W7 Limited Edition Crackle in Earthquake Gold

10:24

S týmto postom som trochu váhala, keďže výsledný efekt sa mi mierne pokazil a fotky teda nestoja za veľa, ale keďže je tento lak taký unikátny, rozhodla som sa, že o ňom predsa len napíšem.

Keď jedna moja kamarátka odchádzala do Írska, poprosila som ju, aby mi priniesla nejaký zaujímavý lak, ktorý u nás nie je dostať. Vybrala naozaj jedinečný kúsok, lak od anglickej značky W7, ktorú som u nás doteraz nevidela. Lak bol zabalený v peknej krabičke a neviem či sa to zdá len mne alebo naozaj mierne kopíruje dizajn fľaštičiek značky OPI. :)

Lak je z limitovanej "crackle" edície a je v dosť netradičnom zlatom odtieni - Earthquake Gold. Netradičný vravím preto, lebo u nás som doteraz bola zvyknutá len na matné praskajúce laky, kým tento je metalický. (Myslím, že OPI má strieborný metalický "praskač".)Balenie má 15ml, čo je fakt veľa a na jednej britskej stránke som ho našla za 3 a pol libry.

Ja som ho vyskúšala v kombinácii s tmavomodrou farbou z dávnejšej Essence Denim kolekcie v odtieni My Boyfriend Jeans. Chybou bolo akurát to, že som použila len jednu vrstvu. Lak vyzeral krycí už vtedy a ja som bola veľmi nedočkavá na zlatý nadlak. Bohužiaľ, ten mi podkladovú farbu akosi "stiahol", preto to vyzerá na fotkách dosť biedne. Praská celkom pekne, ale treba dať veľmi tenkú vrstvu, čo sa mne na tejto ruke nepodarilo, čiže tiež žiadna sláva. :D

Aby som to zhrnula, lak samotný je veľmi originálny a vyznie veľmi pekne, treba však trochu viac trpezlivosti a lásky pre jeho nanášaní. Preto som sa rozhodla, že ho posuniem svojej "nail polish addicted" sestre a tá vám ho na svojom blogu určite predstaví v lepšom svetle. ;)





Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. "nail polish addicted" sestra sa velmi tesi nanho :D inak aj golden rose ma velmi pekne metalicke praskace http://www.emeraldsparkled.com/2011/08/review-golden-rose-graffiti-nail-art.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ale tie som v zivote v obchode nevidela... kde sa daju zohnat?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v turecku? :D nemam tucha ale vyzeraju super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta