkt,fakt nechapem to zanietene zapojenie do nahodnej rok starej blogovej diskusie :)

      Odstrániť
    2. Podla mna je to aj o ocakavaniach, zuby maju proste svoj prirodzeny odtien, ak sa chcete dostat na nejaku hollywoodsku bielu, musite im dat poriadne zabrat, tam nejaky gelik z dmky nepostaci :) u mna bol ucel odstranit neziaduci odtien sposobeny kavou,cajom ci vinom a na to to zabralo. Verim, ze nazivo by sa vam moj chrup zdal dostatocne biely :D A ak nepredavate konkurencny produkt,fakt nechapem to zanietene zapojenie do nahodnej rok starej blogovej diskusie :)

      Odstrániť
  10. Za kazdu cenu sa snazit pochvalit vyrobok, ktory jednoznacne neuspel, je trapne. Vsetci vieme, ze ti ten produkt darovali, ved to je v poriadku, ale nemusis nas tu klamat, ze vidime zle. Oni za posledny polrok rozdali ten produkt asi kazdej slovenskej bloggerke, asi je to dost lacna vec, ked si to dovolili. Pravdou je, ze takto urcite bielené zuby nevyzeraju. Efekt tam je proste nulovy, mame dobre oci...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Strasne ma bavia tieto vase random komentare v random casovych intervaloch, skoda, ze som si nenachala pokladnicny blok, poslala by som vam scan ;)
      Fakt neviem co predavate ze vas stoji za to stracat cas takymito komentarmi.
      Ale nech, posluzte si, ja viem, kde je pravda a to mi uplne staci.

      Odstrániť
    2. :D Myslim ze kazdy vie, ved kazdy ma oci a vidi ten "efekt"...

      Odstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta