Kultové značky vlasovej starostlivosti aj na Slovensku!

17:36

Dnes mám pre Vás iba menšie flash-news o produktoch, ktoré som dnes objavila, ale ak ste správni YouTube alebo blogoví nadšenci a so smútkom v očiach ste doteraz sledovali ospevované produkty od značiek, ktoré ste u nás nemohli dostať, určite vás tieto správy potešia.

Takže o čo ide?

Ak ste z Bratislavy alebo tu študujete, určite sa z času na čas dostanete do obchodného domu MY(Tesco) na Kamennom námestí. Nie je to tam nič moc, lebo sa tam premelie každý deň neskutočné množstvo ľudí, ceny sú vyššie ako v iných Tescách, ale má to tam jednu výhodu. A to viacero značiek, ktoré nedostanete nikde inde.

Ja som si dnes všimla až 3, všetky týkajúce sa starostlivosti o vlasy: John Frieda, Aussie a Tresemmé. U nás som ich doteraz nevidela, možno sa predávali v nejakých špecializovaných salónoch a pod., ale určite neboli bežne dostupné. Všetky tri sú veľmi populárne hlavne v zámorí, John Frieda je známa svojim produktom Frizz-Ease 3 Day Straight, ktorý má zabezpečiť rovné vlasy až na 3 dni, Tresemmé sa často spomína v súvislosti so suchým šampónom v spreji Fresh Start a Aussie je preslávené kondicionérom 3 minute miracle.


Sortiment je v MY značne obmedzený obmedzený, ale bolo to aspoň niečo, rozhodne tam bolo pár kondicionérov, šampónov či bezoplachovej starostlivosti. Uvidíme, či sa v budúcnosti rozšíri, dúfam, že áno, lebo by bola škoda, keby skončili pri tomto.

A čo ceny? John Frieda bola rozhodne najdrahšia značka, 6-7€ za šampón alebo koncidionér, Aussie bola na tom o čosi lepšie, cca 4€/produkt a Tresemmé vychádzalo finančne najvýhodnejšie.

Tak čo, chystáte sa niečo kúpiť? Videli ste tieto značky aj v iných Tescách alebo obchodoch, alebo je to exklizívne v MY? Ja sa ešte rozhodujem či niečo kúpiť, ak si niečo zadovážim, recenzia vás neminie!

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. tieto znacky vobec nepoznam, ale zaujal ma kazdy jeden vyrobok. pri tom prvom by mi kludne stacilo, kebyze mi vlasy zostanu rovne 1 cely den. a co je to presne za produkt? len sprej? alebo sprej "pod zehlicku? no v kazdom pripade sa tesim na recenzie, ked nejake budu. a s tymi cenami si ma tiez potesila, su sice drahsie, ale nie uplne nedostupne. pri citani clanku som si totiz myslela. vyzera to fakt dobre, ale urcite zistim, ze je to strasne drahe:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. juuuj, som zvedava. ja som ich este nikde nevidela :) ale kebyze sa k nim dostanes, tak urcite bodne recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No to snad neee, to neni fer, ja chci i v cechach! Jestli muzudoporucit tak urcite zkus od Aussie 3 minute miracle. Je to maska, ale ja to pouzivam normalne pri kazdem myti jako kondicioner a je to nejlepsi vec na svete!

    A od John Frieda pak takovy sprej na objem vlasu a frizzease krem, ktery me zachrani vzdycky kdyz mi elektrizujou vlasy!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To vypada super, vubec jsem tyhle znacky neznala, ale hlavne ten narovnavac mi prijde skvely. Skoda, ze to v CR asi jeste nemame, nebo nevim, kde se daji koupit:(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no z pocutia poznam asi kazdy, ten Tresemme myslim, ze prirovnavaju k Syoss, Aussie by som rada vyskusala, a John Frieda ma take vselijake recenzie, tiez som rozmyslala v rimskej Sephore, ze si nieco od neho kupim, ale nakoniec som to zavrhla..a u nas som to nevidela, ale my mame len take pidi tesco

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta