Share the love:Michelle Phan/Promise Tamang Phan

23:14

Pred časom sem sestra hodila článok o skvelej Audie, čo vyvolalo môj zvýšený záujem o nezvyčajné make up tutoriály. A tak som objavila Michelle Phan. Táto mladá američanka sa dokáže pretransformovať takmer na kohokoľvek. Od gotickej bábiky až po Angelinu Jolie. A premena je to teda väčšinou poriadna. Samozrejme robí aj tutoriály na klasické líčenie, ale tých je na internete neúrekom. Myslím, že fotky povedia viac ako slová.






Michelle Phan má svoj YouTube channel a tiež vlastnú internetovú stránku. V neposlednom rade by som tiež chcela spomenúť (švagrinu Michelle Phan?) Promise Tamang Phan, ktorá je taktiež veľmi zručná a premeny na známe osobnosti zvláda aj bez Photoshopu. Obe tieto dámy sú veľmi šikovné a je veľmi ťažké sa rozhodnúť, ktorá z nich je lepšia. Tu si  môžete pozrieť aj pár fotiek Promise Phan.




Aj Promise Phan má svoj YouTube channel a aj keď zatiaľ nie ja tak známa ako Michelle nemá k tomu ďaleko. Ktorá z nich je podľa vás lepšia, krajšia, zručnejšia???

Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. michelle phan pozeram uz velmi davno. a taktiez elle, blair, jarmanie, julia a bethany :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hmm, nebol by problém nalíčiť sa ako angelina, ale dievča má tú výhodu, že sa na ňu aj podobá... :) ale inak jackson je veľmi vydarený.. obe sú skvelé, aj keď o promise počujem prvýkrát

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja osobne uz take slecny ako Elle a Blair nemusim, cista komercia.

    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obě sleduju! Promise Phan je skvělá v líčení, takhle se proměnit wow. A Michelle je strašně roztomilá a každý si jí hned zamiluje :)!

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta