AVON - laky na nechty s gélovým efektom

10:35

Ak nás sledujete na FB, určite ste zaregistrovali balíček noviniek AVON, ktorý bol minulý týždeň zasielaný blogerkám. Za možnosť otestovať produkty sme vďačné, avšak znova musím, bohužiaľ, poukázať na nie práve logické rozhodnutie posielať všetkým blogerkám totožné odtiene. My ako blogerky, ale najmä vy ako naše čitateľky by ste podľa mňa oveľa viac ocenili možnosť vidieť v akcii viacero odtieňov, ako sa stále pozerať na tie isté farby a osobne sa mi nezdá, že by zaslanie rôznych odtieňov bolo pre firmu nákladnejšie (Alebo sa mýlim? Kľudne ma poučte). To len apel na marketingové oddelenie značky AVON :).

Čo sa týka samotných výrobkov, rozhodne nás obe najviac nadchli laky na nechty, hlavne ich nové zloženie. Osobne je naša skúsenosť s lakmi AVON tak 50 na 50, mnohé z nich mali síce krásne farby, ale boli pomerne riedke a na plné krytie ledva stačili 3 vrstvy. Preto sme boli zvedavé na tieto s "gélovým" efektom. Gélový efekt zvyčajne znamená dobré krytie a krásny lesk, čo sú rozhodne pozitívne vlastnosti. 

A našťastie sa očakávania potvrdili a AVON konečne prišiel s lakmi, ktoré poriadne kryjú. Čo sa týka ich tvrdení, že má ísť o 3v1 produkt, ktorý má slúžiť aj ako podklad a nadlak, tak tomu neverím ani náhodou, podlak na ochranu nechtov pred zafarbením používam vždy, tak isto aj nadlak, ktorý výrazne urýchli schnutie. Preto by som sa na tieto smelé tvrdenia nespoliehala (iba ak na vlastné riziko :)).

Čo sa týka vlastností, krytie znova závisí od odtieňa, ale niektoré, ako napr. Fabulous kryjú už v prvej vrstve, tmavšie odtiene definitívne potrebovali dve vrstvy. So štetcom sa dobre pracuje, nie je priveľký, ani primalý. Lak je hustejšej konzistencie, pravdepodobne kvôli žiadanému gélovému efektu. Nechty majú s nimi krásny lesk. Rýchlosť schnutia je priemerná, nič s čím by nepomohol nejaký rýchloschnúci nadlak. 
A výdrž? Veľmi slušná, na mojich extra štiepajúcich sa nechtoch bol lak aj po 4 dňoch len oťukaný na končekoch.

Takže tieto laky by sme smelo odporúčali, dajú sa kúpiť celkovo v 24 odtieňoch. Ceny sa, samozrejme líšia od akcie v katalógoch, ale predpokladám, že priemerne to bude na úrovni 3€ (napr. v katalógu č. 8 budú v akcii 2 za 4,93€). 

My sme dostali na testovanie 4 laky, jeden tmavší telový - Barely There, jeden šťavnatý červeno-ružový - Fabulous, petrolejovo modrý - Marine Blue a metalicko-trblietavý fialový - Perfectly Plum. Lady Zet vám ich všetky nafotila v akcii.

Barely There (v skutočnosti je tmavší)

Fabulous

Marine Blue

Perfectly Plum

A tuto ešte porovnanie s tým, ako sú laky vyobrazené v katalógu a aké sú v skutočnosti (lebo vieme, že niekedy je to pekne mimo):

Laky teda s čistým svedomím môžeme odporučiť a dve z nich (Marine Blue a Perfectly Plum) budete môcť nájsť aj v giveaway balíčku, ktorý pre vás chystáme :)

Vaša Nikavero a LadyZet 

Môže sa vám tiež páčiť

7 komentárov

  1. Vyzerajú super, hlavne ten Barely There ma veľmi oslovil, teším sa na giveaway! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já byla s avon laky vždy spokojená

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím říct, že jsem velice příjemně překvapená. Efekt gelových nehtů se mi moc líbí. Navíc odstíny se jim povedly a pokud lak kryje ve dvou vrstvách, tak je to paráda. Určitě do nich zainvestuju :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam teraz na nechtoch ten nude a je fakt super!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerajú skvele, najviac sa mi páči Marine Blue a Fabulous :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Avon vůbec nemusím, ale jestli mě něco zaujalo, tak právě tyto laky! :)

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta