Oriflame nail polish - Burgundy

13:00

Už dlho som sem nedala žiaden lakový post, ale v posledných dňoch moj nechty fakt nevyzerali najlepšie. Dnes som však mala trošku času a tak som si ich dala aspoň ako tak dokopy. A nalakovala som na ne lak od Oriflame v odtieni Burgundy.


Nechcem nejak krivdiť tejto značke ale mali by prestať vyrábať laky na nechty a venovať sa asi len tej pleťovej a telovej kozmetike. Akože Burgundy je pekný lak, avšak abslútne neoriginálny, každá značka má snáď takýto alebo podobný odtieň. Na jeseň sa ale takýto odtieň celkom hodí.

(Oriflame Burgundy v tieni)

Lak je bordový s miniatúrnymi ružovo červenými trblietkami. V prvej vrstve bolo nanášanie priam desivé, vážne, čo stváral ten lak som ešte nezažila. Druhá vrstva mu celkom pomohla. Na čo nesmiem zabudnúť je štetček. Neviem možno sa mi to len zdalo ale prišiel mi veľmi krátky, takže v spojitosti s celkom tučným vrchnáčikom sa mi s ním dosť zle manipulovalo. 

(Oriflame Burgundy na slniečku)

Čo však na tomto laku musím pochváliť, nech naň nie som úplne zlá je to, že nepruhoval a tiež uschol celkom rýchlo. Taktiež sa obrázok v katalógu viac menej zhoduje s realitou.


Stále si však myslím, že 3,90 za 8ml je veľa  a určite by som uprednostnila inú značku v tejto cenovej kategórii, napríkla Art de Lautrec kde za 3,90 dostanem 12ml oveľa kvalitnejšieho laku.

Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta