Bioderma Sébium AKN Krém - ono to funguje!

8:30

Už dlhšie sme tu nemali samostatnú recenziu, čo poviete? Tá dnešná bude na produkt, ktorý sme sa pôvodne ani veľmi nechystali recenzovať, predsa len, Biodermy je všade dosť a rady Sébium takisto. Ale tak nejak sme ho so sestrou používali jeden mesiac, druhý, tretí a len tak sme sa raz medzi dverami do kúpelne povedali:
„Počuj, že je to Sébium AKN super?..
„Aj ty si si to všimla? Ak mám mastnejšiu pleť alebo cítim, že sa mi bláznia hormóny, len ho večer použijem a na druhý deň akoby sa ani nič nedialo..“
„Musíme na neho napísať recenziu!“



Tak ju teda píšeme, lebo Sébium AKN si to zaslúži. Čo je teda zač? Sébium AKN je krém, ktorý sa komplexne stará o aknóznu pokožku, vplýva na kvalitu mazu i množenie mikroorganizmov, ktoré sú za neplechu na tvári zodpovedné. Ani jedna z nás nemá síce chronický problém s akné, ale s nedokonalosťami pleti bojujeme aj napriek tomu, že už dávno nie sme v puberte. Stres, hormóny či nevhodne použité kozmetické prípravky sa postarajú o to, aby sme raz za čas znova vyzerali ako „tinedžerky“. :)


Sébium AKN je v takýchto situáciáh veľkým pomocníkom. Pleť ukľudní, odstráni podráždenie a začervenanie a vyrážky zmiznú oveľa rýchlejšie ako bez jeho použitia. A čo je veľmi veľké plus, nevysušuje. Pretože podobné vlastnosti má aj Sébium Global, to nám však obom po dlhodobejšom používaní spôsobovalo vysušovanie pleti. U AKN krému sme si to nevšimli.

Nevýhodou tubičkového balenia je mierne zatekanie, určite by sme preferovali pumpičku.

Ak to mám zhrnúť, ako ani pri iných výrobkoch proti akné ani tuto nečakajte zázraky. Avšak výsledky sa dostavujú, pleť má lepšiu textúru, vyrážok je menej a i tie vzniknuté miznú rýchlejšie. Citlivejšej pleti by som nedoporučila každodenné používanie, mohlo by vyústiť do vysušovania a podráždenia (ani my ho nepoužívame denne).

Cena je podobná ako u ostatných výrobkov Bioderma, cca 15€ za 30ml.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. Mne teda nepomohlo. Pri pouzivani sa mi dokonca vysusila a dehydratovala pokozka. Paradoxne mi problem vysusenej pokozky vyriesila opat rada od Biodermy Hydrabio.


    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by som ho používala denne, asi tiež bude vysušovať, ale tak 2-3 krát do týždňa je úplný ideál!

      Odstrániť
  2. z téhle zelené řady jsem taky něco měla a taky nic teda =/ Bioderma je super, ale to akné jim moc nejde =/

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono pri kozmetike sa nedajú čakať zázraky, hlavne ak ide o akné v pokročilejšom štádiu - ale na našu zmiešanú pleť je super! :)

      Odstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta