Jesenné želania

8:30

Robíte si wishlisty? Ja nie, lebo neviem, kde sa to dá tak pekne "fenci-šmenci" upravovať (som antitalent na programy ako Photoshop) a popravde zvyčajne ani nemám toľko želaní, že by to stálo za tú námahu. Ale túto jeseň sa mi nazbieralo pár kúskov, po ktorých moje srdce túži, takže som sa rozhodla s nimi s vami podeliť. 

1. Teplučké svetro-sako
Som večne uzimený človek a ľadové ruky a nohy sú mojím osudom od polovice septembra až po koniec apríla, takže sa potrebujem zásobiť teplými svetrami, ktoré ma od zmrznutia aspoň trochu ochránia. Na eBayi ma veľmi zaujal tento modrý dlhší sveter so sakovým strihom, príde mi elegantný a zároveň pohodlný. Silne zvažujem kúpu, keďže cena je priaznivá a v obchodoch som nič podobné zatiaľ nevidela.
zdroj

2. Midi priliehavá sukňa so vzorom
Čím som staršia, tým menej ma bavia minisukne. A tým viac mám problém nájsť peknú sukňu či šaty, lebo mini sú očividne v trende (a čím ďalej, tým kratšie) a ja pri svojej výške si vo všetkom pripadám príliš odhalene. Preto ma vcelku nadchol trend polodlhých prilehavých sukní, ktoré už dlhšie sledujem na YouTube a zahraničných blogoch. Na moju radosť sa podobné kúsky dajú nájsť nielen na internete, ale má ich v svojom repertoári aj značka F&F, ktorú kúpite v Tescu.
zdroj
3. Parfém Kenzo Amour Florale
V chladných dňoch ostávam verná svojmu miláčikovi od Yves Saint Laurent - Opium Vapeurs De Parfum, avšak niekedy sa mi žiada zmena, preto som začala hľadať novú vôňu. A v duty-free obchode na bratislavskom letisku som sa zamilovala do tohoto kvetinového kúsku, ktorý sa niekomu môže zdať viac jarný ako jesenno-zimný, keďže jeho základom sú biele kvety. Ja však kvetinové vône, ktoré nie sú sladké, doslova zbožňujem a len málokedy ich nájdem bez otravných, sladkých prímesí. Preto dúfam, že sa táto vôňa už čoskoro ocitne v mojej mini parfémovej zbierke.  
zdroj

4. Ľahký make-up
Na obrázku je síce CC krém od značky MAX FACTOR, je to však len jeden z favoritov na môj jesenno-zimný make-up. V lete som make-up vôbec nepoužívala, vlastne ani teraz nepoužívam a vystačím si s korektorom a púdrom, avšak v chladnejšom počasí zvyknem siahať po niečom trošku viac krycom a podľa možnosti aj krémovom. Momentálne však nič také nevlastním, preto som rozbehla hon na nového favorita. O tomto CC kréme som čítala už veľa dobrých rencezií, avšak okrem neho zvažujem ešte Healthy Mix od Bourjois a Imperial od Dermacolu. Máte s niekorým s nich skúsenosti?
zdroj

5. Nižšie čierne lodičky
Nikdy som nebola na špicaté topánky, avšak tieto s tzv. "kitten heel" opätkom ma veľmi zaujali. Sú elegantné, nie príliš vysoké a viem si ich predstaviť v mnohých outfitoch. Konkrétne tieto sú z Deichmann-u, už som si ich aj skúšala a bola som veľmi nalomená na ich kúpu, ale rozhodla som sa, že si to ešte nechám uležať v hlave. Neviem ako vy, ale ja málokedy nakupujem oblečenie a obuv, ktorá nie je vo výpredajoch na prvú šupu. Zväčša si ich vyskúšam a ak ma mátajú aj po pár dňoch, vrátim sa po nich. Tak si môžem byť istá, že nejde o impulzívnu kúpu a naozaj sa mi páčia. A ak ich už nemajú, beriem to ako znamenie :D.
zdroj

6. Tmavočervený lak na nechty
Mám veľa lakov na nechty, naozaj veľa. Avšak pri prezeraní mojej kolekcie som si uvedomila, že mi v nej chýba krémová tmavočervená burgundy farba, ktorá nielen bola túto sezónu extrémne populárna na svetových mólach, ale je to aj jedna z mojich naj farieb na jeseň a zimu. Tento od značky Zoya sa mi veľmi páči, ale budem sa snažiť nájsť nejaký v lepšej cenovej kategórii a dostupnosti. Nemáte nejaké tipy na takéto laky z drogérie?
zdroj

7. Výrazné náhrdelníky
Kratšie, výrazné náhrdelníky som mala vždy oveľa radšej ako dlhé s príveskami. Preto som nadšená z toho, že sú stále in a vyrába sa čím ďalej, tým viac variácií a druhov. Osobne ich mám najradšej trblietavé v kombinácii s košeľami alebo topmi bez výstrihu. Verím, že túto sezónu nájdem ďalšie kúsky do zbierky. 
zdroj

8. Dlhšie šaty v štýle 50. rokov
Tak a znova sme pri téme dlhších sukní a šiat. V tejto podobe, s A-čkovou sukňou a rukávmi mi prídu veľmi ženské a príťažlivé. Len škoda, že v bežných obchodoch som ich takmer nevidela, veď mini sukne na pol zadku sú predsa tak "sexi". Nič proti minisukniam, ale bolo by fajn mať aspoň na výber. Jediné dlhšie sukne ktoré registrujem sú zväčša veľmi usadlého, kancelárskeho strihu a ten ma až tak neláka. Musím však povedať, že v poslednom čase ma zaujal napr. Bonprix, nikdy som ich nejako extra neregistrovala, ale momentálne majú v ponuke veľmi pekné šaty, čeknite tu.
zdroj

zdroj

A čo vy, máte na túto jeseň niečo vyhliadnuté?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. Tie posledné šaty sú úžasné, ak by sa ti ich podarilo zohnať, daj vedieť. Sú krásne!
    Ja si wishlisty nerobím pre istotu, lebo by som ostala asi zhrozená z toho, čo všetko chcem :D Ale inak uznávam, že je to veľmi nápomocná a praktická vec (aj z hľadiska toho, že sa to takto ľahšie dostane na tie správne miesta a môžu si to pozrieť aj darčekonákupci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Monica In Essence: Monika, tie posledné šaty môžeš kúpiť aj hneď, sú z ASOS-u, link pod obrázkom, ja mám strašnú chuť ich hneď a zaraz objednať, bohužiaľ však mám na tento mesiac kopu iných výdavkov, preto zatiaľ odolávam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fii, to som si nevšimla :) a ani nie sú až tak drahé,ejha .... chrobák v hlave :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mamka ma cc krem a je uplne spokojna. zvycajne na vsetko pinda, ale tu bola ako krotka macicka, tak tak sprostredkovane odporucam :D
    a tie posledne saty su fakt super, len ja by som vyzerala ako Hagridova nevesta v nich.. :P

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Môj obľúbený burgundy je (bol) odtieň Redcurrant jelly, ešte zo starých Mini Coloramiek od Maybelline. Hľadala som náhradu a celkom sa mi pozdáva aj Avoňácky Nailwear Pro+ v odtieni Tweed :)
    link na swatch (http://www.lovelygirliebits.com/2012/08/new-nailwear-pro-polishes-from-avon.html)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zuzanka: Ten som zbožňovala aj ja! Bohužiaľ však neviem či v nových Colorama lakoch je nejaký alternatívny odtieň. Po tom z AVONu sa pozriem, bohužiaľ však s ich lakmi nemám bohvieaké skúsenosti, preto som mierne skeptická.
    Katze: Tak to ma potom ten CC krém láka ešte viac!
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  7. teeda. šaty 50's by som brala tiež!

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta