Battle of: Gold glitter

21:41

Ja viem, že vám už idú všetci na nervy s vianočnou tématikou v polovici novembra, ja si však už tiež nemôžem pomôcť, darčeky mám už takmer všetky nakúpené (alebo minimálne objednané) a potajme si z iPhone-u púšťam Have yourself a Merry Little Christmas vo verzii od She&Him. Snažím sa neznechutiť komerciou a už sa veľmi teším domov na pečenie medovníkov a čas strávený s našimi a kamarátmi, ktorí sú inak rozlietaní po svete. 

Takže sa už postupne dostávam do sviatočnej nálady a čo je vo svete kozmetiky a lakov sviatočnejšie ako trblietky, najlepšie zlaté? Ako iste viete, trblietky na nechtoch zbožňujem, preto som zapátrala v mojej a sestrinej zbierke a prinášam vám to najlepšie. :)

Tak a tu sú naši trblietaví krásavci. Na malíčku mám lak Sabrina, odtieň 10, na prsteníku Essence v odtieni 67 Make it golden, na prostredníku Essence - 94 Gold fever a na ukazováku je najnovší prírastok od Pupy - 820 Gold Glitter.

1. Prvý zlatý trblič je lak značky Sabrina, odtieň 10, ktorú nájdete v takých malých zastrčených drogériách a zdá sa mi, že aj v Kik-u. Stojí do 2€. Tento zlatý je určite skôr nadlak ako krycí lak, keďže sa skladá z priehľadnej bázy a veľkých hexagonálnych glitrov. Nanáša sa však veľmi dobre, s každou vrstvou sa vám na necht dostane pomerne veľa glitrov. Ja som naniesla 3 vrstvy a výsledok je veľmi uspokojivý, glitre takmer prekryli celý necht. 


2. Druhým lakom je môj tajný favorit, aj keď mi nepríde najsviatočnejší zo štvorice. Je to dobre známy lak značky Essence - 67 Make It Golden. Zo všetkých mi príde najzaujímavejší - jeho základ nie je úplne priehľadný, skôr plný drobného zlatého shimmeru. V ňom sú nahusto zamiešané menšie aj väčšie zlaté glitre. Spolu je to naozaj nádherná kompozícia, lak kryje približne v 3 vrstvách, hoci sa to na tejto fotke nezdá. Naživo je krycí oveľa viac, pravdepodobne to bude tým, že intenzívne odráža svetlo. 


3. Tretí lak je definitívne najvianočnejší, kombinácia zlatej a červenej si koleduje o použitie na nejakej vianočnej party. Ide o lak taktiež od značky Essence - 94 Gold Fever. Základ je takmer priehľadný, zmiešaný s množstvom malých červených a zlatých glitrov približne v rovnakej veľkosti. Zlatá má teplejší odtieň ako u Essence - Make it Golden, to jej však neuberá na kráse. Vcelku dobre kryje v 2-3 vrstvách, myslím si však, že by vyznel prekrásne aj ako nadlak, napr. na čiernom laku. 


4. Posledným a najviac krycím lakom je novinka od PUPY - 820 Gold Glitter. Už som vám o ňom písala, preto len zhrniem, že perfektne kryje v jednej vrstve, bleskovo schne a vydrží na nehtoch aj týždeň. Skladá sa z obrovského množstva drobných glitrov, takže je drsnejší a je potrebné naniesť nadlak. Je nádherný, viac by sa mi však asi páčil, ak by zlatá mala trošku chladnejší podtón. Zo všetkých lakov je však najpraktickejší, za 10 minút máte nechty nalakované aj vysušené a vaša manikúra neostane bez povšimnutia! :)


Na poslednom obrázku si môžete pozrieť malú rekapituláciu:

Ktorý je váš favorit? Máte doma aj vy laky, ktoré vám hneď spravia sviatočnú náladu? 

Inak, ak ste sa ešte nezapojili do našej veľkej giveaway, stále máte čas do utorka!

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

11 komentárov

  1. Ahojky..Hezký blog:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné nehtíky máš! Všechno je to takové hezky vánoční! Moc se ti to povedlo!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mmmm, Make it golden je i můj favorit z těchto čtyř :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Essence - 67 Make It Golden je nadherny..paci sa mi este viac ako od Pupy,p retoze ma studenu zlatu..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. make it golden sa aj mne najviac páči... ešteže ho mám aj doma :) jeho modrý brat je tiež perfektný, ale vínový má akosi málo tých veľkých glitrov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to hej, ja ľutujem, že som nenakúpila do zásoby... Netuším, prečo tento zlatý nemá Essence aj v tých nových obaloch.. :(

      Odstrániť
  6. Gold Fever jsem si nedávno koupila na doporučení Nikol, ale vidím, že Make It Golden je snad ještě lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Make It Golden je naozaj krásny, oproti ostatným zlatým lakom mi príde zaujímavejší studeným odtieňom zlatej farby a rôznorodymi glitrami. Ale Golden Fever je tak vianočný! :)

      Odstrániť
  7. Pre jeden z nich by som sa nevedela rozhodnut, pretoze s krasne vsetky. No nakolko uz dopredu ratam s horsim odlakovanim, ten od pupy vyzera najlepsie. Je to tak naozaj? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. urcite by som dama nejaky taky nasla, pacil by sa mi ten sabrina, aj ked viem, ze by som mu az take uplatnenie nenasla, to uz skor keby je v sypkom stave:), ale clovek nikdy nevie...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jeeeeej ♥ a za mna je najkrajsi asi ten co aj mam, cie make it golden :)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta