chictopia.com

22:54

Každá z nás potrebuje z času na čas aspoň malý kop od módnej múzy. Či už ráno zúfalo stojíme pred skriňou alebo sa prehŕňame kopami oblečenia v obchodoch, stále sa zíde nejaká tá inšpirácia, ktorá nás popoženie tým správnym smerom a dotiahne náš outfit k našej úplnej spokojnosti.
Pre mňa sú takouto inšpiráciou ulice a ľudia v nich. Nielen tie slovenské, keďže u nás ešte stále často narážame na uniformitu, takú tú šeď, nudu. Samozrejme, nechcem úplne zovšeobecňovať, to by som urazila všetky tie štýlové dievčatá a dámy, ktoré denno-denne stretávam.
No a ak chcem nakuknúť aj do ulíc svetových metropol, nie je to problém. Objavila som totiž stránku plnú fotiek z celého sveta. Konkretizujem, fotiek módnych kreácií žien a mužov zo všetkých kútov našej planéty. Nájdete tu všetky možné štýly a ponímania módy, ľudí oblečených do drahých značiek či párkorunových handier. Vždy však zosobňujú a sprítomňujú pohľad danej osoby na svet.
Svoj profil si tam môžete vytvoriť aj vy a podeliť sa so svetom so svojimi módnymi názormi. Teším sa, až vás tam uvidím!





Všetky fotky som našla na tejto stránke:
http://www.chictopia.com
Môj profil na Chictopii:
http://www.chictopia.com/veri

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta