Nová starostlivosť o pleť + giveaway (CLOSED)

18:44

Neviem ako vy, ale ja osobne si radšej prečítam článok s viacerými mini recenziami ako s jednou siahodlhou. Jasné, na niektoré výrobky sa to hodí, ale nie vždy ma tieto články až tak bavia, hlavne tie o prípravkoch o starostlivosti o pleť. Preto aj napriek tomu, že sa mi nazbieralo veľa kvalitných produktov, nebudem písať o každom samostatne, ale spravím vám menší prehľad výrobkov, ktoré si v poslednom čase získali moje srdce (alebo skôr moju pleť:)). 


1. Micelárna voda Bioderma Sensibio H2O AR
Ako iste viete, micelárke od Biodermy som verná už pomaly rok a na odličovanie nepoužívam okrem nej nič iné. Momentálne sa na poličke v našej kúpelni nachádza jej vylepšená verzia, ktorá má byť k pleti ešte jemnejšia a nepodráždi ani tú najjemnejšiu pokožku, dokonca bojuje aj proti chronickej chorobe zvanej Rosacea - tá spôsobuje ešte výraznejšie začervenanie pleti, ako je bežné. Ja  s týmto ochorením nanešťastie problém nemám, ak vás však trápi, micelárka Bioderma rozhodne stojí za vyskúšanie. Dostanete ju v lekárňach za približne 15€. 

2. Detské čistiace tampóny
Spolu s micelárkou v poslednom čase zvyknem na odličovanie používať tieto detské čistiace tampóniky. Ak mám na sebe výraznejší make-up, častokrát na odlíčenie potrebujem viac malých tradičných tampónov, tento mi stačí jeden. Ani neviem, ako som na tento nápad prišla, asi z nejakého YouTube videa, ale je to naozaj praktické. Samozrejme, ako používate len špirálu a korektor, bude to zbytočné plytvanie, ale po party alebo inej príležitosti keď ste použili viac make-upu sa naozaj zídu. Tieto sú z Lidlu a stáli ma 1,70€/60ks. 


4. Čistiaca pena The FaceShop Herb Day 365 - Peach
Už dlhšie ma lákala nejaká ázijská pleťová kozmetika, mám ázijský BB krém, používam Konjac špongie, ale ešte nikdy som nevyskúšala nič na čistenie a ošetrovanie pleti. Keď som však u jedného z mojich overených predajcov na eBayi zbadala túto čistiacu penu od značky The FaceShop, (ktorá sa špecializuje na výrobky s prírodnými ingredienciami, čo mi je sympatické) a recenzie boli pozitívne, nič nebránilo objednávať. Penu je možné kúpiť vo viacerých variáciách, ja som si vybrala variantu s broskyňou, ktorá má pleť rozjasniť. Pena ma vyšla na cca 5-6€, balenie je obrovské, 170ml a doma som ju mala za necelé dva týždne. Musím povedať, že som s ňou nanajvýš spokojná, pleť vyčistí dobre, osvieži ju, ale nevysuší a moja pokožka v poslednom čase vyzerá veľmi dobre, za čo podľa mňa vďačím tejto pene. 


4. Pleťové tonikum Mäta od Ylang.ylang zo Sashe
Túto pleťovú vodu som už na wishliste mala dlhší čas a moje túžby boli vyslyšané na meniny, kedy som ju dostala od sestry. Predajkyňu pod menom ylang.ylang poznám už dlhšie, mala som od nej cukrový telový peeling i našľahané bambucké maslo a obe veci boli super, aj účinkami, aj dizajnom. Preto som vedela, že ani pleťová voda nemôže sklamať. A nesklamala. Je naozaj prírodná, obsahuje len 3 zložky - vodu, glycerín a mätu. Balenie je naozaj krásne, sklenená modrá fľaštička s rozprašovačom ma naozaj dostala. Samotná pleťová voda pokožku nádherne osvieži a mne sa zdá, že aj istým spôsobom hydratuje. Mínusom je len mini balenie, má len 50ml a ja som od mojich menín už dobrú polovicu minula, keďže ju používam ráno i večer. Momentálne som ju medzi jej ponúkanými vecičkami nenašla, stála však, myslím, okolo 6€. Ak sa na Sashe ešte objaví, rada si ju dokúpim. 


5. Rozjasňujúci krém Corine de Farme
V jednom z výpredajov v DMke som narazila na tento sympatický krém od mne pomerne neznámej značky Corine de Farme. Má mať údajne 95% prírodných ingrediencií a po zľave stál 2,99€, takže som neváhala a kúpila ho. Nakoniec som si všimla, že ide o francúzsky výrobok. Ide o veľmi príjemný ľahší hydratačný krém, ktorý necháva pokožku hebkú a jemnú bez pocitu mastnoty. Naozaj rýchlo sa vstrebáva a pekne, ale intenzívne vonia po jablkách. Má šikovné balenie s pumpičkou, ktorá sa pri používaní posúva hore, tým pádom sa neplytvá produktom a presne viete, koľko krému vám ešte ostáva. Ak to mám zhrnúť, tento krém je naozaj ideálny basic krém pre normálnu/zmiešanú pleť. S mojou pokožkou síce zázraky nespravil, ale dostatočne ju hydratoval a nepodráždil. Plus, minule som si ho znova všimla v DM, takže táto značka je stále ešte bežne dostupná. 


6. Hydratačné sérum Bioderma Hydrabio
Zima sa s mojou pokožkou kruto zahrávala, preto by bolo jasné, že bude treba silnejšieho bojovníka, ako je len hydratačný krém. Zlákalo ma sérum z rady Hyrabio, keďže s krémom Légere, ktorý do nej tiež patrí, mám veľmi dobre skúsenosti. A musím povedať, že som bola veľmi, veľmi milo prekvapená. Hydrabio sérum má konzistenciu gélu, avšak má v sebe niečo na pocit silikónové, čo mu dodáva feeling podkladu pod make-up. Niekedy ho tak dokonca zvyknem používať, make-up sa po ňom kĺže jedna radosť a na počudovanie aj dobre drží. Častejšie ho však používam večer a ráno sa budím s doslova "napumpovanou" pokožkou, Hydrabio sérum s ňou robí divy, je extrémne hebká a vláčna. A aj napriek silikónovej konzistencii neupcháva póry. Tiež ho zakúpite v lekárňach za približne 22€. Ja budem po jeho minutí určite uvažovať o zakúpení, lebo aj napriek vyššej cene sú jeho účinky viditeľné a zrejmé, a to je to, na čom záleží. 


Musím poklopať, ale moja pleť sa v poslednom čase správala veľmi slušne, určite nie je dokonalá, ale aspoň  sa zmiernili rôzne prejavy akné a príležitostné suché miesta. Som si istá, že za to vďačím aj týmto výrobkom, preto sa ich mienim držať čo najdlhšie. 

GIVEAWAY
No a nakoniec mám pre vás príležitosť vyskúšať si nové výrobky od Biodermy, medzi ktoré patrí aj spomínaná vylepšená micelárka. Spoločnosť Bioderma bola taká dobrá, že nám na testovanie poslala z každého výrobku 2ks a my so sestrou sa rady medzi sebou podelíme, takže sme jeden "set" výrobkov nechali pre VÁS. Ak ho chcete získať, sledujte nás a nechajte nám v komentoch váš mail do konca februára
Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

62 komentárov

  1. Och tak tuto radu od nich by som si velmi rada skusila takze sa zapajam :-)
    annamukova@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne nad tou spotrebou tampónov som dnes premýšľala. Strašne super tip. Vďaka :D

    olina.choke@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to sú ceny :)) určite skúsim šťastie :))
    ostradicka.v@gmail.com

    emmablay

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak nad tou ARkovou biodermou som uvazovala velmi a tie tampony su super :)
    Ela
    revise.blog@gmail.com

    PS: u nas je este 3 dni GA :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ake ste zlate :)
    j.smatanova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. chcela by som vyskúšať tú novú micelárku.A tie tampony asi pozriem v lidli,lebo na odlíčenie spotrebujem každý deň,dokým nemám čistú pleť,aj 4-5 tamponov,toto sa asi viac oplatí.
    A sledujem pravidelne.
    lu-cinda@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. roni1251990@gmail.com
    (sleduji jako Veronika Rožičová nebo Veronica Rozic, na kařdém blogu se mi to zobrazuje jinak a netuším proč)

    veronica-rozic.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. To ste velmi zlate ze sa s nami podelíte :)) MY citatelky vam za to dakujeme ;)
    Moj e-mail: michaela.mackova11@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. od Biodermy jsem zatím nic nezkoušela, takže by mě výhra určitě potěšila:)
    sleduji jako Luci
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. yes yes yes :) veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. biodermu milujem, perfiš kozmetika.... urcite sledujem :) manovamichaela@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. sledujem :-) super GA :-)
    GFC:Michaela Némethová
    misa.nemethova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja pouzivam klasicku Biodermu Sensibio, ale uz sa mi pomaly mina, tak by som sa velmi potesila :) zuzana.ondruskova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Super článok, recenzie.. Produkty Ylang.ylang poznám, a najradšej mám ich balzami na pery...
    GFC: Lieenka
    Môj e-mail: minoxova@gmail.com

    P.S.: chcem vás pozvať do súťaže o super naušnice s ostňami, podmienky sú sledovať môj BLOG a napísať e-mail do komentu ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. andrea.kukuckova@gmail.com
    tiez sa poobzeram po tych tamponoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. po tie detske tampony urcite musim zbehnut! :)
    a giveaway je skvele, moj email je: absolutvejs@gmail.com
    Pekny vecer, Vejs :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Zapajam sa do Giveaway :D raspb3rrycooki3@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. och biodermu by som brala :) sledujem :) krasolienka1988@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Sledjem :) veronika.ksenakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Kto by nechcel otestovať <3 :]
    loweline@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. tie tampóny vyzerajú dobre :) asi pozriem do lidla :)
    juliana.odziomkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. nadherna giveaway ste teda ale riadne stedre
    sledujem cez GFC aelin
    monikabullova(at)gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Pekne minirecenzie, tiez ich mam radsej ako siahodlhe rozoberanie produktov. Vacsinou mi aj tak staci len chharakteristika produktu a ci funguje, ostatne vlastnosti su prilis subjektivne na hodnotenie :) Paci sa mi napad s detskymi obruskami!
    Inak cervenu biodermu nemam odskusanu (pouzivam zelenu) ale rada by som si overila napr. jej odlicovacie schopnosti.

    schnegy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. uz by som aj ja rada skusila ten biodermovy zazrak, ked uz tolko ludi o tom pise :D:D:D sledujem pod distancnymi studentami

    killer@privatnet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Skvelé recenzie! :-) Celkom si ma motivovala ku kúpe Corine krému aj tej čistiacej peny z ebayu, aj keď mám momentálne otvorené dva peelingy a tri pleťové masky :D
    strawberryanna2@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  28. super clanok :) tiez si myslim ze taketo kratsie recenzie sa citaju lepsie...

    blazickova.k@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  29. sleduji jako
    color.beam:-)

    mejlik
    color.beam @ centrum.cz


    Color Beam

    :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  31. tie tampóniky sú rozkošné :) abrbora@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Aj ja som si kúpila v DM spomínaný krém Corine de Farme a zbožňujem ho! Krásna vôňa a pre moju zmiešanú pleť presne to, čo potrebujem. =)

    msutkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  33. ďakujem za tip na prírodnú kozmetiku.. určite vyskúšam ;)
    eva.krajnak@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  34. bioderma je uplne super .. :)

    mrseldiamond@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Prave tento tyzden som bola v lekarni omrknut novu bioderm a ost ma zaujal hlavne ten kompaktny make-up. A som ani nevedela ze na sashe maju aj kozmetiku, idem hned to preskumat.
    gajdosova.ivanka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Najviac ma zo spomínaných výrobkov zaujali tie detské tampóniky, super nápad - takže vďaka za tip :-)
    ninocka282@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  38. skúsim šťastie :) sledujem a email je jannnka1@gmail. com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Ešte som od tejto značky nikdy nič nevyskušala, čo je asi chyba ale nádej umiera posledná :)
    miriama.vargova121@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  40. určite ju chcem vyskúšať :)
    ms_spock@hotmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Ste moje najoblubenejsie blogerky a Vas blog mam v bookmarkoch snad uz veky, ale az tato giveaway ma "donutila" Vas sledovat aj verejne .)
    Kedze som sa konecne rozhodla reagovat na Vas prispevok aktivne, trosku sa rozpisem (a preto vopred pardon za siahodlhy prispevok .))

    1. Je mi sympaticke, ze produkty, o ktorych blogujete, su dostupne pomerne sirokej skupine dievceniec (finacne, aj moznostou zakupenia) a nerecenzujete veci, ktore si moze dovolit prinajlepsom uzka skupina zien z hornych desattisic,

    2. Paci sa mi, ze okrem drogeriovych produktov upozornujete aj na "alternativne zdroje" (napriklad sashe.sk) a propagujete tak vyrobcov kvalitnych vyrobkov, o ktorych by sa mnoho ludi dozvedelo len tazko,

    3. Ocenujem, ze aj napriek spolupraci (napriklad s Biodermou) udrziavate pri svojich recenziach objektivitu a snazite sa produkty zhodnotit z co mozno najvacsieho poctu hladisk a zostavate tak vecne, priame a uprimne,

    4. A nakoniec - este ste aj pekne sestry .)!

    Blogovanie Vam pristane a nech Vam aj dlho vydrzi,
    mne dufam vydrzi pomerne dobra plet vdaka Sensibio rade od Biodermy
    a hadam sa mi postasti aj vo Vasej giveaway, pretoze ak som doteraz hladala vhodne produkty na kazdodennu starostlivost o plet a podarilo sa mi ich najst, vhodny make-up ci jeho alternativu hladam stale...

    Moj mail je: polanka.ve@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta