Jarno-letný wishlist na Sashe

19:45

Určite ste si už stihli všimnúť, že aj so sestrou sme obe veľkými fanynkami stránky s handmade výrobkami - Sashe.sk. Za tých pár rokov, čo stránka funguje sa sortiment i kvalita výrobkov neskutočne zlepšili a nájdete tam naozaj jedinečné kúsky - či už hľadáte doplnky, dekorácie do domácnosti alebo dokonca aj prírodnú kozmetiku či niektoré druhy domácich potravín (medík, čokoláda, cestoviny a pod.). Ponuku pravidelne sledujeme a naše najpáčivejšie veci vám v krátkosti predstavíme v dnešnom príspevku.

1. Porcelánové náušnice od Loris
Loris vyrába šperky z krehkého, ale zároveň veľmi pevného materiálu - porcelánu. Nám najviac učarovali jej náušničky zdobené zlatými prvkami.


2. Plastové šperky od Makeby
Plastové kvetinky od Makeby nás zajali najmä vďaka precíznej práci s materiálom, kde je každý lístoček vystrihovaný a opracovávaný zvlášť. Spolu potom vytvárajú krásne jemné kvetinky.


3. Rozprávkové prstene od Angeliky
Angelika pracuje s rôznymi prírodnými kameňmi a striebrom bez používania už hotových komponentov. Vytvára nádherné ,,elfské" šperky. Pri prstienkoch to však treba veľmi sledovať lebo sa predávajú ako teplé rožky!


4. Kvetinové čelenky od Zuzig
V jari a lete viac nosievame práve čelenky s kvetinovým motívom. Krásne nežné kúsky nás upútali práve u šikovnej Zuzig. Už od nej mám doma jeden štipček do vlasov a kade chodím naň počúvam len samú chválu.


Všetky tieto vecičky sú profesionálne spracované, krásne nafotené a srdce nám po nich piští. Veronika dokonca od Loris objednávala porcelánové náušničky ako darčeky na rozlúčku pre kolegyne, keďže po skončení školy nastúpila do novej práce. A už čoskoro sa s vami podelí o tipy a triky ako pracovný pohovor dotiahnuť do úspešného konca.

Vaša LadyZet.

Môže sa vám tiež páčiť

4 komentárov

  1. krásne kúsky, milujem hand made veci, hlavne teda bižutériu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem stránku sashe a tiež mám rada takéto handmade vecičky .. Tu ma najviac dostali tie čelenky :)
    www.karinvirag.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta