Koho si rada pozriem na YouTube?

21:22

Priznám sa, že aj keď nemám vždy veľa voľného času, pravidelne "chodievam" za virtuálnym relaxom nielen na Blogger, ale aj na YouTube. Kedysi ma veľmi bavili rôzne make-up tutoriály od známych guru ako sú sestry Pixiwoo či Lisa Eldridge, MissChievous alebo xsparkage. Ako však plynul čas, uvedomila som si, že v líčení som dosť konzervatívna, viac si nechám záležať na kvalitnom podklade a rozžiarenej pleti ako na výraznom, prepracovanom očnom líčení. Preto sa moja pozornosť na YouTube obrátila na iné, oddychovejšie kanály, ktorých autori sa nesústredia len na jednu oblasť, ale skôr tak všeobecne prezentujú svoj štýl, obľúbené výrobky, robia rôzne porovnávačky či len tak hovoria o svojom živote. Ani neviem, prečo ma bavia práve takíto YouTuberi, možno preto, že z nich mám taký osobnejší pocit, v mnohom sa s nimi stotožňujem a viem si živo predstaviť, že by sme si rozumeli aj v reálnom živote.

Kto sú teda moji obľubenci?

essie-button

Esteé alebo Essie je Kanaďanka žijúca vo Veľkej Británii. Prisťahovala sa tam (veľmi romanticky :)) kvôli svojmu priateľovi Aslanovi (ktorý je tuším pôvodom z Kazachstanu alebo inej krajiny strednej Ázie). Veľmi dobre sa počúva, má skvelé kozmetické i nekozmetické tipy, niektoré videá má aj s Aslanom a je naozaj zábavné ich spolu pozorovať. Zaujali ma tiež jej nápady na home decor či rôzne vychytávky z blšákov.

zdroj: essiebutton.com

michele1218
Michele je taká pohoďáčka, má abnormálne veľa kozmetiky i oblečenia a vydrží rozprávať neskutočne dlho. Robí rôzne porovnávačky odtieňov lakov, rúžov, ukazuje svojich obľúbencov alebo nové prírastky v jej rozsiahlej zbierke. Prednedávnom veľa hovorila aj o svojej svadbe, ktorá bola rozhodne veľkolepá. U Michele rozhodne nečakajte nič intelektuálne, pre mňa sú jej videá ideálne ako pozadie k upratovaniu bytu. :D Je takým prototypom americkej ženy, ktorá má dosť peňazí na to, aby nemusela riešiť čo koľko stojí alebo že má toho už príliš veľa.


ThePersianBabe
Osobne uprednostňujem britské "youtuberky" a Barbara aka ThePersianBabe je jednou z nich. Je o trochu mladšia ako ja, ale rozhodne sa to neprejavuje na jej videách (na rozdiel od niektorých jej amerických kolegýň). Obdivujem hlavne jej uvoľnený a ležérny štýl obliekania, má skvelé kozmetické tipy a celkovo sa tá jej britská angličtina dobre počúva. :)


grav3yardgirl
Popravde, ani netuším, ako som sa k nej dostala a ani čo mi na nej príde také zábavné - je dosť zvláštna, poriadne uletená, neskutočne ukecaná a miestami až otravná. Zo záhadných dôvodov ma to však baví. Páči sa mi, že je tak trochu extrémna a iná ako ostatné "dokonalé" slečny. A ako bonus - niekedy robí videá o paranormálnych veciach a verte či nie, je to niečo, čo ma nanajvýš zaujíma.

Poznáte? Sledujete? Akí sú vaši obľúbenci??

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

8 komentárov

  1. Fiha, nepoznam ziadnu z nich, ale urcite mrknem, youtube kanaly su jeden z mojich oblubenych relaxov a mas pravdu, take obkecavacky pocuvam asi najradsej - ked sa netreba ani velmi sustredit na video a staci pocuvat zvuk :-). Kazdopadne, ja mam stale rada Lisu Eldridge, ma velmi upokojujuci vzhlad a lici velmi cisto, stale od nej kopec veci odkukam, cize u mna ostava number 1! Moja druha favoritka je urcite Marlena z makeupgeek.com (YT sa vola nejako podobne) - ona aj vela keca a dava veci zo zivota, cize urcite si ju omrknite :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak, prisahala by som, ze som vam sem davala niekde link, no nejak sa mi stratil ci co, takze -> kuk sem Liebster Blog Award

      Odstrániť
    2. Makeupgeek poznam, ale neviem, nejako mi nesadla... A na tu award sa pozriem, dik! :)

      Odstrániť
  2. poznam vsetky, najviac oblubená je essie :)
    ja mam rada Swalkermakeup, michele phan, dulce candy, missglamorazzi, beyondbeautystar, macbarbie, check in the mirror, fleur de force, get the louk (je to češka a je úžasná!), nikki philippi, sccastaneda ,Thats heart, wendys lookbook, xeverygirlx, sototallyvlog (skvela britka!), Tesschristine123 :) nie je to vsetko,toto su len take najlepsie z nich :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je zoznam! :D Povacsine ich poznam vsetky, ale popravde, take slecny ako macbarbie, xeverygirlx a podobne americke teenagerky mi idu dost na nervy a akosi ma nebavia.. Ale taka fleur de force ci Swalkermakeup su v pohode :)
      Nikavero

      Odstrániť
  3. Ja zatial youtube nesledujem, ale mrkla som vsetky co si sem dala, ta posledna mi je hrozne nesympaticka...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta poslední slečna je... nevím jak to říci, ale zkrátka mě zaujala asi nejvíc. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta