Frais Monde Hydro Toning vlasový kondicionér

8:30

Vlasy sú u mňa jedna veľká samostatná kapitola. Neviem, čo všetko na vlasy vplýva, ale mne sa v priebehu rokov potreby mojej "hrivy" menili a stále sa menia. 

Ako iste viete, vlasy mám kučeravé, ale ani moje kučery dokonca stále nevyzerali rovnako. Ich kvalita sa mení s ročným obdobím, stresom čí vplyvom používaných výrobkov.
Presne preto rada skúšam a testujem nové produkty, stále mi totiž sadne niečo iné. Vo všeobecnosti sa zameriavam najmä na výrobky určené na suché vlasy. Až tak veľmi mi neprospievajú tie s obsahom silikónov, teda dosť často siaham po prírodnejšej kozmetike. Do tejto kategórie spadá aj značka Frais Monde, ktorú si môžete kúpiť napr. na e-shope Elnino. My sme práve vďaka tomuto e-shopu mali možnosť otestovať kondicionér na suché vlasy Hydro Toning (150 ml, 12.30€). 

Kondicionér je hustejšej konzistencie a vonia veľmi jemne, kvetinovo. Používa sa úplne klasicky, to vám hádam opisovať nemusím :). Tým, že neobsahuje žiadne hardcore silikóny mám pocit, že ho musím používať trošku viac. Moje vlasy sú tak suché, že ho doslova vcucnú. Aj napriek tomu však pekne napomáha rozčesávaniu, ktoré je u mňa častokrát výzvou. Viem, že je to trošku kontroverzné, ale ja si vlasy rozčesávam v sprche, práve vtedy, keď mám na nich kondicionér - používam hrebeň so širokými zubami a tento postup sa mi osvedčil rokmi. Neviem si predstaviť, ako úboho by moje vlasy vyzerali, keby som ich rozčesala po prvýkrát nasucho. Ale to je tiež možno špecifikum kučeravých vlasov. 

A účinky? Tento kondicionér ma po prvých použitiach nejako neočaril, ale čím dlhšie ho používam, tým viac badám na vlasoch pozitívne zmeny. Sú ozaj menej suché a tým pádom sa aj menej lámu a štiepia. Jediné, čo ma odrádza od kúpy ďalšieho balenia je cena - tá je vzhľadom na menší objem pomerne vysoká. Rozhodne však ide o nadpriemerný produkt, ktorý neváham odporúčať ďalej. Ja však pravdepodobne budem znova objavovať niečo nové.

Ako ste na tom vy? Ostávate dlhší čas pri jednej značke/produkte alebo sa necháte zlákať neustálymi novinkami na trhu?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

1 komentárov

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta