Realash Eyelash Enhancer sérum na rast rias - po 3 mesiacoch

8:30

Ak máte blog a vybrali ste si aj nejaké značky, s ktorými spolupracujete, tak určite viete, že recenzia zaslaných produktov je niekedy ako za trest – stáva sa, že niekedy sa k vám dostane úplne odveci produkt, v nesprávnom odtieni či s podivuhodným konceptom. Vtedy je dosť náročné splodiť niečo zmysluplné, nedá sa napísať recenziu v štýle, je to o ničom, nekupujte si to :D.

Sú však aj produkty, po ktorých otestovaní sa s nimi hneď chcete podeliť s celým svetom. A práve do druhej kategórie spadá sérum na rast rias Realash, ktoré som vám predstavila pred pár mesiacmi. Ako iste viete, moje riasy sú viac než podpriemerné, dá sa povedať, že sotva nejaké mám, preto je každá podpora dobrá.


Sérum som používala pravidelne, takmer každý večer na odlíčené oči. Keďže má aplikátor ako očná linka, bolo naozaj jednoduché pohodlne ho naniesť. Nikdy ma v očiach neštípal, iba v prípade, že som si hneď po nanesení dala očné kvapky a rozslzili sa mi oči. Chvalabohu som nemala žiadnu alergickú reakciu.

Ale čo je hlavné, pozorovala som výsledky? Rozhodne áno, a to už po cca dvoch týždňoch, riasy boli proste stále dlhšie a dlhšie. Čo sa týka hustoty, tam som zásadné rozdiely nepozorovala, ale dĺžka bola badateľná. Po dvoch mesiacoch používania sa mi podarilo dostať na solídnu dĺžku – pre niekoho čistý priemer, pre mňa zázrak. Rozdiel som najviac pociťovala pri nanášaní maskary. Stačila aj horšia maskara či len jedna vrstva a riasy vyzerali super.

Môžem teda povedať, že sérum funguje presne tak, ako sľubuje. Minule som sa stretla s jednou bývalou kolegyňou, ktorá ho tiež používa a tá mala teda naozaj riasy ako vejáriky. U mňa efekt nie je taký bombastický, ale to ozaj záleží od toho, aké máte mihalnice na začiatku.


Bonusová fotka s maskarou:

Teraz ma už len zaujíma, ako dlho efekt vydrží. Ak to nebude nejaké bleskové, tak viem, že k Realash sa v budúcnosti určite vrátim, na pekné riasy sa totiž zvyká veľmi ľahko.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. Zmena je pekne vidieť, už dlho túžim po Realash. No odrádza ma cena, keďže som ešte študentkou :(
    Beauty by Janka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa teda vidí, že ich máš aj o dosť hustejšie! :) Ešte som nečítala, že by niekomu Realash nepomohol, takže je super, že existuje niečo, kde je výsledok zaručený :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zo všetkých príspevkov, ktoré som o tomto produkte čítala, u teba najviac vidieť ozajstné účinkovanie produktu Relash! wow, krásne riasy, naozaj! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Realash je naozaj super. Mala som tú česť ho vyskúšať tiež! ♥

    Prajem príjemné prežitie vianočných sviatkoch | Gabrielle
    ♡ Bio and natural cosmetics ♡
    ♡ christmas giveaway | Realash - lash enhancer ♡

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta