Ďakujeme! + giveaway! - VYHODNOTENIE!

11:52

Keďže včera bolo 20.11. tak dnes sme našu ďakovačkovú giveway uzavreli a vyžrebovali víťaza. Platných komentárov bolo rovných 80. Milo nás prekvapila vysoká učasť, ale vyhrať túto kopu môže len jeden.


Žrebovali sme pomocou random.org. a víťazom sa stalo číslo 78.

A pod týmto číslom sa skrývala slečna menom Anka AnnBeautyLifestyle. Víťazke gratulujeme a posielame email :).


LadyZet & NikaVero.

Môže sa vám tiež páčiť

15 komentárov

  1. Jeeeeeeeeeej ja neverim vlastnym ociam ked citam, ze som nieco vyhrala. Nikdy som nic nevyhrala este :-) Teda raz pred asi 2 rokmi maleho plysaka ale teraz sa velmi tesiiiim :-) Dakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Anka, prosím, pošli nám adresu, kontaktovali sme ťa, aj z môjho aj zo sestrinho mailu a stále si nám neodpovedala. Ak teda cenu chceš. ;)
      Nikavero

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    3. Pisali sme ti na mail, ktory si uviedla v komentari, takze je asi nefunkcny, alebo je zoznam.sk vseobecne nejaky nespolahlivy. Prosim, napis mi tu adresu este raz na veri.soltesova@gmail.com, tento tvoj komentar zmazem, nech tu nemas adresu zverejnenu takto pre kazdeho :D
      Veronika

      Odstrániť
    4. Anka, dakujem za mail, odpovedala som ti nan, lebo si nie som ista ulicou ale neviem ci ti to doslo, ma to byt ze SKN?? lebo google maps mi nic take nechce najst a nechcem aby sa balicek vratil. inak, odporucam zmenit mail, zoznam.sk je ocividne dost nanic! :)

      Odstrániť
  2. 79 ľudí sklamaných, ale gratulujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nina ja som sa par krat zaradila aj medzi vacsi pocet ludi :-) Ale dakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta