AVON lips

15:02

Výrobky na pery sú asi našimi najobľúbenejšími výrobkami, čo sa make-upu týka. Zvyčajne nie sú až tak drahé a existuje toľko textúr, druhov, farieb, že je takmer nemožné ich mať priveľa :). Preto sme sa, samozrejme, veľmi tešili, keď sme v balíčku, ktorý nám AVON zaslal na otestovanie našli výber z ich bohatej ponuky rúžov, leskov a ceruziek na pery. 

Každá sme si na testovanie vzali jeden z rúžov Ultra Color a jeden z leskov na pery Ultra Glazewear, zhodou okolností sa nám aj každej ušiel jeden výrazný a jeden jemnejší odtieň.

Prvým rúžom, ktorý som testovala ja, bol v odtieni Frozen Rose, čo ma na prvý pohľad mierne odradilo, nie som totiž fanúšikom trblietok u rúžov, navyše odtiene, ktoré majú v názve "frozen", zvyknú mať nie príliš slušivý "striebristý" vzhľad. Na moje šťastie sa však Frozen Rose uberá opačným smerom, mikrotrblietky ktoré obsahuje sú zlaté, teda výsledný efekt je na mne oveľa prirodzenejší. Samotný základ farby je jemne broskyňovo ružový, osobne si myslím, že sa na takýto druh farby názov Frozen Rose nehodí, lebo v kombinácii so zlatými trblietkami pôsobí hrejivo a pristane najmä opálenej pleti. Mne bronz po dovolenke mizne rýchlosťou svetla, preto sa ju snažím používať čo najčastejšie. Pigmentácia nie je veľmi výrazná, pri takomto odtieni to však nevadí - plus, nanesiete ju bez problémov aj bez zrkadla. Ja som si ju obľúbila, aj keď neviem či mi bude farebne vyhovovať aj keď úplne vyblednem. 
Avon Ultra Color - Frozen Rose
Keďže rúž bol veľmi prirodzenej farby, lesk som si zvolila výrazný, Ultra Glazewear v odtieni Fiery Red. Čakala som len jemne pigmentovaný lesk, ktorý dodá perám sotva trochu farby, avšak u tohto kúska som sa veľmi zmýlila - pigmentovaný je nadmieru, nemá ďaleko od tekutého rúžu. Je príjemný na perách a nelepí, avšak to automaticky hovorí o tom, že nemá veľkú výdrž, čo je u takejto farby veľkou nevýhodou. Odtieň je však tak nádherný (a opticky vybieľuje zuby), že ho určite nezaložím do skrinky a nebudem používať. Avšak vytiahnem ho skôr pri večerných akciách alebo nejakom fotení, pretože počas dňa by som naozaj nemala nervy ho vkuse opravovať a mať ho odtlačený na každom pohári či jedle. 
Avon Ultra Glazewear - Fiery Red

Ďalší výrobok, ktorý som testovala ma však nenadchol vôbec - ide o ceruzku na pery Ultra Glimmerstick v odtieni Mystery Mauve. Odtieň je to, čo ma odrádza najviac, tá farba mi totiž totálne nepristane, robí zo mňa mŕtvolu a bohužiaľ nemám ani rúž, s ktorým by som ju mohla skombinovať. Takže zhodnotím len textúru, tá je dosť suchá a veľmi matná, čo na jednej strane svedčí o tom, že môže predĺžiť životnosť vášho rúžu, na tej druhej je však jasné, že bez dobrého balzamu na pery sa nezaobídete. 
Avon Ultra Glimmerstick - Mystery Mauve

Sestrin lesk je v oveľa tlmenejšom tóne, ide o jemnú trblietavú ružovú s názvom Pink Watermelon. Sestra je s leskom veľmi spokojná, používa ho často, keďže ide o príjemnú farbu, ktorá pristane takmer každému a perám dodá šťavnatý vzhľad. Osobne si myslím, že pri takýchto odtieňoch sa toho veľa pokaziť nedá, jedine, že by textúra bola lepkavá a nepríjemná, čo rozhodne nie je tento prípad. 
Avon Ultra Glazewear - Pink Watermelon
Sestra pre zmenu testovala výrazné červený rúž, ktorý ju hneď nadchol svojím odtieňom Red 2000 - ide o výraznú červený s modrým podtónom, ktorá vám zabezpečí opticky naozaj biele zuby. Farba mi tiež príde veľmi univerzálna, teda má potenciál pristať mnohým odtieňom pleti, takže ak stále neviete nájsť červenú, ktorá vám pristane, tu by ste konečne mohli nájsť tú pravú. Jediným problémom tohto rúžu je to, že je dosť krémový, ako všetky rúže Ultra Color, teda nemá takú výdrž, ako by ste od výrazného rúžu potrebovali. Sestre najviac vadilo, že sa dosť výrazne otláčal - na poháre, jedlo, skrátka na všetko. Ale tým pádom pery vôbec nevysušoval, čo je rozhodne plus.
Avon Ultra Rich - Red 2000

Poslednou vecou, ktorá stojí za spomenutie je vynovené balenie rúžov Ultra Color - ich vrch je priehľadný a vy môžete vidieť priamo na odtieň rúžu, čo je veľmi praktické ak rúže skladujete vo zvislej polohe, ako to robí sestra. 


Musím povedať, že sme s výrobkami ozaj spokojné, AVON produkty na pery mi vždy prišli veľmi dobré, najmä s dôrazom na ich cenu, v rámci rôznych katalógových akcií vás vyjdú na pár šupov. Pre mňa sú rozhodne lepšie ako viacero drogériových značiek, preto som si istá, že tieto výrobky nie sú poslednými kúskami do našich zbierok. 

Vaša Nikavero a Lady Zet

Môže sa vám tiež páčiť

8 komentárov

  1. ten so zlatými odleskami vyzerá skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pigmentáciou lesku Fiery Red som bola aj ja strašne prekvapená, na perách vyzerá skutočne ako tekutý rúž! Taktiež rúž Red 2000 je nádherný. Rúž v odtieni Frozen Rose som netestovala, ale farba ti pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten Frozen Rose vyzerá dobre:)
    ja nie som moc rúžo-maniak mám asi tri, z toho dva z Avonu a sú super ale:)
    nati

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tekuté rtěnky mám radši než klasické, poohlédnu se, jestli Avon nemá mezi Ultra glazewear něco, co by se mi líbilo, intenzita barvy vypadá skvěle. Výrazné rtěnky miluju, takže mě tahle řada zaujala. Ale bohužel mi tahle konkrétní červená připadá, že má teplý podtón a to nosit nemůžu. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. s avonem jsem skončila, zrovna jsem používala bb cream a po celým obličeji mi naskákaly pupínky a vyrážka..


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nie som fanusik Avonu, ale ten posledny ruz a tiez cerveny lesk su velmi pekne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nikola Mills: Neviem, ten som neskúšala, ale podľa mňa netreba hodnotiť značku podľa jedného produktu, človeku nemusí sadnúť ani BB krém od Dioru či dokonca prírodnej značky.. Podľa mňa sa u rúžov alebo leskov nemusíš podobnej reakcie obávať :)
    NIkavero

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekný článok.Pozývam na GIVEAWAY!!!!!!!!
    http://beautybypetka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta