Šatky + tipy na ich viazanie

8:30

V pondelok sme tu mali oficiálne prvý jesenný deň. A s jeseňou prichádza aj chladnejšie počasie, ktoré človeka priam nabáda zamotať sa do nejakej tej peknej šatky. Dnes sme sa preto rozhodli ukázať vám našu kolekciu šatiek, spolu s tipmi na ich uviazanie. Nefotila som klasické jednofarebné kúsky, skôr len tie, ktoré sú niečím zaujímavé. Medzi moje najobľúbenejšie suverénne patria bodkované, keď niekde vidím bodky strácam zdravý úsudok a musí to byť moje :).


Ako môžete vidieť sme jednoznačné šatkoholičky. Na šatkách je krásne to, že sú nielen funkčné ale aj ozvláštnia každý outfit, stačí obyčajné čierne tričko a so šatkou bude hneď zaujímavejšie.


A nakoniec zopár tipov ako si šatky vlastne uviazať. Existuje asi milión spôsobov, vybrala som pre vás tie, ktoré využívame najviac.

Ktorá šatka z našej zbierky sa vám najviac páči? Nosievate ich aj vy? Kde ich zvyknete nakupovať? Ja som sa momentálne zamilovala do "fúzikovej" šatky z Bonprixu (pozrieť si ju môžete tu) :).

Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

8 komentárov

  1. Prosím, odkud máš ten černý šátek s barevnýma tečkama? Je krásný a moc by se mi hodil:) Děkuju Lucka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lucie: Je z Tally Wejl, ale už dávnejšie bol v akcii, takže neviem či ho tam ešte nájdeš...
    LadyZet

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zajacová jednoznačne! a potom ešte tá, čo mi pripomína voskom farbené kraslice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuju Ti moc, zkusím tam kouknout:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. velmi pekne mne sa celkom pačia ale nensoím ich som na ne dosť lenivá, ale cez zimu si natiahnem niaky ten šál ked už je dosť zima:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úchvatná zbierka! Ja ich mám tiež veľa, ale najčastejšie nosím mačičkovú, galaxy, leoparda a 2 poklady zo sekáča - Hermes a Celine :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ta zajacikovaaa waaaw :333 inak ste mohli dat aj navody na viazanie ;) lebo ja si viem zaviazat iba ako dieta :D okolo krku a konce mi visia vpredu a to je hotovka :D..a este ten prvy sposob som sa naucila asi pred tyzdnom :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. šatka je podľa mňa najlepšia vec zo šatníka...šatky zbožňujem, nezaberú evľa miesta, no dokážu krásne uhriať

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta