Bioderma Photoderm novinky a súťaž (CLOSED)

8:30

Viem, určite si vravíte, o tom sme už čítali na iných blogoch. Ale... Bioderma je na ochranu proti slniečku špičkou a aj preto každý rok prichádza s ešte inovatívnejšími a lepšími výrobkami. Tento rok nie je výnimkou a Bioderma prináša na trh tri zbrusu nové výrobky, ktoré vám dnes predstavím (a v závere budete môcť všetky vyhrať ;)).
Ešte predtým však pár krátkych faktov o slniečku a opaľovaní, ktoré som vám prezentovala aj v minuloročnom článku (ak ste ho nečítali, najlepšie urobíte, ak sa prekliknete priamo tam):

- slniečko je síce potrebné pre tvorbu vitamínu D, úplne však stačí 15 minút denne, kľudne aj po ceste do práce, preto vypekanie sa na slnku pod zámienkou tvorby vitamínu D je naozaj iba povedačka (a nebezpečná)
- hlavné zložky slnečného žiarenia, ktoré predstavujú pre ľudskú pokožku riziko sú UVB a UVA žiarenie. UVB žiarenie je zodpovedné za zhnednutie či príp. spálenie a UVA žiarenie má na svedomí starnutie pokožky a slnečnú alergiu
- je potrebné si uvedomiť, že ani voda alebo oblačnosť úplne nezabránia týmto UVA a UVB lúčom dopadať na našu pokožku, takže je treba myslieť na ochranu aj v takýchto situáciách
- označenie SPF na obaloch nám prezentuje faktor ochrany proti UVB žiareniu. UVA faktor nemusí byť nutne uvedený, zákony v EÚ však prikazujú, aby bol minimálne tretinový ako faktor SPF
- opaľovací produkt je nutné naniesť minimálne 20 minút pred vystavením sa žiareniu a v dostatočnom množstve (ak sa niekto natrie až na pláži, to pár kvapkami krému, tak sa nemôže diviť, že ho aj napriek tomu spálilo)


A teraz už prejdem na novinky Bioderma, ktoré nám môžu pomôcť sa toto leto nespáliť a neprivodiť si ani zdravotné problémy do budúcnosti. Prvá novinka je podľa mňa absolútne terno, ide totiž o suchý olej v spreji z rady Photoderm Bronz UVB 30/UVA13. Suché oleje sú geniálna vec, neskutočne jednoducho sa nanášajú, hydratujú a na pleti nezanechávajú nepríjemný mastný film, skôr len príjemnú hebkú, jemne lesklú pokožku. Ideálny spoločník k vode, navyše sa dá použiť nielen na telo, ale i na vlasy, ktoré dlhším pobytom na slnku trpia tiež. Rozhodne skvelá vecička - plus netreba zabúdať, že celá rada Bronz obsahuje zložky podporujúce opálenie, čo môže byť len bonusom!

Druhá novinka Photoderm Bronz sprej s UVB 15/UVA 10 vznikla doslova kvôli neustálym požiadavkám zákazníkom na výrobky s nižším faktorom. Ehm, očividne stále pretrváva idea, že ak je faktor vyšší ako 20, ostaneme bieli ako stena. Nič to, ja som určite za použitie vyšších faktorov, hlavne zo začiatku a tie nižšie by som prenechala ľuďom s tmavším fototypom alebo na obdobie, keď bude pokožka už viac opálená. Tento výrobok je v klasickej podobne redšieho telového mlieka, ktoré sa aj vďaka sprejovému baleniu jednoducho nanáša a dobre vstrebáva. 

Poslednou novinkou je Photoderm After Sun SOS chladivý sprej po opaľovaní - ten padne vhod, keď to s pobytom na slnku preženiete a spálite sa alebo aj vtedy, ak je vaša pokožka zo slniečka napätá a dehydratovaná. Ak ste doteraz používali telové mlieko po opaľovaní Photoderm After Sun, tento sprej má veľmi podobné, ale intenzívnejšie vlastnosti (a rovnako krásnu vôňu!). Sprej produkt rozprašuje naozaj jemne a na väčšiu plochu (nie ako niektoré spreje, ktoré nanesú tonu produktu na jedno malé miestečko a aj tak to potom musíte rozotierať rukami). Super pomocník pre celú rodinu. Ak by som sa tento rok chystala na dovolenku (kam sa, bohužiaľ, nechystám), určite by som si ho nezabudla pribaliť do kufra. 

Tadá, fanfáry a teraz chvíľa, na ktorú ste všetci čakali, súťaž o spomínané produkty Bioderma z rady Photoderm. A máme pre vás dokonca dva balíčky! Čo v nich môžete vyhrať?

Prvý balíček obsahuje všetky tri spomínané novinky Photoderm Bronz suchý olej SPF 30, Photoderm After Sun SOS chladivý sprej a Photoderm Bronz sprej SPF 15. 

Druhý balíček taktiež obsahuje dve z noviniek, Photoderm After Sun SOS chladivý sprej a Photoderm Bronz mlieko PSF 15 a Photoderm MAX+ tyčinku na citlivé miesta (pery, uši..) SPF 50 - neviem prečo, ale už teraz sa z balenia ošúchava písmo, avšak tyčinka je nová a nepoužívaná.

A aké sú pravidlá súťaže?
1. Sledovať nás cez GFC alebo náš FB. V každom prípade, prosím, uveďte pod akým menom nás sledujete, hlavne ak je iné ako to, pod ktorým komentujete, keďže pri minulej súťaži som takto musela žrebovať viackrát, vybraná osoba totiž nebola medzi sledovateľmi!
2. Komentovať tento článok - napíšte nám vašu vysnívanú dovolenkovú destináciu :), číslo balíčku, ktorý by ste si priali a pripíšte aj mail (ak ho nemáte v profile, na blogu..).
3. Ak budete túto giveaway zdieľať (na vašom blogu, FB), môžete pridať ďalší komentár s odkazom, kde ste článok zdieľali a tak zvýšiť svoje šance na výhru. Nie je to povinné!
4. Toto všetko treba stihnúť do nedele, 22.6.2014 20:00.
5. Súťaž je určená pre SR aj ČR čitateľky.

Prajeme veľa šťastia!

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

40 komentárov

  1. sledujem vás na FB a cez Bloglovin, gfc mi nejako nefunguje neviem prečo :/ vysívaná destinácia? tak to je určite Austrália, francúzska riviera, California a kopeec ďalších.. viem som nenáročná :D
    z.martinova@hotmail.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. kebyže môžem, určite by som hneď zbalila kufre a išla niekam do Toskánska, alebo na Francúzsku riviéru! Sledujem GFC aj FB pod týmto menom :)
    alzbeta.katonova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak treba Novy Zeland :-)
    gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz
    1.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sleduji přes GFC jako Evelína. Letní dovolená je pro mě ideální totálně flákací. Takže pěkná pláž a čisté moře, dobré jídlo a kopa knih... Když je tohle, tak už je pak jedno, kde to je :D. A balíček č. 1 se mi líbí více ;).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné výhry...hlavně jednička :) Moje vysněná dovolená je u azurového moře s bílým pískem a s domečky na hladině moře. A hlavně s mým manželem :)
    barabasovajana@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. balicek jedna :) sledujem aj aj (na fb janka smatanova)
    vysnenu dovolenku mam v dom.republike :) je tam neuveritelne krasne.
    j.smatanova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sledujem cez GFC
    balicek c 2
    vysnivana destinacia novy zeland ta priroda tam proste nadhera
    monikabullova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No tak vysnívaná dovolenková destinácia. Hm, ťažko povedať, dôležité je s kým dovolenku trávim. Ale rada by som niekedy navštívila Francúzsko, takže napríklad Francúzska riviéra by mohla byť na leňošenie na pláži fajn :)
    Sledujem cez GFC ako Blondiearea :) V prípade výhry by som sa potešila o kúsoček viac asi balíčku číslo 1 - chcem vyskúšať ten suchý olej :D, ale balík číslo 2 s tou tyčinkou je tiež super :)
    blondiearea(zavináč)gmail(bodka)com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. sledujem cez GFC ako Peťuška
    a na FB ako Peťuška Reichlová
    pre mňa by vysnívanou dovolenkou bola taká pri mori, na krásnom bielom piesku, niekde pod palmami a s ľadovým drinkom v ruke... :)
    páči sa mi balíček č. 1

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sledujem cez bloglovin aj GFC :) Tee , Tims Sobotova :)
    Maurícius alebo Bora Bora :3
    tims.sobotova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. zdieľané na FB https://www.facebook.com/timea.sobotova/posts/827008387311593 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. čaute baby :) sledujem vás na FB ako Ľubka Polláková. Som milovník slnka a vody, takže keď sa hovorí o dovolenkových destináciách, ako prvý mi napadne Egypt (hlavne kvôli pyramídam) alebo hocičo v Južnej Amerike :) A čo sa týka balíčkov, prikláňam sa k jednotke, ten suchý olej ma totižto veľmi láka :) Môj mail: lubomira.pollakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Na ten suchý olej ste ma nalákali, ak nevyhrám, tak ho pobežím kúpiť :-)
    Sledujem ako Zuzanka na GFC, aj na FB ako Zuzana Chrumka K...
    určite balíček č.1
    na dovolenku do Španielska a na Island :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. GFC : miskasiska p
    Moja vysnívaná destinácia sú Maldivy.
    Páči sa mi balíček č.2
    miskasiska25@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. balíček č. 1
    FB Barborka Perháčová
    gfc Barbora Perháčová
    Barborqaaa1@azet.sk
    no cchcela by som isť na kanarske ostrovy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. já jsem typ člověka, co vysoké faktory nesnáší a opaluje se bez nich...nikdy jsem žádný problém neměla, ale sem tam se mi chytne obličej, třeba když to přeženu na pláži s drinkama a usnu jak dřevo a slunko se posune přímo na můj obličej, který jinak neustále chráním, protože mě slunko na obličeji vadí =D Jediné co používám jsou spreje do vlasů, ty trpí jak blázen a pak hladivé spreje přesně na ten ksicht, takže tahle soutěž je pro mě ideální! =)

    Moje vysněná destinace? Santorini! Kdo by odolal...

    Sleduju Vás jako Tess Mart a email je Snoopy.cute@seznam.cz

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Sleduji přes GFC - Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    balíček č. 2
    Vyloženě vysněnou destinaci nemám, ale určitě by se mi líbila nějaká exotika typu Havaj :D Ale tak mě napadá, že bych chtěla procestovat USA, hlavně New York :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. sledujeme ako Ela a Ika na FB aj GFC
    revise.blog@gmail.com
    pacia sa nam oba balicky ale ak je to povinne tak vyberame č1
    dovolenka je asi na ostrove Mljet, je to ako Bohom zabudnuty ostrov len domaci minimum turistov proste oddych ako sa patri ak chce mat clovek klud

    OdpovedaťOdstrániť
  19. sledujem vas cez fb
    balicek c 1 ale paci sa mi aj balicek c 2
    dovolenka vysnivana bude tento rok na krete dufam :)
    marta.fanfarova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj, sledujem cez GFC aj na FB (pod menom Jana Hocková), vysnívaná destinácia? Určite Turecko a potom taká tá duchovná dovolenka jednoznačne India.. Viac by sa mi hodil balíček číslo 1 a môj email: janeslifestyle86@gmail.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. balicek jednaaa <3
    sledujem na gfc aj fb
    mailik na Peacock & Pineapples

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Sledujem vas na FB, viac sa mi paci balicek c.1, dovolenka - Bulharsko...jupii, moj email gabriela.fejcova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  24. sledujem cez gfc, viera sedlakova a mam zaujem o balicek c. 2 :) nikdy som nebola pri mori, takze kdekolvek k moru :))

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ahoj sledujem cez GFC ako noir.coeur87@gmail.com, balicky su skvele oba, ale ak treba vybrat tak 1. A hadam sa mi toto leto splni aj Turecko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. GFC,FB: Lucia Balintová
    lucinkabalintova@gmail.com
    balíček č.1
    Mojou vysnívanou destináciou sú Kapverdské ostrovy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Sledujem GFC aj FB (oboje Ivana Skaličanová). Keď by som mala vybrať jedno miesto, tak by som rada išla na Srí Lanku (neviem, skloňuje sa to? :-D. Možno sa raz podarí.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Sleduji GFC langmaierova1
    langmaierova1@seznam.cz
    chtěla bych letět na Mallorcu
    balíček č.1

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Vysnívaná destinácia je pre mňa Maurícius, tak dúfam, že raz sa mi splní tam ísť:)
    Páči sa mi balíček číslo 1.
    sledujem ako Petra
    petra.kuklova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Sledujem pod svojim menom.
    Vysnívaná dovolenka : Sicília aspoň 3 týždne :).
    lenka.brestenska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Sledujem a zdieľam aj na FB pod svojim menom.
    A druhá dovolenka: aspoň mesiac v Toskánsku :).
    lenka.brestenska@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Sledujem cez FB ako Magdaléna Farulová
    Moja vysnívaná dovolenka ja na Hawaji,dúfam,že sa mi raz tento sen splní :)
    farulova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  33. zdielam na FB https://www.facebook.com/magdalena.farulova.7?ref=tn_tnmn
    a v prípade výhry si prosím balíček č.1 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Sledujem pod týmto menom
    mirindapo@gmail.com
    Austrália kvôli koalám :)
    Oba balíčky sú fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Sledujem vás cez fb pod menom Zuzana Kršková.
    zuzana.krskova.1@gmail.com
    Chcela by som ísť asi všade, ale mojou top destináciou bude Indonézia. :-)
    Oba balíčky sú super, aj keď by ma viac potešil ten prvý.

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Sleduji přes bloglovin :)) GFC nefunguje :)
    kajush.01@centrum.cz
    Já bych se podívala někam kde je opravdu krásně třeba na Ibizu nebo do Tunisu :))
    Brala bych balíček č. 1 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Sledujem vás cez FB...ste super ;)
    Vysnívaná destinácia...asi najviac Austrália
    Balíček 1, lebo obsahuje ten suchý olej, ale ani 2 by neurazila ;)
    maria.galkova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  38. sledujem GFC aj Fb, som nadsena (sledujem pod tymto menom tu aj tam)
    a Biodermu milujem uzivam ju denne
    destinácia určite slnecne Taliansko az dolu na Sicílii
    baliček cislo 1 by som brala urcite ,ten by sa mi tam skvelo hodil
    andrea-tkacova@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta