Skvelá riasenka "za babku"

8:01

Nie som riasenkomaniak, zvyčajne si v pohode vystačím s mojimi obľúbenkyňami Wonder Lash od Oriflame alebo SUPERshock od AVON-u. Nie vždy je však poruke Oriflame či AVON lady a nie všetci radi nakupujú cez katalógy, preto ma veľmi zaujalo, keď som na viacerých blogoch v komentároch začala počúvať o akejsi "úžasnej žlto-modrej riasenke od Miss Sporty". Túto značku obchádzam oblúkom, preto sa mi nechcelo veriť, že môže mať tak oslnivý produkt, keď sa však oslavné komentáre ukazovali naďalej, rozhodla som skočiť do drogérie a zistiť, o čom je reč. Jediná riasenka Miss Sporty, ktorá bola žlto-modrá sa volá Studio Lash - 3D Volumythic a stála ma len necelé 3€


Riasenka má gumovú kefku, ktorá je mierne zahnutá a samotné štetinky sú pomerne krátke. Tento typ kefiek mi vyhovuje asi najviac, s tými klasickými neviem na svojich úbohých, krátkych mihalniciach vytvoriť dostatočný objem  bez toho, aby sa nezlepili. Tvarom sa táto kefka dokonale prispôsobí tvaru oka a nie je problém zachytiť aj jemnejšie mihalnice v kútikoch oka.

A výsledky? Nadpriemerné. Riasenka nebola príliš mokrá, teda sa pohodlne používala už od začiatku a neodtláčala sa na viečko ani pod oko. V jednej vrstve vytvorila prirodzené, ale zvýraznené riasy bez akéhokoľvek zlepenia, v druhej pohľad nadobudol na dramatickosti. Riasy sa zlepili len mierne, preto si myslím, že ak má niekto záujem o mega výrazné riasy, dala by sa pridať ešte jedna vrstva. Viem, že na nasledujúcich fotkách to možno vyzerá, že maskara nespravila žiaden zázrak, avšak ak si to porovnáte s obrázkom úplne bez nalíčenia, pochopíte, že toto je u mňa úspech. Výdrž je schopná, ja osobne som nemala problém s opadávaním, aj keď vodeodolná nie je, teda prúd sĺz či kúpanie určite nezvládne. Ja osobne na nej oceňujem najmä to, že riasy dokonalo oddelí a vytvorí tak ilúziu o ich množstve :). Spolu so skvelou dostupnosťou aj výbornou cenou to pre mňa znamená opätovnú kúpu, určite sa vrátim po ďalšie balenie. 
hore-bez riasenky, v strede-1 vrstva, dole-2 vrstvy
Vyskúšali ste? Aj vy máte (možno sčasti neoprávnené) predsudky voči niektorým značkám? Dajte mi vedieť čo od Miss Sporty sa ešte oplatí vyskúšať!

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

9 komentárov

  1. Vyzera to celkom dobre, len sa mi zda,z e prilis nepredlzuje. Moja oblubena lacna maskara je Wonder Lash Intense od Oriflame, tiez sa da zohnat za tri eura a vysledok je perfektny.
    Od Miss Sporty mozem pochvalit maximalne tak konturky, inak ma tam nic specialne nezaujalo.
    Predsudky voci niektorym znackam mam, priznavam. A je to na dlhsi zoznam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja mam od MS jednu riasenku,v ružovom obale,ale nazov si nespomeniem a rada ju pouzivam :) musim pozrieť aj tuto žltú,už som ju tam videla,ale nepozerala som sa na nu bližšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. lučiak: No ja mám ozaj mini-riasy, teda už aj takáto dĺžka je úspech, predpokladám, že na dlhších by bol efekt výraznejší. A Wonder Lash od Oriflame mám rada aj ja, len nie vždy je poruke Oriflame lady a nie vždy sa mi chce na ňu čakať, takže toto vidím ako dobrú alternatívu.
    Lucia: Čeknem aj tú ružovú :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja ani nie ze predsudky ale riasenky su taka osemetna vec..ale zrovna teraz mi fakt ze chyba a dala si mi dost chrobaka lebo tie fotky su naozaj ze uzasne. Ale pozerala som si DM kupony a zlta Maybellinka je za daco okolo 3,5 tak asi sa zase neodvazim a pojdem do istoty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dnes rano som si precitala tvoj clanok a ked som bola cez obed v DM, chcela som si ju kupit.. lenze ani za svet som si nevedela spomenut, ktorej farby bola. :-S tak nabuduce, ale dakujem za tip ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Biancaprincipessa: Zlta maybellinka je klasika, ak ma taku dobru cenu, asi by som tiez isla do nej
    Katze: Tak hadam sa bude aj tebe pozdavat, nie je zac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Značku Miss Sporty som používala v čase, keď som začínala s líčením, čo už bolo hrozne dávno. Odvtedy pravidelne používam len jeden ich výrobok - priesvitný lak na nechty. Lacnejším riesenkám sa nebránim, môj rekord bola riasenka Essence za nejaké 2 eurá. Obľúbila som si však tú od Astoru - Big and Beautiful Boom, ktorá je síce drahšia, takmer 9 eur, ale stojí za to. Tuším je teraz v DMke za 6,99.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Booster od Miss Sporty je jedna z mojich naj mascar, je hrozne super ! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta