Bioderma Photoderm - kto vyhral giveaway?

8:30

Ďakujeme všetkým zúčastneným, po odstránení neplatných komentárov vás bolo 41 a Mr.Random vylosoval tieto dve naše čitateľky:

Prvým vyžrebovaným komentárom bol komentár č.10, ktorý patrí Tee, ktorá splnila všetky podmienky, avšak nepreferovala žiaden konkrétnym balíček. Keďže druhá výherkyňa viac inklinovala k balíčku č.1, Tee dostane balíček č. 2, v ktorom si nájde Photoderm Bronz Sprej s SPF 15, Photoderm SOS chladiaci sprej a tyčinku na citlivé miesta s SPF 50.




A druhou spomínanou výherkyňou je autorka komentára č.16, Tess Mart (sme veľmi rady, že vyhrala práve ona, keďže nás teší pravidelnými komentármi pod našimi článkami). A z jej odpovede dedukujeme, že sa jej viac pozdáva balíček č.1 v zložení Photoderm bronz suchý olej s SPF 30, Photoderm Bronz sprej s SPF 15 a Photoderm SOS chladiaci sprej. 




Obom víťazkám gratulujeme a kontaktujeme ich mailom ohľadom adries, kde treba balíčky poslať :)

Zaujíma vás zdravé opaľovanie, produkty Bioderma či sa nás niečo len chcete opýtať? Dnes na to bude jedinečná príležitosť, keďže sa zúčastníme live chatu na stránke www.photoderm.sk, a to od 19:00-21:00. Budeme rady ak sa zastavíte a takto "naživo" si s nami pokecáte :)

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

3 komentárov

  1. já otevřu email a koukám na to jak blázen, že to musí být nějaký omyl...já totiž nikdy nic nevyhrála...poprvé jsem včera vyhrála a dneska ráno další?WOW dííííkyyy moc holky!!! =) balíček číslo 1 jsem si opravdu přála! Díky moc!!!

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to bude tím, že 16tka je moje nejšťastnější číslo! Jdu radost rozdýchat a pak Vám pošlu adresu =)

      Odstrániť
  2. jééé paráááda :)) Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta