AVON SuperDrama mascara

18:00

Ako už iste viete, z času na čas si so sestrou objednáme niečo z AVON katalógu, okrem rady Planet Spa mám dobré skúsenosti napr. s ich ceruzkami na oči či maskarami, takže keď som v katalógu uvidela túto ich novinku - maskaru SuperDrama s naozaj prapodivnou kefkou, neodolala som a objednala som si ju. Povedala som si, že ak aj nebude dobrá, aspoň sa poučím a nebudem si už nabudúce kupovať podobné divočiny a ostanem pri klasike. Stála ma 3,90€

A tuto už na vlastné oči môžete vidieť dôvod, prečo som ju chcela vyskúšať. Je ním táto zvláštna špirálovitá kefka. V katalógu spomínali niečo v štýle, že je to prelomová vejárovitá kefka, ktorá v porovnaní s inými aplikátormi nanesie na riasy až dvakrát toľko produktu a zabezpečí, že oči vyzerajú o 20% väčšie. Samozrejme, podobných marketingových rečí sme sa už všetci napočúvali, takže som bola zvedavá, čo zvládne spraviť s mojimi jemnými, krátkymi a nevýraznými riasami.


A výsledky? Samozrejme, rozdiel medzi fotkou pred a po je zrejmý, musím však mať pár pripomienok. Maskara SuperDrama ma neoslnila. Ako som už spomínala, mám naozaj krátke a jemné riasy a preto hľadám hlavne zhustenie a zvýraznenie. Niekedy mám problém s nanášaním, lebo keďže sú moje mihalnice tak krátke, musím sa aplikátorom dostať až úplne ku korienkom. A s touto maskarou som mala naozaj problém, neskutočne sa mi otláča na vrchné viečko, musela som si dávať pozor a sústrediť sa na to, aby som nemala celé oko od maskary. Riasy síce zvýrazní, ale až tak pekne ich neoddelí a nezhustí. Výdrž je dobrá a neopadáva. Celkový výsledok nevyzerá zle, ale popravde, naozaj nevidím zmysel toho špirálovitého aplikátora, oveľa lepšie výsledky dosahujem napr. s maskarou SUPERshock (taktiež od AVONu).
bez maskary

s 2 vrstvami SuperDrama maskary
Tejto maskare dávam 2,5 bodu z 5. Je použiteľná, ale nemyslím, že je niečím prevratná a znova by som si ju nekúpila.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. ja som si ju objednala aj s tým korektorom za 1€, ale nakoniec som objednávku zrušila, lebo som natrafila na super akciu maybelline riaseniek a tak som konečne siahla po tej Colossal volume :D asi som aj dobre spravila, lebo Drama sa na supershock max nechytá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U mna uz avon nema ziadnu sancu, radsej si odpustim styri sitne maskary a kupim jednu poriadnu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mna osobne mozem povedat, ze toto je asi prva, ktora sa mi vobec nepozdava, SUPERshock patri medzi moje naj, takze by som nehadzala vsetky do jedneho vreca :)

      Odstrániť
  3. Nevíš náhodou, jak jsou na tom řasenky od Avonu ve vztahu s citlivýma očima, kontaktními čočkami a podobnými radostmi? Myslím tak nějak celkově, ne konkrétně tato :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, nosim kontaktne sosovky (ako aj je vidiet z fotiek :)) a nemala som ziadne problemy.. Je vsak fakt, ze nemam nejako extra citlive oci, takze ti neviem zarucit, ze tebe oci nepodrazdia... :(

      Odstrániť
  4. skusala si uz volume build spiralu od oriflamu? rozhodne odporucam, milujem ju, odkedy som si ju objednala vo fialovej farbe, cierna je este lepsia, ak sa s nanasanim chvilu pohras, oddeli kazdu jednu. vacsinou stoji do 4 eur. podone dobra je catrice all round vodeodolna maskara, aj ked az taka vodeodolna nie je, mihalnice robi krasne :) na tej z oriflamu je najlepsie to, ze si mozes dat aj 5 vrstiev a nehrudkuje sa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z Oriflame som zatiaľ skúšala len Wonderlash a tá patrí medzi moje obľúbené, preto rada skúsim aj Volume Build, vďaka za tip! :)
      Nikavero

      Odstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta