Bioderma - Matriciane

13:21

Ako iste viete z iných blogov, asi pred mesiacom sme sa aj so sestrou zúčastnili na predstavení nového radu značky Bioderma. Bolo to už naše druhé stretnutie v bratislavskej centrále tejto značky, ktorú určite všetci dobre poznáte. Osobne sa mi veľmi páči filozofia Biodermy, spája vedomosti z biológie s vedomosťami z dermatológie a prináša tak na trh naozaj kvalitné produkty, za výrobou ktorých je seriózny výskum. 

Inak tomu nie je ani v prípade novej rady, ktorú Bioderma priniesla na trh, Matriciane. V tejto rade, ktorá sa snaží bojovať s príznakmi starnutia sa nachádzajú 3 krémy a jedno hĺbkové sérum. Vyvíjané boli spolu s intenzívnou kúrou menom Matricium, o ktorej som písala tu, výsledky po jej užívaní boli veľmi dobré, takže krémiky mali už vopred moje sympatie. Nájdete v nej krém Matriciane Fermeté pre kategóriu 45+, Matriciane Rides pre kategóriu 35+, Matriciane Multi-Defensé pre kategóriu 25+ a Matriciane Sérum, ktoré je určené pre všetkých používateľov.


Samozrejme, nie všetky výrobky sú určené pre našu pleť, preto sme poctivo rozdelili túto nádielku medzi tety a mamku a tak vám neskôr prinesieme aj reálne recenzie, tento článok je skôr informatívny, predsa len, idú Vianoce, všetci hľadáme ten správny darček pre mamy, tety, kamarátky a tieto krémy sú podľa mňa ideálnymi adeptmi. 

Prvý z krémov je Matriciane Fermeté, tento je určený pre ženy vo veku 45+, teda napr. pre našu mamku, ktorá ho už usilovne testuje :). Tak ako všetky krémy z tejto rady, aj Fermeté v sebe obsahuje určité percento intenzívnej kúry Matricium. Je to krém liftingový, pôsobí v hlbších vrstvách kože a je vhodný pre dámy s výraznejšími vráskami, ktoré potrebujú zásadnejšie spevnenie pleti.

Ďalším krémom je Matriciane Rides, vhodný pre ženy nad 35 rokov. Tiež v sebe obsahuje Matricium, obnovuje pružnosť pleti a vypĺa vrásky a ryhy, ktoré v tomto veku začínajú byť čím ďalej, tým viac viditeľné. Na testovanie sme ho posunuli tete :).

Matriciane Multi Defensé je krém pre mladšie ženy, už od 25 rokov. Niekomu sa to môže zdať skoro na protivráskový krém, v dnešnej dobe je však pleť tak oslabovaná vonkajšími vplyvmi ako sú znečistené ovzdušie či stres, že istá ochrana a regenerácia je vhodná už v tomto veku. Preto má Multi-Defensé prezývku "City Matrix krém", teda mestský krém. Pleti vracia vitalitu a jas a bojuje s prvými vráskami. Sestra ho testuje odkedy sme ho na stretnutí dostali a zatiaľ je nanajvýš spokojná. 

A ako posledné je tu intenzívne sérum Matriciane Sérum, ktoré obsahuje najvyššiu koncentráciu Matrícia. Je vhodný pre ženy v každom veku a mal by sa používať skôr večer ako cez deň. Umocňuje účinky ostatných krémov z rady Matriciane, teda najlepšie je používať ho v kombinácii s nimi. Sérum testuje sestra, párkrát som ho vyskúšala aj ja, pleť bola okamžite jemnejšia a rozžiarenejšia. Ja mám však len 22 rokov, preto sa do ďalšieho testovania nepúšťam, myslím, že by som nemohla posúdiť dobre jeho účinky.

Ceny krémov sú približne rovnaké, cca 25€. Nechcem vás zahltiť odbornými informáciami, takže viac užitočných vecí o Matriciane rade môžete nájsť na tejto stránke, online sa tam tiež môžete poradiť s rôznymi odborníkmi, ale aj blogermi.

Bioderme ďakujeme za možnosť testovania, aj za perfektný deň pri prezentácii výrobkov, spoznali sme kopu skvelých ľudí a mali možnosť sa znova stretnúť s inými blogerkami. Ešte raz vďaka!

Ak ste sa ešte nezúčastnili v giveaway, môžete tak urobiť tu.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

  1. Fermeté a sérum už mám pro mamičku, jsem moc ráda, že jsem se na blozích o nich dočetla :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta