Good news, everyone!

11:41

Rok 2015 bude pre nás rokom veľkých zmien. Ešte v októbri minulého roku ma priateľ požiadal o ruku - veľmi romanticky na cintoríne a ja som samozrejme nemohla odmietnuť :D. Takže sa teraz môj život nesie v znamení plánovania nášho veľkého dňa. Zistila som, že ak si človek chce niečo rezervovať ,,len" rok pred svadbou často krát nemá šancu.  Takže termín sme si nevyberali tak úplne aký sme chceli, ale skôr kedy mali v reštaurácii voľno. Na tento termín zohnať potom kapelu či fotografa, to ešte len bolo umenie. Našťastie, už tieto veci máme rezervované a môžem sa vrhnúť na to príjemnejšie, ako sú šaty či výzdoba. Neviem či by ste mali záujem o články súvisiace s touto témou a všeobecne o takéto osobnejšie, ak áno budem len rada. 
Ďalšou novinkou je, že som sa konečne odhodlala a dala som si tetovanie. Premýšľala som o ňom už mnoho rokov a konečne som dospela do fázy, keď viem čo chcem, aj kde to chcem. O návrh aj prevedenie sa mi postarali megatalentovaní Bumpkin Tattoo čiže Lucy Hudecová a Richard Santay. Som z neho prudko nadšená a stále sa naň pozerám, či tam naozaj je :D. Je to moje prvé tetovanie, ale už teraz viem, že neostanem len pri ňom.
Tiež mi do mojej Pandora zbierky pribudol vysnívaný náramok z Essence kolekcie. Priateľ mi ho na narodeniny kúpil v Brne. Už sa neviem dočkať kedy mi naň pribudnú ďalšie kúsky. Vyzerá to tak, že čoskoro otvoria Pandora Store aj v Auparku v Bratislave, takže Essence kolekcia bude o niečo dostupnejšia. Zaujímal by vás nejaký článok o Pandore?
Toť koniec tohto mini hlásenia. Vyzerá to tak, že tento rok sa budeme aj sťahovať takže sa tu možno vyskytne článok aj s touto témou :)
Z.

Môže sa vám tiež páčiť

8 komentárov

  1. :)
    taká energia z článočku ide, že až!
    tetovanie ja nádherné, prevedením aj nápadom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tetovanie je nádherné a prajem ti, aby váš veľký deň s priateľom dopadol podľa vašich predstáv :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Blahozelam!
    A kerka vyzera super. Ja teda vobec nie som privrzencom tetovania, ale na tejto ocenujem, ze je uplne ina ako to, co clovek vidava

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jasnačka, ze nas toto vsetko zaujima! :) budem sa tesit na vsetky dalsie (ne)kozmeticke prispevky ;) mna svadba este len caka, stahovanie uz mam za sebou a tetko neplanujem (ale tvoje je šupa;))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tetko je snové, Bumpkinovci sa zase raz hecli! :)
    Sa bude skvele vynímať so svadobnými šatami :)
    A srdečne gratulujem ( musela som Lukášovi vysvetľovať, že to je adekvátna reakcia :D a nie "fuuuha" či"aha" :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc povedené tetování takové originální :))

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta