PUPA - Glitter Nail Polish (820 Gold Glitter)

20:52

Dnes som počas pauzy v práci zablúdila na Facebook a tam som zbadala príspevok firmy Pupa Milano Slovensko o ich nových flitrových lakoch. Poviem vám narovinu, bola som v siedmom nebi. V hlave mi odušu kričal malý hlások: "Ja ich chcem, ja ich musím mať!" :D Zbožňujem flitrové laky, najmä v čase sviatkov a zimy a tieto navyše sľubovali krytie v jednej vrstve, takže bolo jasné, kam budú viesť moje kroky po práci.

zdroj: Facebook Pupa Milano Slovensko

Hneď po štvrtej som teda nabehla do predajne PUPA. Mali ich všetky a všetky do jedného boli nádherné. (Musím však povedať, že ten čierny nie je vôbec čierny, ale sivý, bolo to menšie sklamanie, keďže som si na ňho robila zálusk.) Inak však naživo vyzerajú rovnako dobre ako na obrázku, v predajni mali testery a laky si kľudne môžete skúsiť na sebe, alebo na testovacom papieriku. Ja som sa vôbec nevedela rozhodnúť a tak som odišla so sviatočnou klasikou - červeným a zlatým. Cena za jeden kus je 3,90€, lak má 5ml.

Doma som si, samozrejme, musela aspoň jeden hneď vyskúšať a som unesená! V živote som nezažila flitrový lak, ktorý by tam dobre kryl v jednej vrstve! Flitrov je v ňom neúrekom a podklad tiež nie je úplne priehľadný, takže krytie je viac ako slušné. Mne naozaj stačila len jedna vrstva. Schne rýchlo, ale povrch ostáva drsný, nadlak je nutnosť, ja som použila nadlak s gélovým efektom od Essence. O výdrži sa ešte vyjadrovať nemôžem a odlakovanie bude asi peklo, aj tak si však plánujem kúpiť ešte aspoň zo dve farby. :D

Ako vidíte, som z neho naozaj nadšená, preto pridávam aj pár biednych fotiek (všetko svetlo je u nás príšerne do žlta!), aby ste ich krycie schopnosti mohli vidieť aj na vlastné oči.






Čo na ňho poviete? Okrem červenej a zlatej ma zaujala ešte fialová a modrá, uvidím, ako dlho budem odolávať. :D

P.S.: Ešte raz sa ospravedlňujem za zlú kvalitu fotiek, som však veľmi nedočkavá, aby som čakala až do nedele a zajtra už máme naozaj pestrý program (chystáme sa na Bioderma event a veľkú Halloweensku party:))

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. Wow, to je krasavec! Mně by se líbil Turquoise Glitter, škoda, že my u nás tuhle značku nemáme...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oooou ten je prenadherny! A s cervenym budu kedy foto? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pupa prekvapuje cim dalej tym viac! parada! ale zlatu v takomto prevedeni moc nemusim, tesim sa na ten cerveny! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aaa to je ten krasny lak! Mne sa paci v tej cyklamenovej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. joj, na živo bol úžasný, aj som ešte dnes v Pupe bola, ale úplne mi vypadli z mysle, spomenula som si na ne až doma, budem sa tam musieť vrátiť (znova :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne by sa páčil v zelenej alebo tyrkysovej :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta