Who is the winner???

12:27

V prvom rade sa ospravedlňujeme za menšie omeškanie, ale až včera sme sa dostali k poriadnej double narodeninovej party a akosi sme to nestihli. :) Dnes ráno pri raňajkách sme to však napravili a konečne sa dozvieme, kto sú víťazi. Žrebovanie prebiehalo v krásnych mištičkách s gejšami, vľavo sú tí, čo si priali Aussie 3 minute miracle a vpravo tí, čo si želali St.Ives. Spolu sa zúčastnilo našich 37 skvelých sledovateľov, za čo vám ďakujeme!


Prvou víťazkou dua Aussie 3 minute miracle a laku Essence v odtieni Luxury Secret sa stáva Domček, ktorej blog spolu so sestrou taktiež sledujeme, je plný DIY tipov a inšpiratívnych vecičiek, určite k nej choďte nakuknúť! Z bižutérie si Domček vybrala náhrdelník s vtáčikom (ktorý bol mimochodom asi najžiadanejší).

Druhou víťazkou dua peelingu St.Ives a laku Essence v odtieni Date with night sa stala Terezka z MissBeautyAddict, geniálne talentovaná baba, ktorej kreácie v líčení nám vždy vyrážajú dych. (Kiež by nám to tiež tak išlo! :)) Z bižutérie si Terezka zvolila nádherné výrazné modré náušnice.

A keďže nám ostala ešte pár kúskov bižu, rozhodli sme sa odmeniť ešte dvoch našich sledovateľov cenami útechy.

Šťastena sa usmiala na KikushLeBee a domov jej poputuje lístočkový náhrdelník.

A posledné etno náušnice pošleme Zuzanke.

Víťatkám gratulujeme,ozveme sa vám na mail, aby sme zistili vaše adresy a mohli vám darčeky odoslať. Ešte raz ďakujeme všetkým zúčastneným, dúfame, že blog budete sledovať aj naďalej. ;)

Vaše LadyZet a Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta