Aké farby si lakovať v jeseni?

13:59

Jeseň sa už evidentne rozbehla a spolu s ňou sa menia aj farby. Nielen lístia, ale aj nášho oblečenia a v neposlednom rade aj našich lakov na nechty. Vytrácajú sa letné pastelové farbičky a nastupujú odtiene o čosi tmavšie a ponurejšie. U mňa túto jeseň vyhrávajú "nudes" - telové farby, odtiene červenej, fialovej, tmavomodrá a čierna. V podstate veľmi podobne ako po roky minulé. Až na  nudes, tie sa u mňa objavili v súvislosti s jeseňou až tento rok.


Čo sa konkrétnych lakov týka tak najpoužívaniejšie v toto období sú tieto:
Na ľavej ruke od malíčka po palec: Catrice - Mona Lisa is Staring Back, Catrice - Moulin Rouge Light,  Dermacol One Coat - odtieň číslo 115, Catrice - Wrapped Aound My Finger a opäť Catrice - Let´s Talk About Barrie!



Na pravej ruke mám zasa nalakované, teraz zasa od palca po malíček tieto laky: Catrice - Put Lavender On Agenda, Pupa -  odtieň číslo 727 (Denim) z kolekcie Jeans and Roses, Pupa - odtieň číslo 908 (Royal Flush Pearly Grey)  z kolekcie Golden Casino, Catrice - The Devil Wears Red a Catrice - Wear My Sunglasses at Night.



Ak by ste chceli o ktoromkoľvek z týchto lakov vedieť viac, prípadne vidieť kompletné swatche, stačí napísať do komentárov a budete ich mať. Ospravedlňujem sa, za nie príliš kvalitné fotky, ale môj foťák je už jednou nohou v hrobe, takže to bohužiaľ dopadlo takto. A čo vy, prispôsobujete si farby lakov na nechty ročným obdobiam, alebo máte celoročných favoritov?

LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. Mňa zaujal Catrice - Devils wear red, dokonalá jesenná farba! Inak holografické ma tiež stále držia, tá Pupa ich naozaj krásne urobila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pravdupovediac, ja pouzivam vsetky farby celorocne :D ale zasa na druhej strane davam tiez vyniknut niektorym farbam v urcitych obdobiach aj ked sem tam si hodim aj cierny v lete a neon v zime ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný postík :)
    Poď na Giveaway :)
    Výhra je 600,-Kč na útratu na www.slevomat.cz :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/10/giveaway-iv.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Můžu se zeptat jak jsi udělala ty animace ? :)
    Sleduju ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja pouzivam celorocne cerveny a potom sezonne jar leto jesen zima. Na jar pastelove bledoruzova, v lete vsetko to neonove kriklave blaznovstvo, na jesen bordova tmavo fialova, hnede, zlatiste a v zime sede cierne cervene modre:)
    Inak pozývam ťa na mojú prvú giveaway k trojročnému výročiu môjho blgu :)
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tu animaciu som robila cez gif animator, ktory som si stiahla z netu, dala som tam fotky, nastavila rychlost a bolo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta