Alverde - Black&Red lícenka 20 Winter Rose

21:48

Môj úbohý pokazený fotoaparát som už dala reklamovať, som zvedavá, kedy sa k nemu dostanem naspäť... Je ťažké blogovať bez poriadneho fotoaparátu, neviem ako vy, ale ja nemám veľmi rada nekvalitné mobilové fotky, aj keď sa im možno nevyhnem. Na tento príspevok som zneužila postarší sestrin foťák, ktorý mi však kvalitne žral nervy, makro kedysi nebývalo to, čo je teraz, pre jednu ostrú fotku som ostrila aj 5 minút. Avšak toto všetko som podstúpila, lebo vám chcem zvestovať o svojom objave, ktorý sa prednedávnom objavil v DMkách - ide o krémové lícenky z limitovanej edície domovskej značky DM drogérií Alverde Black&Red. Kolekcia obsahuje riasenky, rúže, krémové očné tiene, nejaké podivné gélové tiene a krémové lícenky. Podľa mojej osobnej mienky za niečo stoja len rúže a lícenky, zvyšok ma nezaujal ani odtieňmi, ani funkciou. 
zdroj

Lícenky však vyzerali veľmi sympaticky,  sú v 4 odtieňoch, od jemného broskyňového, cez ružovkastý až po výraznejší červený odtieň. Neodolala som a vyskúšala som si ich na ruke, zaujal ma najmä ružový a červený odtieň. Krásne sa nanášali a rozotierali a navyše mi na ruke vydržali solídne dlho aj napriek snahe o zotrenie, plus ja balenie sa mi zdalo pevné a v pohode, takže som na druhý deň neváhala a jednu si ukoristila. Voľba padla na ružovú lícenku v odtieni 20 Winter Rose a vyšla ma na necelé 4€
zdroj Alverde FB stránka





Lícenka má klasickú krémovú konzistenciu, žiadne podivné "našľahané" textúry, aké zvykne mať v limitkách Essence. Má typický kvetinový "alverde pach", ktorý ja veľmi nemusím, ale nie je to nič tragické. Po nanesení ma matnejší, púdrovejší efekt. Neobsahuje žiadne trblietky. Farba je naozaj pigmentovaná, takže s nanášaním treba byť opatrný. Ja som ju zatiaľ používala len v kombinácii s prstami, ale chystám sa vyskúšať aj pevnejší stippling štetec. Dá sa vrstviť podľa ľubovôle. Celkovo vyzerá veľmi pekne a prirodzene. Čo je však hlavné, v takom stave vydrží naozaj dlho, vidím ju v zrkadle aj po celom dni v práci, čo sa mi s mojimi bežnými drogériovými lícenkami nestáva. 

Ak to mám zhrnúť, ide o naozaj krásne lícenky, ktoré vyzerajú na pleti prirodzene a majú slušnú výdrž. Cena je už len bonusom. Naozaj vám odporúčam kúpu, po dlhom čase podľa mňa Alverde prišlo s limitkou s výrobkami, ktoré za to stoja. 

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

8 komentárov

  1. Tahle kolekce u nás, zdá se, není, ale tvářenka vypadá moc hezky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dneska jsem ji zahledla v DM, takze uz dorazila i k nam=)

      Odstrániť
    2. Tak sup sup si ju ist pozriet, verim, ze licenky zaujmu aj vas! :)

      Odstrániť
  2. Vcera som skoro kupila jeden ruz z tej kolekcie, doteraz mi vrtva v hlave.... ale s ruzmi Alverde velmi dobre skusenosti nemam, tak to ma nakoniec odradilo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyzerali celkom fajn, ja osobne mam skusenost len s leskom od Alverde, a ten nebol nic moc, navyse sa neskutocne rychlo pokazil.

      Odstrániť
  3. vyzerá celkom dobre, škoda, že je krémová :-( ale aj tak ju pôjdem omrknúť a možno ma zláka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Finish je pudrovy, takze mozno ta zaujme aj ked nemas rada kremove licenky. Ja ich praveze preferujem, pridu mi ovela prirodzenejsie.

      Odstrániť
  4. tiež som po nej pokukovala :) vyzerá pekne tak možno niekedy skončí aj u mňa :)

    Ela

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta