Guest post: Líčenie s AVONom

7:49

Balíček novej dekoratívnej kozmetiky od AVON-u bol značne rozsiahly, preto nám obom bolo hneď jasné, že to všetko nemôžeme poriadne otestovať samy. Uvažovali sme, že všetko, čo nebudeme testovať my, dáme do giveaway pod podmienkou spätnej väzby, avšak nie každý čitateľ je natoľko spoľahlivý, že sa vám aj ozve naspäť, preto sme to poriešili inak. Časť výrobkov sme dali do giveaway bez akýchkoľvek podmienok a časť sme sa rozhodli venovať blogerke, ktorej AVON výrobky nezaslal, avšak podľa našej mienky by si to rozhodne zaslúžila. Je ňou Veronika z blogu Muffin queen and her photographer. Veronika pre vás výrobky nafotila, otestovala, dokonca pripravila aj nejaké líčenia a toto všetko vám dnes prinášame v jej hosťovskom príspevku. Za ten Veronike ďakujeme a sme rady, že sa jej výrobky pozdávali. 

Veríte na náhody? Alebo veríte, že si dokážeme privolať veci samotnou myšlienkou? Keď sa na blogoch objavili nádherné balíčky, ktoré rozdával Avon, tíško som závidela. Pokým mi LadyZet a NikaVero neponúkli časť toho svojho testovacieho balíka. No mohla som odmietnuť?


O pár dní som si v obálke našla rúž, ceruzku na oči a dvoje "Quatro" paletiek očných tieňov. Všetko v elegantnej čiernej krabičke. Rúž je v odtieni Dream fuchsia a je to skutočne krásna a sýta fialovo-ružová farba. Obal je jednoduchý, čierny, hranatý, nadčasový, s priehľadným vrchom- aby bolo jednoduchšie rozlíšiť farebné odtiene. Konzistencia je príjemná, pery nevysušuje, ale práve naopak. Farba je akoby metalická, obsahuje mikrotrblietky, ktorých odtieň sa mi hrozne ťažko identifikuje :) Možno champagne?

Ceruzka na oči je čiernočiernej farby, odtieň True black. Tvrdosť je úplne akurátna, takže na dolnej linke sa nemusíte obávať toho, že sa okolo mihalníc nahrudkuje, ako mi to zvyknú robiť príliš mäkké ceruzky. Taktiež sa s ňou veľmi dobre kreslia horné linky bez toho, aby som si bolestivo ryla do viečka. Oceňujem gumené rozmazávatko na druhom konci ceruzky. Jediným mínusom je, že počas dňa má tendenciu usadiť sa vo vráske pod okom.

Paletky očných tieňov sú úplne najsamlepšie a oku lahodiace. Obal je znovu čierny, so strieborným ornamentom na veku. Paletky majú veľké zrkadlo vo vnútri, obojstranný aplikátor so širokým a úzkym "vankúšikom" a štvoricu očíslovaných tieňov. Prvá paletka- Savage beauty, ukrýva zlatý, sivohnedý tieň so zlatými trblietkami, zvláštnu tmavú tyrkysovozelenú a tmavosivý tieň. Druhá paletka je romantická, nesie názov Unrestrained a nájdete tam svetlučkú ružovú, metalickú tmavostriebornú, fialovo-bordovú a matnú stredne sivú. Tiene sú kvalitné, neprášia, pigmentácia je viac než slušná. Dokonca som si zvykla používať aj aplikátory. So štyrmi farbičkami sa navyše dá urobiť množstvo zaujímavých kombinácií, možno vás inšpirujú aj moje líčenia.
Quattro paleta Savage Beauty
Quattro paleta Unrestrained
My ešte raz Veronike ďakujeme, hlavne za to, že výrobky predviedla v akcii a my sa tak môžeme inšpirovať jej výtvormi. Zároveň chcem ešte dodať, že Veronika okrem nami zaslaných produktov pri líčení použila aj inovatívnu riasenku Mega Effects, ktorú sme my netestovali, teda si tiež môžete pozrieť jej výkon. 

Vaše LadyZet, Nikavero a Veronika z Muffin Queen and her photographer

Môže sa vám tiež páčiť

2 komentárov

  1. Super, Veronika je sikovna. S tymito paletkami sa lici takmer samo - da sa z nich vytvorit tolko kombinacii!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. líčenia vyzerajú super, najviac ma zaujala tá druhá paletka Unrestrained, rozmýšľam že si ju asi objednám, keďže si ich celkom všetci pochvalujú :)
    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta