Catrice Ultimate Colour - My Red Card

14:43

Dnes som dostala výplatu a tak som si chcela spraviť radosť nejakou maličkosťou. A keďže sa môj priateľ vyjadril, že každá správna žena by mala vlastniť poriadne červený rúž tak voľba padla na Catrice - My Red Card.


Rúž má praktické čierne balenie z pevného plastu, ktoré vyzerá, že čo to aj vydrží. Má 3,8g a stál ma niečo cez 4 eurá. Farbu má krásnu červenú skôr do ružova ako do oranžova ako by sa podľa fotiek mohlo zdať a je veľmi dobre pigmentovaný.


Horšie je to už však s výdržou. Neviem, nevlastním veľa rúžov ale toto sa mi zdá naozaj málo. Stačí sa raz napiť a musíte si to hneď opravovať, nehovoriac o úplne špinavom pohári kde sa otlačí. 


Na perách však vyzerá krásne, nevysušuje ich skôr hydratuje a chlapi z neho šalejú :D Takže ak patríte medzi dámy, ktorým nevadí, že si ho budú musieť častejšie kontrolovať tak rozhodne doporučujem lebo okrem tohto nemá žiadnu vadu.

Vaša LadyZet

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

  1. ja som si objednala kopec červených vzoriek z oriflame, pretože práve táto červená mi nepristane. som tlmený typ, tak potrebujem niečo tlmené aj na pery. žiaľbohu. lebo som vždy chcela poriadne červené pery!!! no a ja to vidím s rúžmi tak, že ich netrvácnosť je daň za ich príjemnú krémovú konzistenciu. ak sa uspokojíme so suchým nevýživným rúžom, bude aj farba držať dlho predlho :D

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta