Current Loves 2

23:03

Po "sto rokoch" konečne nastal časť na druhú edíciu článkov zo série "Current loves", teda našich obľúbencov nielen z kozmetického sveta. Pre zmenu to nie sú len moji favoriti, dvoch prihodila aj sestra (Pandoru a šijací stroj).
Tu sú:

1. Pandora
Firma Pandora vznikla v Dánsku v roku 1982 a odvtedy jej šperkom prepadli milióny žien. Ja som jednou z nich. Nemajú síce najlacnejšie šperky, ale keď sa chce, tak sa dá.  Ja svoj náramok úplne zbožňujem, a každá korálka má pre mňa špecifický význam. Pravdupovdiac je to celkom závislosť, keď s tým raz začnete. Na druhej strane je pravda, že odkedy mám pandora náramok iné už takmer nenosím. Je to jednoducho láska :). Nedávno mi k náramku pribudli ešte dva prstienky, a keďže sa práve na trhu objavila nová jesenná kolekcia, som si istá, že neostane len pri nich. 
2.Šijací stroj
Po šijacom stroji som túžila už strašne dlho a to najmä z praktických dôvodov. Keďže som nízka sú mi všetky nohavice dlhé, takže kým som sa od kúpy dostala k ich noseniu vždy ubehol nejaký ten čas, kým mi ich niekto podšil. Ale teraz je tomu koniec. Síce je moje šitie zatiaľ značne kostrbaté ale nejak sa začínať predsa musí. A verím tomu, že sa od podšívania nohavíc dostanem čoskoro aj k trocha kreatívnejším veciam ale o tom potom :).

3.Oceľová eko-fľaša Earthlust
Ak nás sledujete už dlhšie, možno ste si všimli tento článok o fľaši s filtrom Bobble. Môj názor na ňu je viac než skeptický, takže som si radšej kúpila inú eko-fľašu, a to značky EarthLust. Má 600ml, stála ma cca 16€ aj s poštovým a je mojím verným spoločníkom už pár mesiacov. Má už pár škrabancov, keďže ju často nosím v taške spolu s kľúčmi, ale na funkčnosti jej to neuberá. Kupovala som ju zo stránky zdraveflase.sk. A nie, nie je ťažká, aj keď je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, má určite o pár gramov viac ako plastová, na druhej strane má však oveľa väčšiu životnosť a je zdravšia.


4.Pleťové masky
...čistiace, rozjasňujúce, hydratačné... Naozaj takmer všetky. Máme už peknú zbierku, nielen tých značky Planet Spa, aj keď sa to z fotky nezdá :D. Posledný úlovok bola Mask of Magnaminty z LUSHu, ktorá však na obrázkoch chýba.
Osobne mám najradšej masky ílové, mojím all time favoritom je bahenná z rady Planet Spa, krásne vonia, pleť vyčistí a zanechá ju krásne hebkú. Masky si najradšej nanášam v sprche, nechám ich pôsobiť počas šampónovania a ďalších nevyhnutných krokov a potom ich zotriem pleťovou špongiou. Verte mi, keď ich raz vyskúšate, nebudete si vedieť zmývanie masky bez nich predstaviť, je to oveľa jednoduchšie a rýchlejšie!


5.Bistro St.Germain v Bratislava
Najkrajšie bistro/kaviareň v Bratislave (nachádza sa na Obchodnej, vo dvore oproti Martinusu). Všetko je v ňom dotiahnuté do detailov, od radiátorov až po umývadlo. Dokonalý francúzsky retro štýl, príjemná hudba (najčastejšie swingová) a jednoduché, ale skvelé menu. Plus, personál je naozaj pozorný. Ak ste v Bratislave, nemôžete bistro St.Germain nenavštíviť.

zdroj fotiek: https://www.facebook.com/BistroStGermain

6.Nakupovanie na internete
Odkedy som si zriadila PayPal, nakupovanie je oveľa jednoduchšie. A aj možností je oveľa viac. Zatiaľ sú moje obľúbené stránky na nakupovanie britský eBay a feelunique.com. Nakúpila som odtiaľ značky, ktoré u nás nedostaneme, ako Konjac, Figs&Rouge či Yes To Carrots, ale aj veľa bižutérie a v neposlednom rade aj ceny do našej giveaway, ktorú plánujeme uskutočniť, keď dosiahneme 200 stálych čitateľov. Ako vidíte, pripravujeme sa na to svedomite a plánujeme sa vám adekvátne odvďačiť za vašu priazeň. :)

Vaše LadyZet a Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. super článek! :)
    Pandoru miluju, sice mám méně přívěšků, ale nová kolekce je super, takže neodolám! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. gratulujem k stroji a tesim sa na tie "kreativne veci":), ktore vzniknu spod horucej ihly:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rozkošný šicí stroj, vypadá jak na hraní :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  4. St germain je najlepsia kaviaren v meste :-)milujem ju :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta