NUBAR - Gem

23:52

Dnes by som sa s vami chcela podeliť o moje dojmy z prvého nedrogérkového laku na nechty, ktorý sa mi dostal pod ruky. Bolo to vďaka giveaway u skvelej Boruvk_y, ktorej blog sledujem už dlhšie a vrelo vám ho odporúčam. ;) Ešte raz za všetky vecičky ďakujem!

Jedná sa o lak veľmi známy a hojne recenzovaný(napríklad aj u Boruvk_y :D), teda u mňa to bude len nakrátko. Bohužiaľ mi šedivé počasie neprialo a tak som jeho prednosti nemohla veľmi kvalitne zachytiť. Je naozaj unikátny a dosť zvláštny, kopa holografických trblietok v hnedo-sivo-ružovom základe. Myslím, že buď sa vám páči alebo nie. Ja som momentálne na rozmedzí. V istom svetle jasám nad jeho trblietavou krásou a neviem sa na neho vynadívať a inokedy si vravím, že nechápem, čo na ňom všetci vidia. Musím mu dať ešte šancu a nosiť ho častejšie, uvidíme či z toho bude láska alebo nenávisť. :) Keď to bude nenávisť, sestra sa poteší, jej sa páči oveľa viac.
Lakoval sa výborne, dve vrstvy úplne stačili a napočudovanie povrch nebol ani veľmi zrnitý. Čo ma na tomto laku trochu prekvapilo, je objem. Neviem si predstaviť, že by som niekedy spotrebovala 15ml lak inej ako priesvitnej farby(no dobre, možno červený), teda mám pocit, že je to trochu mrhanie produktom. 

denné svetlo

umelé svetlo
Nubar - Gem je rozhodne lak mnohých tvárí a som veľmi rada, že som ho mala možnosť vyskúšať. Aký máte názor na takéto podivné odtiene lakov vy? Máte ich rady alebo radšej zostávate pri klasike?

Vaša Nikavero

Môže sa vám tiež páčiť

2 komentárov

  1. velmi sa mi paci :)
    ja mam problem s hnedou, u inych ludi sa mi paci, a na sebe ho nemozem zniest, lebo je hnusny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pro mě je to lak, kterým nic nezkazím, ale hlavně se mi tedy líbí :o) Dobré je, že pokud ho nevyužiješ ty, tak sestra ;o) Nepřijde vniveč.

    OdpovedaťOdstrániť

Náš Fejsbučik

Kto nás rád číta