A England: Tristan a Izolda (Tristam a Iseult)

16:13

Zhodou okolností sa u nás ocitli dva laky A England, ktoré spája jeden príbeh. Príbeh o nenaplnenej láske Tristana a Izoldy. Lak s názvom Izolda (Iseult) je nežná a romantická svetlunko ružová s jemným strieborným shimmerom. Naopak Tristan (Tristam) je tmavomodrý, plný miniatúrnych mierne holografických trblietok. 


Lakujú sa výborne, schnutie je tiež obstojné. Tristanovi stačí jedna vrstva na plné krytie, Izolda potrebuje dve. Výrazne sa však líšia v tom ako dlho vydržia na nechtoch. Izolda bez problémov vydržala nepoškodená aj týždeň, zatiaľ čo Tristan sa začal olupovať už po troch dňoch. Laky A England sú však všeobecne veľmi kvalitné, za vyššiu cenu dostanete to, za čo si platíte, teda sa nemusíte obávať kvality alá Essence. 


Fľaštička má u oboch objem 13ml a cena je 9 libier. Izoldu sme objednávali odtiaľto, bola v akcii za 6 libier, Tristan bol darček. Od značky England vlastníme ešte jeden lak a to Dragon o ktorom už Veronika písala tu. Bohužiaľ, značka od polovice januára prestala posielať laky mimo UK, majú totiž problémy s prepravovateľom, laky sú označované ako nebezpečný tovar a je veľmi komplikované ich poslať do zahraničia. Stále ich však môžete kúpiť sprostredkovane, aj keď mňa to pravdepodobne odradí, keďže laky sú už samy o sebe veľmi drahé a ak pripočítate poštovné, lak zrazu stojí aj 15€. :((( Večná škoda. Dúfam, že ste stihli nakúpiť ešte pred týmto termínom. 

Moje nechty sú teraz v úplne hroznom stave takže sa ospravedlňujem za pramálo fotiek. Aby ste však neboli ukrátení, ukážem vám ešte maličkosť, ktorú sme si so sestrou najnovšie zamilovali. Sú ňou náramky Cruciani. Cruciani je talianska značka a jej náramky si vo svete získavajú stále väčšiu popularitu. U nás sa dajú kúpiť napríklad v Moloku

Existuje veľmi veľa kolekcií, vo všetkých možných farbách. Nás zlákal sivo ružový náramok You star a modrý so srdiečkami. Je to ideálny darček, ak nechcete kupovať nič veľké, ale chcete spraviť veľkú radosť. Plus predávajú sa v rozkošnom balení.  Určite sa budete pýtať aj na cenu, tá je nanešťastie vysoká. Hlavne kvôli tomu, že náramky sú textilné a rozhodne nie ručne robené. Takže, jeden kus zoženiete na Slovensku od 10€. No, rozhodne je to premrštené, ale z času na čas... :) Dúfame, že sa začnú predávať aj nejaké napodobeniny na eBayi. ;)


A posledná bonusová foto - keďže teraz veľa veľa ťukám do notebooku, pri písaní diplomky, chcela som si to moje pracovné prostredie trošku spríjemniť a keď som v Tchibe zbadala washi pásky (dajú sa ľahko odstrániť a je cez nich vidno) bolo rozhodnuté. Inšpirovala som sa tu.



Majte sa nám zatiaľ krásne a prajeme vám úspešný štart pracovného týždňa :).
Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

8 komentárov

  1. Oba laky su krasne a ocenujem zaujimave nazvy odtienov! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa laky tiez velmi pacia. Naramky su zaujimave,no tiez si myslim ze dost predrazene. A pasky chcem aj jaaaaa! vyzeraju uplne ze skvelo!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och Tristam, ja som ho niekde zalozila a vobec ho neviem najst a som z toho zufala! :/ Neva, prehladam cely dom, len aby som ho nasla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tristan je veľký krásavec! a tá klávesnica, výborný nápad :-) ja už mám tieto pásky na zozname

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda je! A aj Izolda je naozaj krásna, ešte som nevidela tak prefektne vyvážený lak, nie je ani príliš biely, ani ružový, ani krémový, proste akurát. A ten jemný shimmer, aaach.. :) Plus nekonečná výdrž, je to naozaj môj favorit!
      Nikavero

      Odstrániť
  5. Ta klávesnice je úžasná!! Laky taky :-) Už posílají zase k nám a nebo ještě pořád nic, nevíš?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bohužiaľ, neposielakú, jediná rada, ktorú nájdeš na stránke je, že máš nakupovať od ich odoberateľov čiže e-shopy inde v Európe a vo svete.. Ale to bohužiaľ vyjde ešte viac ako predtým. A dať 15€ za lak, to už je na mňa príliš, nech sú akokoľvek dobré...:((
      Nikavero

      Odstrániť
  6. tie pasky su krasne! Ktovie ci by aj mne sprijemnili pisanie :)

    Inak pozyvam ta na TOP giveaway o balicek produktov Macadamia Hair tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta