I ♥ FALL tag + PUPA Glitter Nail Polish in 821 Red Glitter

18:55

Ak sledujete módne a beauty videá na YouTube, určite ste si všimli veľmi populárny "tag" všetkých milovníkov jesene, v origináli I ♥ Fall, alebo Ja ♥ Jeseň. Ja k nim tiež patrím a vonku to už miestami vyzerá na zimu, takže som sa rozhodla s týmto tagom poponáhľať. Ja si ho však mierne upravím, keďže väčšina otázok je cielená skôr pre obyvateľov Severnej Ameriky.

1. Aký je tvoj obľúbený jesenný výrobok na pery?
Samozrejme, nemohla som sa rozhodnúť len pre jeden, a tak vám predstavím rovno 3 produkty, ktoré teraz v jeseni  používam najčastejšie.


Prvým z nich je lipstain od firmy NYC v odtieni 494 Smooch Proof. Ide o krásnu ružovočervenú sýtu fixu, ktorá vaším perám vykúzli neodolateľný vzhľad na naozaj dlhý čas. Nezmýva sa, neotiera... Lip stainy mám veľmi rada a tie od NYC sa navyše predávajú za veľmi prijateľné ceny, cca 3€.

Keď nemám chuť na výrazné pery, automaticky siaham po tomto prirodzenom ružovo-broskyňovom rúži zo Sephory Rouge Shine v odtieni č.22028. Je to konečne farba, ktorá na mojich perách vyzerá prirodzene, ale zároveň s nimi nesplýva. Rúž je navyše príjemne hydratačný a ľahko ho nanesiete aj bez zrkadla.

A aby som nezabudla, spomenúť musím aj môj favorit medzi balzamami na pery - Yes To Carrots s príchuťou Mint. Písala som o ňom tu, takže sa už nebudem opakovať.

2. Aký je tvoj obľúbený jesenný lak na nechty?
V jesenných lakoch som klasik - páčia sa mi výrazné bordó odtiene, sivá a nude a hlavne flitre! Pomaly, ale isto ma naladia na Vianoce :D. Tieto laky od Catrice a Essence sú len príklad, keďže sa moji favoriti veľmi rýchlo menia.

3. Aký je tvoj obľúbený jesenný nápoj?
Momentálne mám zasa kávové obdobie, ale jeseň si priam pýta dobrý čaj. Najradšej mám, ak obsahujú aj škoricu. Môj obľúbenec je momentálne Pickwick Roiboos čaj s príchuťou Smooth Chai, doniesli sme si ho so sestrou z Prahy, u nás som ho ešte nevidela :(.

4. Aká je tvoja obľúbená jesenná sviečka?
Teraz je to rozhodne sójová sviečka Stella Mare, ktorá vonia ako brusnice a mandarínky. Skvelé jesenné sviečky má však aj značka Yankee Candles, predávajú ich v sieti kníhkupectiev Panta Rhei, odporúčam isť ich ovoňať a vybrať si tú svoju.
vľavo sviečka Stella Mare, vpravo svietnik od E.G.ART
5. Aký je tvoj obľúbený jesenný doplnok alebo šál?
Moje krédo znie, čím väčší a huňatejší, tým lepšie! Aktuálne stále kradnem sestre tento úžasný fluffy kruhový šál z NewYorkeru.

6. Oslavuješ Halloween?
Touto otázkou by som chcela zhrnúť všetko o Halloweene, keďže u nás na Slovensku to nie je až taký veľký sviatok, aby si zaslúžil 4 celé otázky :).
Halloween oslavujem len s priateľmi, rodinne je to viac o Sviatku všetkých svätých a návšteve cintorína. Popravde sa mi však celá tá idea prezliekania do kostýmov veľmi páči, spolu s tekvicami a jesenne-strašidelnou výzdobou. Aj my so sestrou sme u nás na byte jednu halloweensku party organizovali a bola to naozaj zábava - aj keď na budúci rok pozveme asi menej ľudí. :D Mne tento raz kostým veľmi nevyšiel, bola som len akýsi mix sochy,víly a gréckej bohyne, keďže mi eBay zrušil moje plány a dôležitá súčasť kostýmu nestihla načas prísť.
naše "desivé" tekvicové hlavy :D

múmie z páročkov a lístkového cesta
7. Čo máš na jeseni najradšej?
Svieži ranný vzduch, listy, dážď, slnko.. To, že sa konečne môžem bez výčitiek zachumlať pod deku s obrovským hrnčekom čaju a znova začať pozerať od začiatku celý seriál Gilmore girls. Je tu ešte niekto, kto ho zbožňoval tak ako ja? :D

Plus ako bonus mám pre vás swatch PUPA glitrového laku v odtieni 821 RED GLITTER, keďže vás zaujímal ešte viac ako ten zlatý. Vyzerá skvelo, musím však povedať, že sa lakuje inak ako ten zlatý. Tento má v sebe akoby menej flitrov a viac laku, takže je menej hrboľatý, zároveň však dlhšie schne. Taktiež sa mi začal trošku skôr olupovať. Jeho krása a krytie (na fotkách je znova len jedna jediná vrstva) to však všetko vynahradili, je to môj najhorúcejší kandidát na vianočnú manikúru!


Ak máte chuť a tiež zbožňujete jeseň, budem rada, ak sa do toho tagu zapojíte!

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

14 komentárov

  1. na ten lipstain sa pojdem pozrieť, zbožňujem ich, no zatiaľ ma každý jeden sklamal lebo robil fľaky alebo som na konci dňa vyzerala ako babička čo si dala na ústa len kontúrku :D ble
    a s gilmorkami som na tom úplne rovnako!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Líbí se mi rtěnka ze Sephory a lak. Na Roiboos jsem dostala chuť, ale bohužel ho zrovna doma nemáme, tak si uděláme nějaký jiný bylinkový čaj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dobrá vec ten lipstain, aspoň sa v tom škaredom vetrisku nelepia vlasy na pery :D typickú jeseň nezbožňujem, som rada, keď sa na ňu môžem pozerať len z okna (ale taká suchá, slnečná jeseň, aká tento týždeň skončila, tá je veeeľmi príjemná :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělý článek a bezva oblíbenci. Myslím, že se při nákupech nechám inspirovat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super článok :) včera som bola v BA a na základe tvojho prvého článku o tomto PUPA laku som si ho kúpila aj ja :) A keďže bývam asi 1OO km od BA nemám možnosť dostať sa tam až tak často, tak dnes v škole mi všetky baby lak chválili, že jéj aký pekný. Takže ďakujem za super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow, tak to som naozaj rada, pre toto vlastne so sestrou piseme tento blog, sme rady, ze sme ta inspirovali :)
      Nikavero

      Odstrániť
  6. Máme tedy úplně jiné oblíbence, hlavně co se barev týče :-D Docela ráda tento tag sepíšu, i když možná trochu poupravím, rozhodně ale podzim miluju taktéž :-)

    Jestli dovolíš, ráda bych tebe a tvé čtenáře pozvala na giveaway, třeba vás něco zaujme :-)
    http://aodori.blogspot.cz/2012/10/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ach, ten lak je úžasný!! Ale i NYC fix můžu doporučit :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hlasim sa k zbonovackam Gilmoriek, vcera som si akurat pozrela jednu cas, nikdy ma asi neomrzia :) A milujem si pospevovat uvodnu zvucku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. gilmorky som mala rada, bol to dobrý serial...
    http://stylzeny.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten lak su ciste vianoce:) a cajove obdobie zacalo uz aj mne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Maju skvele laky. Mam od nich sadu magnetickych lakov a som s nimi velmi spokojna. Nakolko zboznujem aj cervene odtiene lakov a tento je fakt genialny. Skoda len, ze v okoli Banskej Bystrice neni obchod kde ich vyrobky predavaju a nemaju ani e-shop :-(

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta