What do you think?

21:30

Niekto by dnešný príspevok nazval "random", podľa mňa je to proste taký mix. Nazbieralo sa mi totiž pár vecí, o ktorých som vám chcela dať vedieť a opýtať sa na váš názor, avšak ani jedna nebola samostatne tak dôležitá, aby si zaslúžila celý článok. Takže toť moje malé summa summarum. 

1. "Záušnice"
Už sa vám stalo, že ste si niečo kúpili kvôli tomu, že sa vám to zdalo divné? Ani nie pekné, ani nie škaredé, ale jednoducho tak divné, že ste to museli mať? Mne boli takto osudné tieto záušnice (netuším, ako sa v skutočnosti majú volať, toto je môj vlastný neologizmus). Ešte stále si na nich vytváram názor, určite to nie je vec pre každého. Svoju originalitu však nezaprú. Čo si o nich myslíte? Nosili by ste ich, prípadne ste už podobný kúsok niekde ulovili?

Pierkové záušnice, House, 4€

2. Food
Keďže už istý čas som mimo domova, nebývam na internáte a nechodím do jedálne či reštaurácií, starám sa o svoj jedálniček sama. A napočudovanie som zistila, že varenie milujem, dokážem celé hodiny surfovať na internetových stránkach s receptami, pozerať ich na YouTube (napr. u skvelej Laury Vitale, o ktorej som písala tu) a sledovať TV Paprika. Momentálne si konečne zháňam nejakú kvalitnú kuchársku knihu.
Času nazvyš však nemám a tak preferujem jednoduché, často talianske recepty z čo najčerstvejších surovín. Momentálne vy som sa chcela zamerať aj na čo najzdravšie kreácie. Viem, že mnohé z vás sú v podobnej situácii, keď si chcú variť rýchlo, chutne a zdravo, preto by som chcela vedieť či by ste mali záujem o nejaké fotorecepty toho, čo uvarím.
Toto je ukážka mojej tvorby:
Chicken Tray Bake

Spaghetti Alla Puttanesca

Mäsové guľôčky v pikantej caciattore omáčke, ako príloha gnocchi,

2. Topshop šaty
Asi pred dvomi rokmi, keď sa sa veľmi krátko venovala modelingu som si v londýnskom Topshope na Oxford Street kúpila dve naozaj krásne sexi koktailové šaty. Bohužiaľ po tom, ako som s modelingom skončila, zrazu stratili svoje uplatnenie, pretože nie som práve "párty žena" a zrazu som ich nemala kde nosiť. Postupom času som nabrala aj nejaké to kilečko a tak pre mňa začali byť úplne nepoužiteľné. Stáli mi v skrini už hodný čas a myslím, že nastala tá chvíľa, kedy by mali zmeniť majiteľa, ktorý im dá viac lásky ako ja. Aby ste mali predstavu o tom, ako vyzerajú a ako sedia na postave, pripájam moje fotky. Mám 178cm a momentálne cca 60kg, takže si myslím, že budú sedieť každej štíhlejšej a možno trochu nižšej postave. 
Čierne šaty so zvýraznenými ramenami značky LOVE(ktorá sa v Topshope predáva), veľkosť S/M, materiál polyester a  elastan, oblečené 1krát, pôvodná cena 39libier, teraz 12€ plus poštovné

Čipkované šaty značy TFNC(taktiež predávané v Topshope), veľkosť S,  mix rôznych materiálov, oblečené asi 5krát, pôvodná cena taktiež 39libier, teraz 12€ plus poštovné
Ospravedlňujem sa za nemotorné fotky, obe šaty sú naozaj krásne kúsky v perfektom stave, takže ak máte o niektoré záujem, ozvite sa mi v komentároch alebo na mail. Na cene sa, samozrejme, dá dohodnúť, v BA je možný osobný odber.

Vaša Nikavero


P.S.: Do 8.2. máte stále možnosť sa zapojiť do giveaway!

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. jééj tie druhé šaty sú nádherné!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Záušnice ...ó áno! Je to úlet!
    Food ...určite! Inšpirácie vo varení nikdy nie je dosť... ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tie záušnice sú fakt čudné... Presne ako si opísala, ani škaredé ale ani krásne... Inak obe šaty sú krásne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow tie prve šaty sú nadherné, škoda že som až teraz objavila tvoj blog..:(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, už asi ani jedna vec odtiaľto nie je k dispozícií však? ani jedny šaty?:/

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta