Dermacol Moon Touch 6

14:04

Dnes nás čaká minirecenzia v štýle "prvé dojmy", keďže som daný produkt použila zatiaľ len párkrát. Bola som ním však totálne nadšená, a preto mi nedá nepodeliť sa s vami. Ide o penový očný tieň Moon Touch od Dermacolu v odtieni 06. Dostala som ho na narodeniny a veľmi ma potešil, keďže som po ňom už dlhšie pokukovala. Trošku ma odrádzala cena, je to cca 6€ a akosi sa mi nechcelo riskovať, že mi nebude vôbec vyhovovať. 


Balenie nie je nič ohurujúce, malá plastová nádobka so skrutkovacím viečkom. Čo ma potešilo bol fakt, že tieň bol "zabezpečený" priehľadnou plastovou fóliou, teda som si bola istá, že ho nikto v predajni neotváral a že nebude vysušený.

Konzistencia je pravá penová, ako sa hovorí aj v názve, ničím mi nepripomínala napr. dlhotrvácny krémový očný tieň od Essence, ktorá je pevnejšia a tuhšia. Tento tieň je úplne ako našľahaný, stačí, že sa ho jemne dotknete alebo do ňho niečím zavadíte a naberie sa vám slušné množstvo. Veľmi príjemne sa s ním pracovalo, vystačila som si s prstami, nepotrebovala som žiaden štetec. 

Tieň je extrémne pigmentovaný (preto sa aj podľa obrázku môže zdať, že som ho použila max raz, opak je však pravdou :)) a aj extrémne trblietavý. Odtieň je sýtejšej hnedej farby, ktorá má síce v balení teplé podtóny, ale na mojich očiach vyznie oveľa chladnejšie, takmer ako nejaký "taupe". Všetky odtiene obsahujú veľké množstvo drobných flitrov, ktoré sú rozhodne viditeľné, takže ak uprednostňujete matné tiene, tento naozaj nebude nič pre vás. Určite sa dá vrstviť, teda môžete dosiahnuť jemný denný look alebo dramatické smokey líčenie na večer.
vľavo - Dernacol moon touch 06 nerozotrený, vpravo rozotrený
Tieň je veľmi dlhotrváci, navyše vodeodolný, čo mám otestované, keďže swatche mi ešte stále nezišli z ruky. :) Mne vydržal od 6:30 ráno do cca 22:00 bez porušenia či usádzania a takmer bez straty pigmentácie, čo považujem za úspech. Jediným kameňom úrazu môžu byť už spomínané trblietavé častice, tie sa tie rozhodne nie sú odolné otieraniu a predpokladám, že ak by ste si pošúchali oči, máte ich úplne všade. Ja som ich mala po celej ruke po tzv. rub teste (swatche som viackrát silno pošúchala). Pigmentácia vcelku ostala, ale tie trblietky boli všade len nie na svojom mieste.
swatche po "rub" teste

Pri niektorých recenziách som dostala sťažnosti, že výrobky neukazujem priamo v akcii, tak som sa to rozhodla napraviť a narýchlo som vám tieň od Dermacolu skombinovala s 88 paletou od Zoevy. Fotky, samozrejme, vyšli nafigu, svetlo aj fotoaparát urobili svoje a líčenie totálne "vyžrali". Baby z MissBeautyAddict či MonicaInEssence, ako to robíte, že vaše fotky sú tak žiarivé a farby nestrácajú nič zo svojej krásy? Je za tým len kvalitný foťák alebo máte nejaké tajné triky? Budem vďačná za každú radu. :)

použité tiene: v prvom rade úplne vpravo a v druhom rade v strede

denné svetlo

umelé svetlo
Tento očný tieň ma milo prekvapil, určite ho budem ešte testovať a keď ma neopustí moje "trblietavé" obdobie, zadovážim si ešte aspoň jeden, pokukujem po ružovo-fialovom odtieni číslo 3.
zdroj:  dermacol.sk
Celkové hodnotenie: 3,5 bodu z 5
Klady: pigmentácia, odolnosť, konzistencia, ľahko sa s ním pracuje
Zápory: množstvo trblietok, nie veľká selekcia odtieňov, pre niekoho vyššia cena

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. Jsem docela nalákaná. Trblietky mám ráda ;-) a příjemná konzistence mi dost často u dekorativky chybí. Vyzkouším a hned budu moudřejší ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ho uz tiez viackrat okukovala ale neodhodlala sa kupit. Tak skoro ho sice ani nekupim, lebo zasobu tienov mam doplnenu snad na 5 rokov, pri mojom pouzivani ale inak sa mi velmi pacia tie tiene.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dermacol moon touch mám doma. A chystám sa ho dať ako GIVEAWAY. Je veľmi dobrý a asi si kúpim ďalšie farby. Teraz mám také prirodzené farby, bielu, rúžovú(bledo),modrú hnedú a čiernu. Ale láka ma aj tá fialová...Pekný blog, vydarený článok

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta