AVON Big & Daring maskara - recenzia

8:30

Keď sme dostali info o pripravovanej novinke AVON spolu s priloženými promo obrázkami, nejako nás to nenadchlo. Ďalšia maskara s masívnou zahnutou kefkou, to predsa nie je žiadna prevratná novinka. Niekedy však netreba dať na prvý dojem..

Balenie je klasika, neurazí-nenadchne, klasická hrubšia čierna lesklá tuba s ružovým akcentom na vrchnáku. Maskara vám domov netradične príde v krabičke, všetky ostatné maskary od AVONu mi prišli len v ochrannom plastikovom obale. Pre niekoho bonus, pre niekoho neekologická zbytočnosť (ja som skôr v druhej kategórii).

Čo je však omnoho dôležitejšie ako balenie, je obsah. Ako som už spomínala v úvode, maskara má na prvý pohľad nezaujímavú hrubú zakrivenú kefku. Podľa promo informácií má však mať viacvrstvové štetinky s trojuholníkovým prierezom (čo je očividne niečo veľmi inovatívne :D). Niečo na tom rozhodne bude, táto maskara je totiž bomba!

Obsah maskary patrí medzi tekutejšie a menej husté, avšak nie je to nič, čo by vám spôsobovalo otláčanie nad a pod viečkami. Tento faktor v spojení s inovatívnou kefkou robí divy. Doslova. Už dávno som si nenaniesla maskaru a už po prvej vsrtve si povedala "Wow, niečo dokáže aj z mojich rias vykúzliť krásne dlhé mihalnice ako z reklamy!". Efekt je naozaj fenomenálny, maskara jedným ťahom riasy predlžuje i zhusťuje, dokonale ich odďaľuje a nie je náchylná na tvorenie hrudiek. Ak sa aj nejaká objaví, ďalším ťahom sa dá efektívne odstrániť. A aj napriek pomerne veľkej kefke nie je zložité ju naniesť na spodné riasy.


Riasy nie sú tvrdé na dotyk, stále ostávajú pružné. Bonusom je, že riasenka neopadáva ani sa nerozmazáva. Odličovanie je priemerné, nejde to úplne ľahko, ale Sensibio od Biodermy si s ňou poradí.

Čo vám budem hovoriť, sme nadšené ako už dávno nie. Riasenka aj krátke a nevýrazné riasy krásne zvýrazní a predĺži, nerozmazáva sa, neopadáva..
Od nás má plný počet vlajočiek a určite si ju v kampani 13 (odkedy sa má predávať) kúpime do zásoby! Cenu bohužiaľ ešte nevieme, ale ako poznám AVON ceny, bude to tak do 5€.

Vaša Nikavero (text) a LadyZet (foto)

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. o par dni vyhodim vlastnu recenziu, zatial len tolko, ze za mna co sa tyka vysledneho efektu z Avon spiral asi anjlepsia, ale mam k nej niekolko vyhrad.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som zvedava, u nas naozaj ziadne vyhrady, ktore by stali za zmienku.. Ale urcite zalezi do typu riad a preferencii.

      Odstrániť
  2. Dnes čítam o tejto maskare samé dobre recenzie, až ma to navnadilo ju vyskúšať, len musím pohľadať nejakú Avon lady v mojom okolí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zatiaľ vedie, ale sú aj takí, čo majú niečo drobné proti... každopádne to vyzerá tak, že ja, keďže extra problém s riasami nemám, tak si ju objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, tobě teda dělá nádherné řasy! Já mám řasenky od Avonu moc ráda asi po ní kouknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vypadá hodně dobře, ta snad zabije i superSHOCK =)

    Loveliness By Tess

    OdpovedaťOdstrániť
  6. podla mna je to uprimne asi najlepsia riasenka aku som kedy mala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta