Urban Decay Primer Potion - Original

10:00

Posledné týždne idem na 120%. Tí, ktorí už máte po škole asi viete, o čom hovorím. Dopisovanie diplomovky sa mieša so skúškami, potom nastupuje učenie na štátnice. A ja okrem toho ešte zaúčam novú kolegyňu na moje doterajšie miesto a intenzívne behám po pohovoroch. Avšak verím, že sa mi toto úsilie vráti a leto sa bude pre mňa niesť v znamení osláv magisterského titulu a získavaním nových skúseností v prvom "reálnom" zamestnaní.

Samozrejme však nechcem, aby to tu počas toho času zapadlo prachom, preto vám dnes prinášam krátku recenziu na už takmer ikonický výrobok - podklad pod očné tiene od firmy Urban Decay - Primer Potion. Ten môj je vo verzii Original.

Ja som ten svoj dostala, ale cenovo sa na nete pohybuje okolo 20€ za 11ml, čiže rozhodne ide o drahší výrobok. Otázkou teda je, oplatí sa zainvestovať?

Balenie je u tohto výrobku rozhodne premyslené, Urban Decay na želanie zákazníčok prešiel od obalu s penovým aplikátorom ku klasickej tubičkovej verzii. Produkt teda nezasychá, nedostávajú sa doň nečistoty a baktérie a môžete si ho ľahko nadávkovať podľa potreby. Ja to veľmi oceňujem, keďže napríklad jeden z mojich obľúbených podkladov od Artdeco ma bohužiaľ trošku sklamal práve kvôli tomu, že som ho nestihla vypoužívať celý - zaschol. 

Konzistencia je u tohto výrobku jemne silikónová, farba telová, ale po rozotrení takmer neviditeľná. Nanáša sa dobre a na jedno použitie spotrebujete naozaj len minimum produktu.

A výkon? Presvedčivý. Čo sa týka zvýraznenie farieb očných tieňov, rozhodne pomôže aj tým menej pigmentovaným, ale to robia i menej kvalitné podklady. Hlavná je u mňa teda výdrž, keďže na mojich viečkach len tak hocičo nedrží a tiež mi pomerne slzia oči. A tá nesklamala. Vyskúšala som už zopár podkladov, ale tento má rozhodne najlepšiu schopnosť udržať očný make-up na mieste počas celého dňa i večera. 
vľavo bez podkladu, vpravo s Primer Potion

Bázu testujem už pár mesiacov a nemám jej čo vytknúť (no, ibažeby tú cenu). Balenie je skvelé a výdrž pozoruhodná. Keď miniem toto balenie, určite budem znova zvažovať kúpu. Preto odo mňa dostáva 5 vlajočiek.

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

6 komentárov

  1. túto verziu ti úprimne závidím:) ja mám trblietavú verziu, ktorá sa nehodí na každý deň, ale inak je rovnako výborná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som doteraz mala všetky bázy aspoň s nejakými trblietkami a osobne mi to až tak neprekáža, keďže len málokedy idem po čisto matnom vzhľade. Ale zas, je fajn mať aj takú možnosť :)
      Nikavero

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Je super-truper :D To balenie je uplne skvele a vydrz tak isto :)
      V.

      Odstrániť
  3. OOOooo hrozně ho chci! Ted používám podobný, také skvělý od Too Faced :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta