Essence Colour&Go

12:26

Možo ste už postrehli, že značka Essence zlacnila od 1.11.2011 všetky laky Colour&Go na 79 centov. No nekúp to :). Ja som si na začiatok vybrala štyri odtiene, ale keďže táto akcia má trvať až do konca novembra predpokladám, že sa moja zbierka ešte rozrastie. S týmito lakmi mám viac menej pozitívne skúsenosti a za tú cenu... No ale k môjmu nákupu. Vzala som si štyri odtiene a konkrétne Make it golden, Blue addicted, Time for romance a Date with the night.


Prvé tri už pravdepodobne všetci dobr poznáte, recenzie na ne sa objavili napríklad u Dashulky alebo u Viennettky. Tieto tri laky sú naozaj krásne, najmä Blue Addicted určite musíte mať lebo ja fakt dokonalý. Všetky tri laky kryjú v cca troch vrstvách, Make it golden by možno zniesol aj štyri. Prípadne ich môžete použiť aj ako efektové nadlaky. Na fotke mám tri vrsty z každého laku, bez nejakého farebného laku pod nimi.


Ale keďže recenzií na túto trojku je už v blogovom svete celkom dosť, tak aby som sa neopakovala, ja by som Vám chcela predstaviť štvrtý lak z môjho nákupu a to Date with the night.


Keďže v mojej lakovej zbierke sa ešte žiadna hnedá nenachádzala a verte mi, je to celkom rozsiahla zbierka, tak padla voľba práve na Date with the night.  Je to viac menej hnedý lak s mikro zlatými trbliketkami. Z určitého uhla sa dokonca javí ako sivý ale je hnedý. Myslím si, že je to celkom fajn voľba na chladné jesenné dni.


Nanášanie je bezproblémové aj keď mierne pruhuje. Kryje v jednej vrstve a schne bleskurýchle. Fakt Colour &Go. A čo vy máte nejaký vyslovene jesenný lak?

Vaša LadyZet



Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. ja tam vôbec nevidím hnedú :D asi som farboslepá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na tej druhej fotke vo fľaštičke ju celkom vidieť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné nechty, aj fotky. A laky!Hna´d by som si nejaký kúpila lenže v Šuranoch Essence nieje!!!!!:(((

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta