H&M Nail Polish - Daisy

17:32

H&M Nail Polish - Daisy je asi najkrajšia sivá čo som kedy mala na nechtoch. Poväčšine sa mi totiž stáva, že sivá krásna vo flaštičke vyzerá na nechtoch oveľa tmavšie. Toto však nie je ten prípad. Daisy ostáva na nechtoch rovnaká, ak nie krajšia, ako vo fľaštičke.

(H&M Nail Polish - Daisy v tieni)

Hoci farba je to podľa mňa nádherná s lakovaní je to už trošičku horšie. Je veľmi riedky a kryje až v tretej vrstve. Štetček ja na môj vkus dosť úzky, stále však dokáže nabrať dosť farby. Schnutie je také priemerné. 

(H&M Nail Polish - Daisy na slniečku)

Prifotke na slniečku si všimnite jemný shimmer. Je však viditeľný len na slniečku a na nechtoch. Vo fľaštičke len minimálne.


Myslím si, že takýto odtieň laku sa veľmi hodí na jeseň. Čo vy na to???  Najviac sa mi však na ňom páči že ladí s mojou mačkou Eli :)



S prianím pekného dňa
Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. mna tie HM laky vobec neoslovili. pridu mi nekvalitne, napriek tomu, ze som ich neskusala. odrzadza ma dost aj to "vyrobene v polsku"

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ak mám pravdu povedať, mne je práveže to "vyrobené v Poľsku" sympatickejšie ako všsadeprítomné Made in China :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Plus, na tomto je dokonca napísané Mady in Turkey :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To jsou krásné fotky! :-* A lak s Daisy je okouzlující! Protože jsem ten typ, co nikdy neodolá lákavým blogařským typům, zítra si pro něj, s dovolením, pomažu ;-).
    Prima den přeje vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je super barva, asi di ní taky půjdu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta