Catrice SALE vol.2!

20:31

Dnes sa v slovenských DM začala druhá vlna výpredaja kozmetiky Catrice. Zoznam všetkých produktov, ktoré sú v zľave a tým pádom aj vypadávajú zo sortimentu, nájdete tu. My so sestrou sme samozrejme tiež neodolali a zopár kúskov sme si odniesli, aj keď v našej DM nebolo po červených štítkoch ani stopy. Ešte, že sa dala cena pozrieť v tom ich skvelom prístroji, kde si uplatňujete body z DM kartičiek. Táto nepríjemnosť nás však neodradila a odniesli sme si tri laky na nechty a dvojo očných tieňov.


Bohužiaľ, moje nechty vyzerajú momentálne desivo, takže Vám nebudem môcť ukázať foto lakov originál na mojich rukách, ale aspoň Vám sem hodím pár odkazov, kde ich uvidíte v celej ich kráse. Prvý je z kategórie Ultimate Nudes Mona Lisa is Staring Back. Skvelé swatche môžete nájsť napríklad tu. Druhým pánom na holenie je lak s názvom I Wear My Sunglasses at Night. Môj osobný favorit, ktorého swatche nájdete tu. A do tretice celkom tématicky, čo sa počasia týka tu máme Snow Motion, ktorý si môžete pozrieť tu.
Laky Catrice mám veľmi rada, keďže majú veľmi dobrú konzistenciu, štetček a ani so schnutím nebýva problém a s 50% zľavou sa im nedalo odolať.

Ďalší produkt, ktorý si našiel cestu do nákupného košíka je paletka očných tieňov Smokey Eyes v odtieni 020 Smog Over Hong Kong. Myslím, že v akcii je len tento jeden odtieň.


Paletka obsahuje tri očné tiene, jednu linku a obojstranný štetček s aplikátorom. Ako si môžete všimnúť na fotke najsvetlejší tieň je matný, ďalšie dva obsahujú trblietky. Sú celkom dobre pigmentované. Štetček je na nanášanie linky kupodivu tiež celkom fajn aj keď používať ho asi nebudem.


A nakoniec tu máme mono očný tieň s názvom I Love Champagne.


Hľadala som očný tieň, ktorý by bol vhodný na celé viečko a I Love Champagne mi príšiel na tento účel ideálny. Bohužiaľ, po vyskúšaní musím povedať, že nie je na to úplne stvorený, lebo hoci je to nádherná teplá biela farba so zlatým nádychom, je menej pigmentovaný a opadáva z neho dosťzlatých trblietok. S dobrým primerom a navlčeným štetcom však bude určite fungovať. 


Zajtra by sa mal začať výpredaj aj u značky Essence, takže je možné, že uvidíte ešte zopár úlovkov. A nezabudnite na našu giveway, kde môžete vyhrať skvelé vecičky, ktorá bude prebiehať už len dva dni!

Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. ja som dnes tiež neodolala jednému CATRICE laku na zľave ;) inak super výber farieb :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I love champagne mam a musim povedat, ze je to jeden z najhorsich tienov, ake som mala moznost vyskusat..bohuzial

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som tam šla presne na ten biely lak a I love champagne tieň :D. Keďže lak tam nebol označený ako zľavnený, nekúpila som ho... Tak sa tam zajtra asi teda vrátim :D
    No a namiesto I love champagne tieňu som si nakoniec kúpila I trust stardust a som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta