Dove Maximum Protection Go Fresh antiperspirant

8:46

Tesne po tom, čo som napísala svoju recenziu na Driclor, som v DM-ke objavila výrobok s veľmi podobným konceptom (teda takým, že výrobok proti poteniu nanášate večer a účinky majú pretrvávať dlhšie) od značky Rexona a Dove. Obe spadajú pod koncern Unilever, teda zloženie aj dizajn sú takmer totožné. Ja som siahla po sviežej uhorkovej verzii od Dove, keďže túto ich vôňu naozaj zbožňujem. Balenie má obsah 45 ml a predajná cena je niečo okolo 6€, ja som práve mala nejakú kupónovú zľavu, takže ma vyšiel približne 4,50€, čo nie je až tak veľa, ale určite viac ako priemerný antiperspirant. 


Balenie vyzerá mohutnejšie ako u bežného antiperspirantu, ale samotný objem nie je až o toľko väčší, myslím, že ide len asi o 5ml. Čiže je tam len viac plastu okolo a nie viac výrobku vo vnútri. Konzistencia je niečo medzi tuhým a krémovým antiperspirantom, produkt sa vysúva klasickým otáčaním spodnej časti a hore sa akokeby strúha/vysúva na rôzne veľkých otvoroch. Na balení sa odporúča použiť dve otočenia na každé podpazušie, ale podľa mňa je to príliš veľa, teda ho dávkujem od oka. Použitie je podobné ako u Dricloru - výrobok nanesiete večer pred spaním. Ráno ho však netreba zmývať a ak chcete mať lepší pocit, môžete ho naniesť znovu. 

A hlavná otázka - zaberá? Musím povedať, že vcelku hej. Ja som po ňom siahla kvôli predpokladu, že bude menej agresívny na pokožku ako Driclor, a to sa 100% splnilo. Jasné, obsahuje rôzne silikóny a tak, od prírodnej kozmetiky má na míle ďaleko, ale jemnú pokožku v podpazuší vám naozaj nepodráždi. Vonia krásne a vôňu je cítiť dlho predlho, hádam aj celý deň (aj keď záleží ako aktívny). A samotné potenie naozaj obmedzuje. U mňa to nie je 100%, ale treba zobrať do úvahy, že na mňa nezaberá asi žiaden bežný antiperspirant. Ak sa potíte menej a chcete len extra ochranu na leto, mohol by pre vás byť tento prípravok ten pravý. Ako nevýhodu vidím, že sa až tak nekamaráti s tmavým oblečením, hlavne kvôli tej krémovej textúre. Treba si rozhodne dávať pozor pri obliekaní, aby ste neskončili s nepeknými bielymi škvrnami.

Môj finálny verdikt je teda pozitívnejší ako u Dricloru. Jasné, aj toto obsahuje hliníkové soli, ktoré môžu byť potenciálne nebezpečné (obsahuje ich však aj bežný antiperspirant) a silikóny, okolo ktorých je teraz všade veľká aféra, ale pre túto chvíľu nepociťujem žiadne negatívne účinky, skôr ma milo prekvapil svojou schopnosťou potenie naozaj minimalizovať. Ja mu toto leto pravdepodobne ostanem verná. :)

P.S.: Ak ste nepostrehli na FB, polovica z nášho duo tvorcov blogu Gioia di Vivere úspešne ukončila svoje akademické pôsobenie. Ešte raz gratulujem, MGR. LadyZet!

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

9 komentárov

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dove se, stejně jako Rexona, má nanášet večer, po vysprchování, takže až se ráno vzbudíš a oblékneš se, na oblečení v oblasti podpaží mít žádné skvrny nebudeš :) Chce si to pořádně přečíst návod ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sarah: No ved presne takto ho aj pouzivam (je to aj v clanku), ale v navode sa pise aj to, ze sa pre vacsi pocit istoty moze nanasat aj rano - a ten ja potrebujem, preto tak aj robim :) - a presne vtedy mi oblecenie spini. Takze asi tak :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vdaka za recenziu :)) vsade som videla len recenzie na rexonu a chcela som vediet niekoho nazor aj na dove :)planujem si ho kupit,pretoze sa mi pacia jeho vysledky..ja som uz aj rozmyslala ako by som ho pouzivala a napadlo mi rano uz pouzivat len obycajny deo (nejaky, kt. nerobi skvrny) kazdopadne uvidim,ked ho vyskusam,pretoze momentalne cakam,kym mi nepridu dm zlavove kuponky domov,ktore by mohli obsahovat zlavu prave na dove alebo rexonu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem si koupila Rexonu a jsem moc spokojená... fakt to pomáhá proti pocení :))

    I follow! :) Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som sa na ne tiez pozerala ale zdalo sa mi, ze je to dost drahe. Ale mozno skusim a uvidim, mozno neolutujem. Inak myslim, ze na rano by som potom uz pouzila klasicky antiperspirant sprejoveho typu. Neznasam pocit na pokozke po tychto, co treba namatlat.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak ten si budu muset také pořídit! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nika, ja momentálne používam excipial deoforte a nemôžem si ho vynachváliť! a vôbec nedráždi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zda sa drahe? 5€? Kupovala som si ho v septembri 2015 pouzivam kazdy vecer a vydrzal mi doteraz januar 2016... Kebyze si kupujem spray, tak by som ich minula aspon 6ks a cca 3€ jeden spray krat 6ks je 18€ nieje o com a Dove je vynikajici nedam na neho dopustit

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta