Mini Giveaway

17:22

Takže touto mini giveway by sme sa chceli poďakovať našim stálym čitateľom za to, že s nami ostali aj počas týchto zmien. Sme rady za každé prečítenie či koment. Nezáleží nám či sa zapoja dvaja ľudia alebo dvadsiati, hlavné je, aby to bol niekto, kto nás naozaj číta. 

Prichystali sme pre Vás tri laky:

(Catrice Apropos Apricot, Flormar odtieň 414 a Essence Blue Ray)

Catrice Apropos Apricot je krémová broskyňová farba bez shimmeru, kryje pekne v 2 vrstvách. Marhuľkové odtiene boli trendy už túto jar a leto a sme si isté, že ním nič nepokazíte ani v jeseni. :)

Flormar 414 je veľmi unikátny odtieň, hnedo-tehlový s ružovým odleskom. Naozaj ideálna farba, ktorá bude krásne dopĺňať popadané jesenné listy.

Essence Blue Ray je lak z poslednej limitky Essence - holographics.com. Nie je síce holografický, ale vyzerá veľmi pekne, spájajú sa v ňom odtiene modrej, fialovej aj zelenej. Plusom je, že tmavomodrá bude rozhodne in!

Pravidlá:
1. Byť našim verejným followerom.
2. E-mial nám nemusíte písať, je to len skvelá príležitosť pre spamerov získať vaše údaje, skontaktujeme sa cez váš profil alebo blog. :)
3. Komentovať tento post - poteší nás, ak by ste napísali, čo sa vám na blogu páči alebo o čom by ste radi čítali: recenzie, móda, dizajn či recepty?...
Giveway trvá presne týždeň, teda do 19.9.2011 kedy vylosujeme víťaza :).

Ešte raz vďaka!

Vaša Lady Zet a Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. hm, tak naposledy som úplne "žrala" post Inspirational Thursday - Cupcakes.. a teda sa mi asi tie inšpiratívne štvrtky páčia najviac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, takže čo sa mi najviac páči? Asi recenzie o kozmetika, som na to tak trochu maniak, takže rada sa dozviem o názoroch iných ľudí. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahojte :) takže, rada čítam o kozmetike a hlavne aj podľa toho aký majú názor iné, alebo či im prospela si ju vyberam i ja :) a taktiež si rada pozriem aj nejaké tie módne kúsky a tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahojte :) followujem uz dlhsie, a velmi sa mi paci tento blog :) Uplne super su tie recenzie na vyrobky, lebo ja si nic take nekupujem kym si o tom neprecitam dvesto clankov na nete, nazory ludi a taaak :) Super receptik na muffinky, urcite vyskusam a s tym co si pisala ked si poslala svoj post What I wear- nesuhlasim s tebou ze je treba mat neviemaky super fotak, upravovat vo photoshope...sledujem plno blogov aj českých kočiek a s tým sa vobec nekašľú...Cize sa netrap tym ci to treba velmi upravovat a sup tu fotku tu :) Chceme ta vidiet :) Maťka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Followujem. Super blog a super, že ste sa so sestrou spojili, je to tak lepšie. Páčia sa mi posty o lakoch a recenzie na kozmetiku. Len tak ďalej :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta