AVON Glimmerstick Diamonds ceruzky na oči

11:08

Dnes mám síce technicky vzaté voľno, teda nemám školu, ani nejdem do práce, ale poznáte to, také dni sa vyskytujú len zriedka a vtedy si naplánujem toľko vecí, ktoré inokedy nestíham, že mám nakoniec pernejší deň, akoby som mala aj školu, aj bola v práci. Ale recenzia na tento výrobok ma máta už dlhšie, takže ju už nebudem odkladať.

Ako iste viete, nedá sa ( a väčšinou sa ani nechce) recenzovať každý výrobok, ktorý si človek kúpi alebo dostane. Sem-tam sa však vyskytnú naozaj dobré výrobky, o ktorých nikto nehovorí a nepíše a vtedy je to pre mňa znamenie, že nejaký ten článok by sa hodil. Častokrát mám pocit, že na blogoch a na YouTube sa stále dookola opakuje o tých istých výrobkoch, áno, väčšinou sú naozaj dobré, ale okrem nich je na trhu mnoho iných klenotov, tak prečo by sme mali všetci používať to isté? 

Osobne sa mi veľmi páčia v očnom líčení linky, avšak na každodenné nosenie sa mi niekedy zdajú privýrazné a spraviť si ich ráno rovno je naozaj umenie. Preto som už dávnejšie začala preferovať na vytváranie liniek ceruzky na oči v kombinácii s očným tieňom. Nie sú tak výrazné a je naozaj ťažké ich pokaziť. Väčšina ceruziek mi však na tento účel nevyhovovala, buď sa rozmazávali alebo odtláčali. Prekvapením pre mňa preto boli tieto jemne trblietavé ceruzky od AVONu. Ja mám AVON rada a objednávam odtiaľ pravidelne, preto už mám celkom overené, čo je dobré a čo nie. U dekoratívky som sa zatiaľ nesklamala práve v ceruzkách a rúžoch na pery. Tieto trblietavé ceruzky Glimmerstick Diamonds sú v ponuke už dlho a predávajú sa zväčša za cca 3-4€, záleží od katalógu. Ja momentálne vlastním dva odtiene, Smokey Diamond a Brown Sugar. Na ceste mám ďalšiu v odtieni Sugar Plum. 



Tieto ceuzky sú vysúvacie, teda ich nemusíte strúhať, čo môže byť aj výhodou a nevýhodou. Výhodné je to, že s tým nemáte oštaru a nemíňa sa vám zbytočne samotný produkt, nevýhodou je, že je nimi nemožné nakresliť tenučkú linku. U mňa však prevažuje tá výhodná stránka, keďže linku nanášam tak, že ceruzku nanesiem pozdĺž viečka a vzápätí ju upravím (prakticky ju rozmažem) štetcom na očné linky do požadovaného tvaru. Používam na to úplne lacný štetec, ktorý si môžete kúpiť v H&M za 3€. Na tento účel mi vyhovuje viac ako bežné štetce na linky, keďže je mäkši a linky rozmaže bez toho, že by ich úplne zotrel alebo vám poškriabal viečko. Tieto ceruzky sa rozmazávajú veľmi ľahko, treba však pracovať pomerne rýchlo, lebo keď sa "usadia", už sa z miesta ani nehnú, neodtláčajú sa, ani nerobia šmuhy

Odtiene sú naozaj krásne a originálne, cením si na nich to, že s podobným typom farieb ani textúrou som sa u bežných ceruzkách z drogérie ešte nestretla. Smokey Diamond je tlmená modrosivá so striebornými trblietkami, zatiaľ čo Brown Sugar je hnedosivá so zlatými trblietkami. V hnedom odtieni sú trblietky menej výrazné. Farby sú krásne sýte a na očiach vydržia celý deň bez blednutia alebo rozmazávania. 
hore Smokey Diamond, dole Brown Sugar

intenzívna snaha o ich zmazanie :)

Brown Sugar v akcii, fotené asi po 9 hodinách od nalíčenia
Ak to mám zhrnúť, ceruzky AVON Glimmerstick Diamonds sú moje najviac používané ceruzky na oči, po ostatných už vôbec nesiaham, jedine, že si chcem dať ceruzku do vnútornej linky očí, čo robím veľmi zriedka. Ich textúra a farby sú naozaj jedinečné, všetky ceruzky v podobnom cenovom spektre sú buď úplne bez trblietok alebo sú trblietky veľmi hrubé, viditeľné a opadávajú. Pre mňa sú jasnými favoritmi a dôkazom, že značky ako AVON netreba hneď vo všetkom zatracovať, jasné, ak si bežne kupujete MAC alebo iné profesionálnejšie značky, tak to pochopím, ale ak vám nevadí napr. Rimmel či Maybelline, je podľa mňa pokrytecké sa na AVON pozerať zvrchu. Ja sa už teším na ďalší odtieň, Sugar Plum, dúfam, že nesklame moje očakávania. Len vás ešte chcem upozorniť na odtieň Golden Diamond, kamarátka ho má a dosť sa líši od obrázku v katalógu, ide skôr o biely základ so zlatými trblietkami, ako o zlatú ceruzku.


A čo vy, počuli ste už o týchto ceuzkách? Aj vy máte pocit, že v poslednom čase sa na blogoch už človek pomaly nemôže dozvedieť nič nové, lebo všetci píšu o tom istom?

Inak, zajtra čakajte vyhodnotenie našej Bioderma giveaway, máte posledné hodiny na zapojenie sa!

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

11 komentárov

  1. Pekne ocko :) tu brown sugar som mala aj ja kedysi davno a bola som spokojna, avsak na tychto vysuvacich ceruzkach mi vadi, ze je tam strasne male mnozstvo a za tu cenu mam zvacsa klasicku velkost cca 1,2g

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ale koľko z tých klasických musíš "ostrúhať" :) Ja osobne som ešte asi žiadnu ceruzku celú neminula, takže s tým problém nemám. Ale, samozrejme, každému vyhovuje niečo iné, preto je na trhu toľko rôznych variánt.
      Nikavero

      Odstrániť
  2. Ohladom tych volnych dni to presne poznam :D Inak mame doma hnedu, su pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dik za recenziu, potesila ma, lebo o tych ceruzkach som uvazovala. Podobne glimersticks som mala svojho casu od Bourjois, mali krasne farby, ale boli dost makke a rozmazavali sa, trvacnost velmi slaba. Tieto maju krasne odtiene, brala by som minimalne 4...a chvalim tiez linku, velmi sa ti podarila.
    Co sa tyka tej uniformity na blogoch, pridu take obdobia, ze mam tiez podobny pocit, hlavne ked firmy zacnu rozposielat blogerkam produkty a zrazu sa na kazdom blogu vyroja rovnake recenzie. Ale to mas tak, slovenska blogerska scena je prilis mala a firiem, ktore s blogermi spolupracuju zas tak vela nie je, tak sa potom moze javit, ze je vsade to iste. Ja sa snazim na svojom blogu predstavovat aj kozmetiku, ktora ide mimo drogeriovy mainstream.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty patríš medzi výnimky :) Mne ani tak nevadí to, že firmy rozposielajú výrobky, skôr mi vadí to, že sa vytvorí "hype" alebo po slovensky humubuk okolo 10-20 výrobkov, ktoré sú momentálne trendy (napr. v zahraničí Revlon Balm Stains, Rimmel Apocalips Lip Laquer, Macadamia, Tarte.. K nám sa dostane len zlomok.) a potom prisambeku vsetci kupujú a recenzujú len to, aj keď si to kúpia za vlastné peniaze, teda nedostanú to v rámci spolupráce. Ale tak, ja sa tiež často nechám zlákať na také výrobky, čo si budeme klamať. :)
      A ďakujem, ten štetček H&M je fakt šikovný, len s ním sa mi to takto pekne darí. Keď mám spraviť klasickú linku, napr. gélovú, vyzerá to o dosť horšie :)
      Nikavero

      Odstrániť
    2. No, ja mam aspon tu vyhodu, ze zahranicke blogy prakticky nesledujem, na to uz fakt nemam casovu kapacitu, tak potom nemam pocit, ze je tych trendy recenzii tolko. Ale co mi ide fakt na nervy, su privalove recenzie xyz - boxov.

      Odstrániť
  4. ja mám sugar plum, dostala sa ku mne omylom, keďže som si ju neobjednala, ale kamarátka pochopila že ju chcem :D tak som za ňu najprv nechtiac zaplatila, ale teraz som rada. aj tá modrá je krásna, počkám asi na ďalšiu akciu, keďže modrú ceruzku ešte nemám z neznámych dôvodov ...
    a áno, súhlasím. samé boxy, biodermy (aj keď je to fajn, ale nie v takom množstve). už aj pomaly vynechávam recenzie, lebo by to asi nikoho nezaujímalo :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže je tá Sugar Plum tiež pekná? To sa teším, už sa jej neviem dočkať :) Keďže mám oči do zelena, myslela som, že niečo fialkové by sa mi mohlo hodiť, snáď sa nemýlim. Ja mám modré ceruzky asi 3, za to táto bude prvá fialová :D
      Nikavero

      Odstrániť
  5. Tu smokey diamond mam a je fakt super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Túto hnedú mám presne aj ja, dostala som ju ešte pred rokom na Vianoce od maminy :-) A som na tom podobne, linky sa im páčia ale nie každé ráno sa mi chce s nimi paplať, použijem túto ceruzku, a mám po probléme :-) Farba super, výdrž tiež :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám Brown Sugar a Sugar Plum, moc je mám ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta