Ranná rutina

9:37

Posledných pár mesiacov si uvedomujem, že každé ráno používam pár vecí, bez použitia ktorých, by som sa necítila celý deň vo svojej koži. Prvá vec, ktorú ráno spravím, keď sa rozospatá dopotácam do kúpeľne je, že si umyjem zuby. Následne použijem zubnú niť, ústnu vodu a hneď sa cítim viac ako človek.

(Ústna voda Listerine ZERO, zubná niť Donto Dent Sensitive, zubná kefka Curaprox 3460, zubná pasta Vademecum)

Potom nasleduje starostlivosť o pleť. Pravdupovediac veľmi dlho som nepoužívala žiaden krém lebo mi nič nevyhovovalo a stále to dopadlo nejak zle. Posledných pár mesiacov však používam krém od Biodermy Hydrabio Légere. Mám zmiešaný typ pleti s problematickou T-zónou takže som sa spočiatku obávala, že to nebude to pravé orechové, ale mýlila som sa. Po cca. troch mesiacoch používania mám pocit, že žiadne T-zóna u mňa už neexistuje a som dokonale spokojná. Spolu s micelárnou vodou Sensibio tiež od Biodermy tvoria silnú dvojku, ktorá robí s mojou pleťou hotové zázraky


Nasleduje fáza poľudšťovania sa, kde sú mojimi vernými spoločníkmi špirála, korektor a set na úpravu obočia. Pretože som dosť bledá používam ešte tvárenku nech nevyzerám ako mŕtvolka. Make up nepoužívam, keďže je moja pleť na tom teraz fakt dobre. 

(Riasenka Maybelline Illegal Length, korektor Maybelline Affinitone, tvárenka Essence z kolekcie Fruity - 01 Smoothie Operator, balzam na pery s H&M Fresh Mint a set na úpravu obočia od Essence)

Nakoniec už len použiť anti-perspirant a parfém a môžem vyraziť. V mojom prípade je anti-perspirantom Dove Original a parfémom DKNY Sweet Delicious - Pink macaron.


PS: Začali ste už zhánať vianočné darčeky? My so sestrou premýšľame nad anti-age radou Matriciane od Biodermy pre našu maminku, ktorá obsahuje tri krémy a jedno sérum. Heh, teda, na niečo z tej rady, predsa len, sme chudobné študentky :D.


Každý z krémov je určený pre ženy v už trochu zrelšom veku v akom sme my. Keďže už vyskúšala Matricium a bola z neho nadšená, veríme, že by sa jej aj tieto produkty mohli páčiť. Viac o Matriciane sa môžete dozvedieť na ich stránke, kde taktiež po zaregistrovaní získate automaticky Beauty Matrix Set zadarmo a budete zaradene do zlosovania o hodnotne ceny ako napríklad dermatologický zákrok podľa vlastného výberu v hodnote 1000 eur. Tiež je tam fórum kde sa môžete poradiť s Bioderma poradcami a dermatológmi. 

Mimochodom aký darček zvyknete kupovať ocinovi? Lebo my s tým máme večný problém, keďže jeho odpoveď na otázku, čo by ho na Vianoce potešilo je ,,mne nič netreba".

Vaša Lady Zet.

Môže sa vám tiež páčiť

5 komentárov

  1. :-) Zalezi na tom, co ocka zaujima a bavi - ja som tomu svojmu napr. kupila velku knihu roznych krizoviek a minuly rok mikroskop - ale taky z AllToys pre deti nad 12 rokov - neskutocne sa z toho tesil :-).
    Ale este mate dost casu, dovtedy vas nieco urcite napadne...

    Inak, pozyvam vas na: GIVEAWAY ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Heh, tak to je naozaj perfektny darcek :D Nas ocko nie je taky hravy, on je skor technicky typ, skoda len, ze my sa do podobnych zalezitosti vobec nevyzname :(

      Odstrániť
  2. velmi rada pozerám takéto posty :-) také malé nazretie do sukromia. no a otcovi kupujem stále to isté, overenu klasiku kozmetiku pánsku.
    a darčeky vianočné mám zatial iba synčekovi aby toho potom nebolo vela. my s mužom sme si už kupili (mne pračku jemu notebook) tak na vianoce už len lásku si darujeme :-D

    http://nadkinsvet.blogspot.sk/ mám prvu rozdávačku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My sme tiez zacali nakupovat uz teraz, lebo potom sa to nakopi a je to zataz pre rozpocet :) Nieco vymyslime co pre toho ocka, on nie je velmi na kozmetiku, max taky sampon a sprchac :D

      Odstrániť
  3. skúste popozerať niečo na zľavách...minulý rok sme ocovi kúpili poukaz na prevezenie sa na závodných autách a veľmi sa potešil...keď mu nič netreba nejaký super zážitok ho určite poteší :)

    cipasblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta