L'Oreal Paris Caresse rúž: 102 Mauve Cherie

8:00

Ježiško bol tento rok nielen veľmi štedrý nielen na Vianoce, ale priniesol mi aj jeden oneskorený darček v podobe rúžu od L'Oreal Paris Caresse v odtieni 102 Mauve Cherie. S touto značkou nemám takmer žiadne skúsenosti, pravdupovediac ma stojan L'Oreal v drogérii vždy nechával chladnou. Avšak rúž Caresse ma milo prekvapil. 

("Ježiško" ako Nikavero musí ešte dodať, že kúpu tohto rúžu motivovali aj oslavné recenzie na blogu Sofastars, dámy z tohto blogu recenzujú zväčša oveľa drahšiu kozmetiku, takže ich záujem o tento drogérkový počin bol pre mňa znamením, že asi nepôjde o zlý výber.)

Odtieň 102 Mauve Cherie je krásna ružová s fialkovým nádychom. Podľa mňa je prudko použiteľná na denné nosenie. Nie je to úplne nude farba, avšak je nevtieravá a myslím si, že tento odtieň pristane takmer každému. Konzistencia je hebučká, ľahko sa nanáša a pery síce nehydratuje, ale ani nevysušuje. Tyčinka je mäkučká, avšak až tak, že si treba dávať pozor pri manipulácii a na balenie sa odtláča ako divá.

Čo sa týka výdrže, tak za dlhotrvácnu by som ju určite neoznačila. Jedenie neprežije, pite ako tak. Avšak stráca sa postupne, takže to nie je žiadna tragédia. Cena rúžu je od 6,60€ (v DM za dokonca až 8,99€) vyššie, podľa toho kde nakupujete. Cena sa mi zdá celkom vysoká, vzhľadom na výkon.

Tieto vlastnosti vyústili do finálneho hodnotenia v podobe 3 vlajočiek. Áno, je to fajn rúž, krémový a v sympatickom odtieni. Ale nezdá sa mi až natoľko lepší ako iné hydratačné balzámko-rúže, aby som za neho dávala takmer 10€. Ak by bol v akcii alebo som mala nejaké kupóny, potom by to už bola iná reč :).

Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. tieto rúže som nejako nezaregistrovala, ale lesko-rúže z tejto rady sú podľa môjho názoru vydarené =) teda mám jeden - 103 Marilyn, no som fakt spokojná =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento rúž som dosť chcela, ale ako vidím na foto na perách, tak veru nie je extra moc výrazný...dobre vedieť...nuž tak sa asi radšej prikloním k leskom, ktoré spolu s nimi uzreli svetlo sveta

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mam ho, ale v inom odtieni...dlhotrvacny rozhodne nie je, ja by som ho oznacila skor za tonovany balzam. Ale hydratuje pekne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Požičala som si ho od sestry a mne sa ani nezdá, že by hydratoval, skôr na mne robí to, čo zvyknú všetky "ropné" balzamy - šúpu sa mi pery :/
      Nikavero

      Odstrániť
  4. veľmi sa mi páčia dizajnovo, ale nelákajú ma tie farby. nenašla som si medzi nimi nič, čo by ma oslovilo. na môj vkus slabo farbia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa ti trochu divím, ja som práveže pozerala, že keď stoja skoro 10€, nemuseli by byť v takých lacno vyzerajúcich plastovách obaloch :D
      Nikavero

      Odstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta